Ryan Phillippe
Ohh, köszönöm, nem tudom hogy került oda az a plusz i
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 28. kedd 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4067862)
2019. 05. 28. kedd 21:21
Emmanuelle Chriqui így helyes!
Emmanuelle Chriqui így helyes!
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 05. 28. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Emmanuelle Chiriqui
Vin Diesel. Nagyon jó színész es ,remek pasi. Ha nézem a filmjeit ,mindig nedves leszek.
Engem akkor érdekelt a politika, amikor Czunyiné Bertalan Judit volt államtitkár. Hogy miért tetszik az a nő, én sem értem, de nagyon tetszik
Kiegészíteném a listát: Daryl Hannah! Gyönyörű sellő volt, de még a Kill Bill-ben is nagyon tetszett!
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2019. 02. 02. szombat 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 02. szombat 16:27
Külföldi színésznők közül pedig pl. Alyssa Milano, Shannon Doherty, Sharon Stone, Maria Conchita Alonso, Sarah Butler, Kim Catrall, Tia Carrere... most hirtelen ők jutnak eszembe. Nagy részük már nem igazán fiatal, de nagyon jók voltak fénykorukban!
Külföldi színésznők közül pedig pl. Alyssa Milano, Shannon Doherty, Sharon Stone, Maria Conchita Alonso, Sarah Butler, Kim Catrall, Tia Carrere... most hirtelen ők jutnak eszembe. Nagy részük már nem igazán fiatal, de nagyon jók voltak fénykorukban!
Michael Ealy
Vágó Bernadett
Porodán Petra
Például Csisztu Zsuzsa. Bár, már nem fiatal, de nekem valamiért nagyon bejön.
Emma Watson
Kálmán Olga? Uhhh... vazzzz..
Hmm...moondjuuuuk Juliette Lewist nem kövezném meg, ha belelihegne a fülembe.. (Ez egy válasz atihajni üzenetére (2018. 01. 06. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmm...moondjuuuuk Juliette Lewist nem kövezném meg, ha belelihegne a fülembe.. (Ez egy válasz atihajni üzenetére (2018. 01. 06. szombat 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 01. 06. szombat 06:45
Kálmán Olga. Kövezzetek meg, de jo teste van, és elég kemény lehet az ágyban (is).
Soma,nagyon megbasznám!
Erös Antonia
Uraim viccelödünk? Ron Jeremy. Rocco Siferdi
Michael Fassbender
Anne Hathaway (Amerikai színésznő) azzal a szép szájával. Ha tehetném éjjel nappal.
Krug Emília (műsorvezető), Lola, Csobot Adél