on-lány csak tényeket közölt és igaza van. Én igenis nem sajnálom a partnerét, még akkor sem, ha on-lányon soha nem lát tangát!
(Ez egy válasz asika üzenetére (2007. 08. 14. kedd 07:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 14. kedd 07:44
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Te egy fáradt fogalmatlan nö vagy!Sajnálom a partnered neked a minimax valo!!!!
Te egy fáradt fogalmatlan nö vagy!Sajnálom a partnered neked a minimax valo!!!!
rendszerint szilárdan rátapadva, de sohasem tíz-tizenöt másodpercnél tovább egyszerre. Ilyenkor a nőt felváltva kell ujjazni és nyalni, és hamarosan elrepül
Csatlakozom az öregfarkashoz! Szerintem a legfontosabb, hogy amikor az ember elkezdi az akciót, nagyon figyelje a partnerét, mert az apró jelekből még akkor is észre lehet venni, mi az, ami neki jólesik, ha a partner ilyen vagy olyan okból túljátssza a szerepét.
Van, aki csak azt szereti, ha a pöcök környékét éppen csak megérintjük, de van olyan is, aki egyenesen a punciba nyelvvel való behatolást imádja.
De zet csak a partner iránti figyelemmel lehet kitapasztalni. (Ez egy válasz oregfarkas üzenetére (2007. 08. 11. szombat 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 11. szombat 09:29
Van, aki csak azt szereti, ha a pöcök környékét éppen csak megérintjük, de van olyan is, aki egyenesen a punciba nyelvvel való behatolást imádja.
De zet csak a partner iránti figyelemmel lehet kitapasztalni. (Ez egy válasz oregfarkas üzenetére (2007. 08. 11. szombat 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Imadok puncit nyalni, es szerintem az a legfontosabb hogy raerezz a partnered erzekeny pontjaira es azokkal tudsz jatszani amig el nem eri az orgazmust. A leggyonyorubb ebben a szavak nelkuli kommunikacio...
![wink](images/smilies/wink.gif)
Imadok puncit nyalni, es szerintem az a legfontosabb hogy raerezz a partnered erzekeny pontjaira es azokkal tudsz jatszani amig el nem eri az orgazmust. A leggyonyorubb ebben a szavak nelkuli kommunikacio...
![wink](images/smilies/wink.gif)
Igazad van. Elnézést kérek... ha már gyakorlat akkor szerintem az egyik legfontosabb ha már a nyelveddel nincs baj van sejtésed a csiklóról meg úgy arról hogy mi mennyire érzékeny az a kéz! és nem a turkálás... hanem a simogatás... igen! ha kellően ismered a nő testét és hogy melyek az "érzékeny részek" nagyon nagy áttörést érhetsz el vele és gyakran sokkal jobb ha erre használod a kezed mint ha turkálnál. De természetesen vannak lányok akiknek az kell. Nagyon nehéz erről általánosságban írni. Még egy aranyszabály: Ha csiklót keresel vagy izgatsz vagy akármi... NE NYÚLJ HOZZÁ SZÁRAZ KÉZZEL! az szinte minden lánynak elviselhetetlen. Amúgy meg amit a nyelveddel csinálsz azt véleményem szerint nem lehet általánosságban leírni próbájjatok ki nagyon sokmindent!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2007. 08. 08. szerda 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 16:15
Milyen jó hogy mindenkit végig kritizáltál te meg semmi gyakorlatias dolgot nem irsz,nem az ize meg hányszor a lényeg hanem az ki milyen technikát szeret,meg amugy is ahány nő annyi fajta az igény,van aki csak azt szereti ha a csiklóját izgatják de csak nyelv hegyel,van aki az egész vágáson oda vissza tele nyelvel,és még lehetne sorolni a varijáciokat
Sziasztok! Első hozzászólásom a fórumban.
Szóval az én tutti bevált tippem: Sokáig csak a nyelvem hegyével érintgetem, nyalogatom az egész pinát (csikló kivételével). Aztán fokozatosan egyre erősebben. Aztán a csiklót is és azt is fokozatosan. Majd benyalok a hüvelybe is amennyire csak tudok. Aztán keményen (mikor már kurvára felizgult) az egész puncit, hüvely, nagy-kisajkak, csikló. És a végén jön a szabadalmam
. Szóval kicsit széthúzom a kisajkait a csiklónál és beszívom erősen a csiklóját (de csaka csiklóját, a gömböt) és a nyelvem hegyével bent a számban erősen izgatom. Ezután néhány pillanat és brutális kielégülés. Néhány csaj már megkérdezte, hogy ezt hogy csináltam. Próbáljátok ki, kíváncsi vagyok az eredményre.
Szóval az én tutti bevált tippem: Sokáig csak a nyelvem hegyével érintgetem, nyalogatom az egész pinát (csikló kivételével). Aztán fokozatosan egyre erősebben. Aztán a csiklót is és azt is fokozatosan. Majd benyalok a hüvelybe is amennyire csak tudok. Aztán keményen (mikor már kurvára felizgult) az egész puncit, hüvely, nagy-kisajkak, csikló. És a végén jön a szabadalmam
![smile](images/smilies/smile.gif)
![beka2](images/smilies/beka2.gif)
Az en csajom azt szereti ha kezdetben a csiklojat nyalogatom, majd egyre erosebben szopom. majd csak ezutan nyalom vegig egeszen a popojaig, majd bedugdosok nehany ujjat. Ja es ezt minden nap megcsinalom mikor egyutt vagyunk 10-30 percen keresztul es csodakat tesz. Semmit nem elvezek jobban, mint latni ahogy egymas utan tobbszor remegve elelvez a baratnom mikozben ratapadok a csiklojara.
Milyen jó hogy mindenkit végig kritizáltál te meg semmi gyakorlatias dolgot nem irsz,nem az ize meg hányszor a lényeg hanem az ki milyen technikát szeret,meg amugy is ahány nő annyi fajta az igény,van aki csak azt szereti ha a csiklóját izgatják de csak nyelv hegyel,van aki az egész vágáson oda vissza tele nyelvel,és még lehetne sorolni a varijáciokat
(Ez egy válasz (y33o üzenetére (2007. 08. 08. szerda 02:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 08. szerda 02:35
Háh! mekkora szánalom emberek hozzá nem szólnak... (Kinek nem inge ne vegye magára) nade kéremszépen! itten azok mondanak ilyet h "imádom csinálni, szeretem, stb..." akik néha kefélés elött így "varázsolják" nedvessé partnerüket minden milleniumi ünnepnapkor... na nemá! Ezen felül akadnak akik asse tudják hogy a csikló édes vagy sósvízi... Eléggé ledöbbentenek néhányan... Aztán van aki aszongya 30percig nem is lehet puncit nyalni fizikálisan. Mik vannak vaze... Tessék korán elkezdeni! Sokat gyakorolni! Mindenkinek más kell! Teljesen más! TESSÉK VÉGIGCSINÁLNI! Nem finnyáskodni... sok sikert
Háh! mekkora szánalom emberek hozzá nem szólnak... (Kinek nem inge ne vegye magára) nade kéremszépen! itten azok mondanak ilyet h "imádom csinálni, szeretem, stb..." akik néha kefélés elött így "varázsolják" nedvessé partnerüket minden milleniumi ünnepnapkor... na nemá! Ezen felül akadnak akik asse tudják hogy a csikló édes vagy sósvízi... Eléggé ledöbbentenek néhányan... Aztán van aki aszongya 30percig nem is lehet puncit nyalni fizikálisan. Mik vannak vaze... Tessék korán elkezdeni! Sokat gyakorolni! Mindenkinek más kell! Teljesen más! TESSÉK VÉGIGCSINÁLNI! Nem finnyáskodni... sok sikert
te láttál már majmot,amelyik nylogatja a nőstény nemi szervét?m. Én +' a természettudományos filmekben sem.az állatok pedig találkozáskor "szagmintát " vesznek(v. mit) a másikról--körbeszaglásszák 1mást;l.:kutyáknál találkozáskor
(Ez egy válasz Gorcsev Iván üzenetére (2006. 06. 17. szombat 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 17. szombat 16:39
A puncinyalást nem az ember találta ki,hanem az állatoktól vettük át ezt a stilust,hiszen a legtöbb esetben a Kan megnyalogatja a vaginát az állatoknál a nősténynél,meg mi is állatok voltunk 100.000-évvel ezelőtt!
Izgat ez a pumpált puncis dolog, bár olyant még nem sikerült nyalnom.
Viszont normál állapotúval elég gyakran csinálom, nem is lenne anélkül igazán jó a szex... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 03:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 03:45
Viszont normál állapotúval elég gyakran csinálom, nem is lenne anélkül igazán jó a szex... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 03:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26824)
Én lány létemre szeretek puncit nyalni, és az is nagyon izgató, ha engem egy másik lány izgat...! Amit kipróbálnék, az a punci pumpálása, és nyalogatása...! Azt tudom, hogy milyen amikor a pumpált puncim nyalogatják, csak az nem, ha én nyalom...! Lányok....!?
Akkor te nem csoda,hogy szeretsz nyalni ha leszbi vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 20. péntek 03:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 20. péntek 03:45
Törölt felhasználó (26824)
Én lány létemre szeretek puncit nyalni, és az is nagyon izgató, ha engem egy másik lány izgat...! Amit kipróbálnék, az a punci pumpálása, és nyalogatása...! Azt tudom, hogy milyen amikor a pumpált puncim nyalogatják, csak az nem, ha én nyalom...! Lányok....!?
Ha puncinyalás akkor Petike is itt van. Jómagam is a puncinyalás nagy barátja és rajongója vagyok.
De ha már a puncinyalánál tartunk, akkor ha jár erre olyan lány vagy hölgy, illetve asszony vagy kisasszony aki ellenzi, nem szereti, sőt egyenesen tiltja a hogy a partnere orálisan szerezzen neki és persze magának is örömet. Az árulja már el, hogy miért nem engedi a szex ezen formáját! Ennek oka szemérmeség vagy csupán xarúl csinálja a partnere vagy miért, mi az oka???
Hátha tanul az ember fia és ha egyszer olyan lánnyal hozza össze a sors aki nem igazán kedveli vagy engedi puncinyalást, ennek ellenére talán nála is sikert érhet el.
De ha már a puncinyalánál tartunk, akkor ha jár erre olyan lány vagy hölgy, illetve asszony vagy kisasszony aki ellenzi, nem szereti, sőt egyenesen tiltja a hogy a partnere orálisan szerezzen neki és persze magának is örömet. Az árulja már el, hogy miért nem engedi a szex ezen formáját! Ennek oka szemérmeség vagy csupán xarúl csinálja a partnere vagy miért, mi az oka???
Hátha tanul az ember fia és ha egyszer olyan lánnyal hozza össze a sors aki nem igazán kedveli vagy engedi puncinyalást, ennek ellenére talán nála is sikert érhet el.
én is imádom a puncit nyalni, a lejobb a ha a számra ül a hölgyike, és megerőszakolja a nyelvem...
Nekem az tetszik amikor puncinyalas közben dudorodni, keményedni kezd a finom husi. A fiatalabb punciknál nagyon hamar bejött, a tapasztaltat puncikat többet kell dolgozni és minnél később rátérni és koncentrálni a csiklóra. Én szeretem, amikor a párom a hajamt markolva irányitja a fejemet és egy picit játsza trágár dominát. Ő meg azt szereti ha közben keményen maszturbálok. Kimerítő dolog: nyalni, újazni, verni a farkad ... de mhhegéhriii!!
Szerintem a mai világban,ez normál dolog.Kölcsönösen izgató játék,akár a popsinál is.Csak kellő higénia,ápoltság kérdése az egész.
A legjobb dolgok egyike nyalni a puncit. Akinek meg büdös azt meg kell mosni ha utána is büdös orvoshoz kell fordulni mert az gomba. de lehet rajta segíteni . Állítólag minden harmadik nőnek van vagy előjön időnként, stressztől vagy tudom is én....
DE A NYALÁSRÓL ÉN SE MONDOK LE
DE A NYALÁSRÓL ÉN SE MONDOK LE
Hát ezt én is kinyalnál szivesen
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://kepfeltoltesbcs.extra.hu/files/picture_1201183621878.jpg)