Szia!
Köszönöm a biztatást.
Irhatsz akármilyen kulturált levelet, na válasz, az nem jön.
Vagyis ritka, mert azért van, aki megírja, hogy nem engem keres(nek).
Ezt én mindig tudomásul veszem, elfogadom, és tiszteletben tartom.
Valamint meg is köszönöm a választ.
Na igen, az a bizonyos kémia!?
Valószínű az hiányzik, vagy nem igazán működik.
Persze az is egy "válasz" ha nem jön válasz!!
De azért, ha már nincs korlátozva az üzenet mennyisége, és ingyenes, akkor azért az illendőség azt kívánná!
Na, de mindegy is!
Elengedem ezen dolgokat!
Legyen sikeres a keresésed!
Üdv! (Ez egy válasz Krisy17 üzenetére (2021. 01. 30. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm a biztatást.
Irhatsz akármilyen kulturált levelet, na válasz, az nem jön.
Vagyis ritka, mert azért van, aki megírja, hogy nem engem keres(nek).
Ezt én mindig tudomásul veszem, elfogadom, és tiszteletben tartom.
Valamint meg is köszönöm a választ.
Na igen, az a bizonyos kémia!?
Valószínű az hiányzik, vagy nem igazán működik.
Persze az is egy "válasz" ha nem jön válasz!!
De azért, ha már nincs korlátozva az üzenet mennyisége, és ingyenes, akkor azért az illendőség azt kívánná!
Na, de mindegy is!
Elengedem ezen dolgokat!
Legyen sikeres a keresésed!
Üdv! (Ez egy válasz Krisy17 üzenetére (2021. 01. 30. szombat 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 30. szombat 13:12
Egyedülálló nem szőrős és sportos férfiként sem egyszerű itt találni. Szerintem sok múlik a kommunikáción és nyílván az iq is fontos, de a szexhez önmagában nem elég. Kell "fűszer" is, ha kémia meg van akkor igazán jó a szex. Persze tudom ehhez elengedhetetlen hogy jöjjön válasz a levelekre és lehetőleg pozitív válasz. Ne add fel, előbb-utóbb megtalálod akit keresel.
Egyedülálló nem szőrős és sportos férfiként sem egyszerű itt találni. Szerintem sok múlik a kommunikáción és nyílván az iq is fontos, de a szexhez önmagában nem elég. Kell "fűszer" is, ha kémia meg van akkor igazán jó a szex. Persze tudom ehhez elengedhetetlen hogy jöjjön válasz a levelekre és lehetőleg pozitív válasz. Ne add fel, előbb-utóbb megtalálod akit keresel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 01. 30. szombat 05:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4132002)
2021. 01. 30. szombat 05:05
Sziasztok!
Szerintem egy kabaré-viccosztály ami itt megy.
Nem siránkozás, csak tapasztalat, összefoglalva az alábbiakban:
- nős pasi vagy; áááá, felejtős, esélytelen.
- 50 körüli nős pasi vagy; még felejtősebb
-50 körüli nős pasi, nem lòméretű intimmel; még mindig felejtős
-50 körüli nős pasi, nem ló méretű intimmel, szőrös-bolyhos mellkas; pláne felejtős
- 50 körüli, nős pasi, nem lòméretű intimmel, szőrös-bolyhos mellkas, nem vagy szarrá gyúrva; ez a legfelejtősebb
Összegzés:
Kukkoló-fasz verő, dagadt, kispöcsű igénytelen vénember vagy.
Az intelligencia másodlagos. Csak és kizárólag a külsőségek számítanak.
Mondom , nem siránkozás, simán tapasztalat.
Lehet ekézni ezen írás-hozzászólás miatt.
Hmm... az egy dolog. Elengedem.
Vagy éppen nem lesz hozzászólás, mert ráhagyják a
"vén majomra".
Hát ez van!
-50 körüli nős pasi, nem ló méretű intimmel, szőrös-bolyhos mellkas; pláne felejtős
- 50 körüli, nős pasi, nem lòméretű intimmel, szőrös-bolyhos mellkas, nem vagy szarrá gyúrva; ez a legfelejtősebb
Összegzés:
"vén majomra".
Hát ez van!
Sziasztok!
Összegzés:
"vén majomra".
Hát ez van!
Összegzés:
"vén majomra".
Hát ez van!
Ha az emberek legalább minimum egyszer megmernék élni a fantáziáikat, sztem minden egyszerübb lenne
Számtalanszor gondoltuk, pláne az elején, hogy végre... nem kell tovább keresgélni.
Aztán abból sem lett semmi. Ma már az összes felmerülő lehetőséggel úgy vagyunk, hogy ez is kuka.
Hiába az IQ, amikor mondjuk ő " mocskosan szereti" Persze ez sem derül ki azonnal. Majd amikor már beleéled magad Az "önmarketing" pedig sokszor inkább humoros (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 01. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Aztán abból sem lett semmi. Ma már az összes felmerülő lehetőséggel úgy vagyunk, hogy ez is kuka.
Hiába az IQ, amikor mondjuk ő " mocskosan szereti" Persze ez sem derül ki azonnal. Majd amikor már beleéled magad Az "önmarketing" pedig sokszor inkább humoros (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 01. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4286482)
2020. 12. 01. kedd 12:29
Nekem úgy néz ki sikerült megtalálni amit itt kerestem de nem volt könnyű és sokáig tartott. Mondjuk a szitu amiben vagyok eléggé megnehezítette, amúgy nem olyan nagy kunszt itt összejönni valakivel. Nagyon sok múlik az önmarketingen, a kommunikáción! Az olyanokat akik pár szavas üziket küldenek, vagy olyan aki mintha elbeszélne mellettem hagyom is mindjárt a legelején. Az iq, a hozzáállás kb az első üzenetváltás után lejön, max a második.
Nekem úgy néz ki sikerült megtalálni amit itt kerestem de nem volt könnyű és sokáig tartott. Mondjuk a szitu amiben vagyok eléggé megnehezítette, amúgy nem olyan nagy kunszt itt összejönni valakivel. Nagyon sok múlik az önmarketingen, a kommunikáción! Az olyanokat akik pár szavas üziket küldenek, vagy olyan aki mintha elbeszélne mellettem hagyom is mindjárt a legelején. Az iq, a hozzáállás kb az első üzenetváltás után lejön, max a második.
Ez nem vigasztal
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 27. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 11. 27. péntek 17:25
Mindig van olyan akinek rosszabb a helyzete.
Mindig van olyan akinek rosszabb a helyzete.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 27. péntek 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4450042)
2020. 11. 27. péntek 14:08
Kihagynám ezeket inkább.
Kihagynám ezeket inkább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 26. csütörtök 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 11. 26. csütörtök 19:13
Nézd a jó oldalát, legalább te kapsz levelet Fel a fejjel
Nézd a jó oldalát, legalább te kapsz levelet Fel a fejjel
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 11. 26. csütörtök 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4450042)
2020. 11. 26. csütörtök 19:07
Normális partnert nehéz találni.
A hócipőm tele az olyan levelekkel ami igy kezdődnek: Mit szeretsz? Mit tennél velem?
A hócipőm tele az olyan levelekkel ami igy kezdődnek: Mit szeretsz? Mit tennél velem?
Normális partnert nehéz találni.
"Meséljetek még" - egy kerekesszékes férfi! )
igen nehéz és ez mindkét nem hibája
Azért nem lehetetlen...az màs dolog,hogy utàna milyen a kémia két ember között.
Mindenesetre nem egyszerű, mind két táborban vannak akik csak szórakozásból vannak itt! Ezen az oldalon nem, de más oldalon több ismeretséget is kötöttem. Talán a legnagyobb baj az emberek mint valamilyen áruházra tekintenek, ahol a maguk igénye szerint kitudják szolgálni magukat!
Mindenesetre nem egyszerű, mind két táborban vannak akik csak szórakozásból vannak itt! Ezen az oldalon nem, de más oldalon több ismeretséget is kötöttem. Talán a legnagyobb baj az emberek mint valamilyen áruházra tekintenek, ahol a maguk igénye szerint kitudják szolgálni magukat!
Nos szerintem nagyon nagy szerencsének, hogy online sikerüljön a társ, a pár, a játszó társ megtalálása.
Én 10 éve próbálkozom itt, de eddig teljes a kudarc.
A remény már rég meghalt.
Talán ha összefuthatnék a CSODÁBAL, akkor valami változna.
Én 10 éve próbálkozom itt, de eddig teljes a kudarc.
A remény már rég meghalt.
Talán ha összefuthatnék a CSODÁBAL, akkor valami változna.
Minden rajtad múlik,ne mást hibáztass!
Szerintem meg csak gondolkodni kell és simán van partner.
Mondjuk nem mindegy,hogy hogy szólítunk meg bárkit.
Mondjuk nem mindegy,hogy hogy szólítunk meg bárkit.