Röviden: a legjobb:))
Fog ez menni!
egyszer tuti ki fogom probálni milyen egy csajt szinte a nyelvemmel megdugni :)
Kire gondolsz?
Igen, puncit nyalni nagyon jó!
Az egyik itt írogató hölgyé nagyon finom és ápolt...
Jó volt kinyalni!
Baby isteni volt!!!
Az egyik itt írogató hölgyé nagyon finom és ápolt...
Jó volt kinyalni!
Baby isteni volt!!!
Te jóságos ég!! Nem a feleségemről beszélsz vazzzee....:ooo)
Most jövök csak..... Olyan jól el tud lenni nélkülem. Döbbenet; hogy eddig erre nem gondoltam. Na, majd jól utána járok.
Most jövök csak..... Olyan jól el tud lenni nélkülem. Döbbenet; hogy eddig erre nem gondoltam. Na, majd jól utána járok.
szia nincs rólatok kép????
Én nem szeretem a nőket, nem csak testileg, de lelkileg sem állnak hozzám közel. Ezért barátkozni is férfiakkal szoktam.
Ha nagyon vonzódnék egy férfihez, aki fontos nekem és ez lenne a kívánsága, akkor teljesíteném, de csakis azért, mert ez is a szeretet/szerelem egyik megnyilvánulási formája.
Ha nagyon vonzódnék egy férfihez, aki fontos nekem és ez lenne a kívánsága, akkor teljesíteném, de csakis azért, mert ez is a szeretet/szerelem egyik megnyilvánulási formája.
Huuujjje vagyok!
A valasz nem neked szolt hanem a Diglernek.#386 (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
A valasz nem neked szolt hanem a Diglernek.#386 (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 14. kedd 16:18
Látom, te nem vagy képben! Légy szíves tanulj meg olvasni, mert valaki félreértelmez valamit (adott esetben te) és ezáltal miindenki megy utána, mint a csorda...Ez gáz lenne....
Látom, te nem vagy képben! Légy szíves tanulj meg olvasni, mert valaki félreértelmez valamit (adott esetben te) és ezáltal miindenki megy utána, mint a csorda...Ez gáz lenne....
erre csak helyeselni tudok
Bocs, #384!
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Lasd #84!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 12. vasárnap 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 12. vasárnap 14:04
Bocs, hogy bemásoltam, pepe, de látod? Itt a megfelelő topic erre!
Bocs, hogy bemásoltam, pepe, de látod? Itt a megfelelő topic erre!
pepe774 (81.196.170.91) | ma 13:56
Nem tudom ki hogy van vele de en imadom mikor mar tocsog az arcom a punci nedvtol!
Nem tudom ki hogy van vele de en imadom mikor mar tocsog az arcom a punci nedvtol!
puncit én is nyalnék amig a drága partnerem el nem menne egy párszor :)
Na! így szoktam Én is,annyi külömbséggel, hogy szabaddá teszem egyik kezem és a nyelvemmel előzőleg besíkosított(a puncirol odakenem a"Bartolint")-anus-(gyengébbek kedvéért segglyuk)
környékét simogatom és, ha úgy szükségeltetik egy picit bedugom az ujjam.
környékét simogatom és, ha úgy szükségeltetik egy picit bedugom az ujjam.
nyalni jóó
Én is hamarmenős vagyok, ezért megpróbáltam tökéletesre fejleszteni a nyelvtechnikámat.... még senki sem panaszkodott!
Imádom, ha a nő a nyelvemtől is el tud meni!
Imádom, ha a nő a nyelvemtől is el tud meni!
az en nyelvem is olyan jol mozogna ket lyukacskadban