Barátaim meg látogattak és jól éreztük magunkat és egymást!!!!
Na igen,egy frissito zuhany mindig jol jon.....
(Ez egy válasz vinkli üzenetére (2012. 10. 26. péntek 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
én a helyedben napjában többször zuhanyoznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 20. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (809304)
2012. 10. 20. szombat 21:13
A parom uj ''heppje'':arra gerjed,ha lecumizhat zuhanyozas kozben.... Ha ezzel oromet tudok neki okozni...hjahhh ...
]semmi..:(
A parom uj ''heppje'':arra gerjed,ha lecumizhat zuhanyozas kozben.... Ha ezzel oromet tudok neki okozni...hjahhh ...
Minden rendben volt.
Született feleségek
semmi...
Nagyon sima volt még izgulni se kellett !
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 30. vasárnap 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (426247)
2012. 09. 30. vasárnap 16:40
Az a Barca siker épphogy csak...
Az a Barca siker épphogy csak...
(Ez egy válasz vinkli üzenetére (2012. 09. 30. vasárnap 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 09. 30. vasárnap 16:29
Igaz nem este volt ,de éjfélkor a hatalmas Barca siker után felköltöttem a páromat és jeleztem,hogy én is szeretnék egy "gólt rúgni" először álmos volt,de egy kis nyalás és simizés után hatalmast élveztünk! (a végén azt mondta,hogy most már Ő is örül a Barca sikerének) Ismétlés a tudás atyja reggel megint egy hatalmasat szeretkeztünk!
Igaz nem este volt ,de éjfélkor a hatalmas Barca siker után felköltöttem a páromat és jeleztem,hogy én is szeretnék egy "gólt rúgni" először álmos volt,de egy kis nyalás és simizés után hatalmast élveztünk! (a végén azt mondta,hogy most már Ő is örül a Barca sikerének) Ismétlés a tudás atyja reggel megint egy hatalmasat szeretkeztünk!
hatalmas szex
Amerika kedvencei
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 09. 11. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)
2012. 09. 11. kedd 14:50
Párom elkezdett a szájával kényeztetni, majd mikor jól végezte dolgát, szájon csókolt
Hatalmas csoda finom csoda jó szeretkezés !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos én is éjszakás voltam, és én is dugtam volna inkább.
(Ez egy válasz vinkli üzenetére (2012. 09. 20. csütörtök 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó lett volna baszni egyet ,de éjszakás voltam.
Négyes gabalyodás nálunk egy másik párral. Olyan jól sikerült, hogy szombaton visszavágó lesz idegenben.
Fogfehérítés. A feleségem addig cumizott amíg tiszta sperma lett az egész fogsora.