puncinyalás (módjai, hogyan csinálod?)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#649   2007. 03. 04. vasárnap 15:07
MmePrune MmePrune VIP
a greenpeace puncihoz láncolja magát és a környezetkimélő szexért nyal?
#648   2007. 02. 28. szerda 14:42
X Törölt felhasználó (68111)
A puncit midnen orban lehet nyalni,de már 60 felett nemhiszem h lesz kedevm!!a nyaôást nem buntetik meg a kiskoruak esetebe sem!!
#647   2007. 02. 28. szerda 13:13
new1 new1
Ez a jelenleg hatályos BTK állásfoglalása. Lehet gondolkodni. Azt meg gondolom tudod, mi vár arra a börtönben aki ilyesmivel kerül be...

MEGRONTÁS:
201.§ (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy vele közösüljön vagy fajtalankodjék, bűntettet követ el és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) A büntetés két évtől nyolc évig, illetőleg egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1), illetőleg a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekmény sértettje az elkövető hozzátartozója, avagy az elkövető nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll.
202.§ (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra bír rá, hogy mással közösüljön vagy fajtalankodjék, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) Az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét be nem töltött személyt arra törekszik rábírni, hogy mással közösüljön vagy fajtalankodjék, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(3) A büntetés két évtől nyolc évig, illetőleg egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha az (1), illetőleg a (2) bekezdésben meghatározott bűncselekmény sértettje az elkövető hozzátartozója, avagy az elkövető nevelése, felügyelete, gondozása vagy gyógykezelése alatt áll. Forrás:krapulax666 pedo... nyes
#646   2007. 02. 28. szerda 13:09
new1 new1
Tájékoztatást kaptam 14-től lehet nyalni dugni törvényesen.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 09. 01. péntek 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 10:45
már válaszoltam is. ami pedig a nyalakodást illeti: mmmmmm..... imádnám
#645   2007. 02. 28. szerda 09:20
Mr.Enigma Mr.Enigma
Japánban a helyem.
Imádom a japán lányokat, és mindennél jobban imádok nyalni (vannak pillanataim amikor inkább csak nyalok, minthogy be is bújjak :)).
Ki tart velem? :)
#644   2007. 02. 26. hétfő 21:20
MmePrune MmePrune VIP
Mégsem fenékig tejfel a japán nők szexuális élete, mert bár lehetnek szexbarátiak, és mehetnek transzvesztita bárokba kielégülést keresni, még tematikus szerelemmotelek és profi kötözők is rendelkezésükre állnak, szárnyra kapott a hír, az orális szexből sokan kimaradnak.

Az orális szolgáltatást elutasító férfiak számtalan magyarázattal szolgálnak arra, hogy miért érzik kellemetlennek vagy egyenesen visszataszítónak a nyalást. A Weekly Playboy igyekezett feltérképezni a jelenség hátterét, és arra jutott, hogy három alapvető csoportba oszthatók az undorodó, jellemzően húszas éveikben levő férfiak.
Ezek szerint vannak a traumások, akiknek egy női nemi szerv látványa már önmagában borzasztó. A közömbösek, akiket egyszerűen nem érdekel, és azok, aki undorodnak mindentől, ami nyers húsra emlékeztet, legyen az egy sushi vagy egy punci. A férfiak ráadásul nyíltan vállalják is mindezt, s meg is magyarázzák, mi az, ami miatt úgy érzik, erőszakot kéne tenniük magukon, ha alábuknának.

"Lássuk be, nem a világ legszebb dolgáról beszélünk" - mondja az egyik megkérdezett, aki a fenti kategóriák szerint a traumások közé tartozik. Egy másik fiatal férfi undora ennél tovább megy: "Az összes szőr beakad a fogaim közé. De kézzel sem nyúlok oda, mert büdösek lesznek az ujjaim."

Az idősebb generáció rosszalva szemléli a fiatalok lázadásást, úgy gondolják, egyszer minden férfi életében eljön a perc, mikor igenis meg kell tanulni nyalni. "Ha a férfiak többé nem kuporodnának a nők lába közé, az egyenesen Japán végét jelentené" - nyilatkozta Goro Tameiki, aki szexfilmek rendezésével keresi a kenyerét. De nem ő az egyetlen, aki kétségbeejtőnek találja ezt az újfajta finnyáskodást.

A nők kezdik úgy gondolni, ha a férfiak így állnak a dologhoz, nekik sem kötelességük az orális szolgáltatás. Külön bosszantónak tartják azt is, hogy általában azok a férfiak hiszik, hogy péniszük behelyezésével egy nőt boldoggá lehet tenni, akik még életükben nem juttattak el nőt a csúcsra.

Mielőtt az indulatok nagyon elharapóztak volna, egy lelkes kutató tudományos magyarázatokkal igyekezett alátámasztani az orális szex zuhanórepülésének valódi okait. Ezek szerint az emberek megváltozott étkezési szokásai (és az ennek következtében a testekben felhalmozódott foszfor) megváltoztatják a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer kapcsolatát, ami felborítja a normális viselkedést, és sokféleképp megnyilvánuló kiegyensúlyozatlansághoz vezet. Ha valaki csökkent szexuális vágyról vagy erekciós zavarokról beszél, Dr. Yamanaka szerint a paraszimpatikus idegrendszer alulműködése áll a háttérben.

Mindez persze nem feltétlenül magyarázza meg, hogy a nyalás miért jelent különleges kivételt a többi szexuális aktivitás mellett, azaz miért ez az egyetlen, amiben ez a működési zavar megnyilvánul, de a probléma súlyosságát, azaz a lázadás nagyságát jelzi, hogy tudományos szinten is foglalkoznak a kérdéssel.
#643   2006. 11. 19. vasárnap 16:42
X Törölt felhasználó (68111)
Nekem a kedvemtol fugg,van,hogy nagyon jol esik,van,h egyszerunek nincs ra hangulatom!szerintem jo dolog,mert lenyegében a csajnak nagy oromet tud okozni!!Piros napokon meg nem probaltam,de azt hiszemh nem is fogom,szerintem akkor pihennie kell egy kicsit:)
#642   2006. 11. 19. vasárnap 01:41
Tiboretto Tiboretto
A FENE TUDJA ! PÖTTYET EL VAGYOK HANYAGOLVA MOSTANÁBA!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 01. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 10:39
először..hogy ne vesszen kárba...utána azt is elnyalogatom, ami alatta van...amúgy írtam mélt!
#641   2006. 11. 19. vasárnap 01:38
Tiboretto Tiboretto
HA ELMÚT 18, ÉS MÉG NINCS 50 ÉVES.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 01. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 10:39
először..hogy ne vesszen kárba...utána azt is elnyalogatom, ami alatta van...amúgy írtam mélt!
#640   2006. 11. 19. vasárnap 01:30
DrAnthony DrAnthony VIP
http://www.panaszlada.com/
#639   2006. 11. 19. vasárnap 01:10
Doctorbalu Doctorbalu
biztos vagy benne, hogy barmelyikbe? eplus2
#638   2006. 11. 19. vasárnap 00:59
Tiboretto Tiboretto
Vörös puncit még nem nyaltam de nagyon szeretnék!!!Amúgy szivesen belenyalok bármelyikbe!!! tpappi@gmail.com
#637   2006. 11. 19. vasárnap 00:22
duke duke
már volt részem nyalni piros napokon hát mondhatom nem volt számomra nagy élmény a csaj persze nem panaszkodott bár nem hagytam abba de legalább ezt is kipróbáltam és tudom , hogy többet nem fogom.
#636   2006. 11. 18. szombat 17:01
triznyak1313 triznyak1313
Vagy olyanoknak mint te.... mf1
#635   2006. 11. 18. szombat 13:26
DrAnthony DrAnthony VIP
Ha nagyon nem bír a barátnőm magával, "olyankor" csak a csiklóját izgatom. Úgyis (hála Istennek) el tud menni, szóval elég neki.
#634   2006. 11. 18. szombat 06:24
X Törölt felhasználó (60564)
Lehetni lehet! De ha nem akarsz úgy kinézni,hogy busójárásra álarc nélkül nyugodtan elmehetsz,javaslat a következő: tegyen fel a párod extra tampont,jó mélyre,mossa meg a nunust intim tusfürdővel és mehet az eksön! Óvatosan még szeretkezni is lehet így, teljesen tisztán. Csak a cérnára piszkosul figyeljetek, mert ha becsúszik gáz van!
(Ez egy válasz assfan üzenetére (2006. 11. 17. péntek 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 17. péntek 01:01
jah az előbb kihagytam egy a betűt így talán nem volt érhető:Dszal a csajomnak jön meg holnap, így lehet nyalni?
#633   2006. 11. 17. péntek 14:10
gorgh0 gorgh0
mivan, miért lehetene vagy nem ?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 15:09
Miért is ne!
A VIP-et mivel érdemelted ki?
#632   2006. 11. 17. péntek 11:37
X Törölt felhasználó (729) VIP
Miért ne lehetne? Én szoktam. Mondjuk kicsit más íze van, de ha
nem zavar, én csak bíztatlak!!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 15:09
Miért is ne!
A VIP-et mivel érdemelted ki?
#631   2006. 11. 17. péntek 11:30
X Törölt felhasználó (12490)
Lemegy a libidóm. Kell 10 perc mire újra ok. Akkor gond nélkül. De rögtön utána nem megy...
#630   2006. 11. 17. péntek 08:20
MmePrune MmePrune
aktus után te miért nem????
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 31. csütörtök 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 31. csütörtök 15:12
Amúgy nekem 1 bevállalós Hölgy is elég, csak alaposan facsarjon ki!

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: charli02 charli02
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 809db
Utolsó üzenet: 2019. 01. 08. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!