A Tűzfal című rém uncsi film....
Így egy kis játszadozás volt . . . sajna csak egyedül
Így egy kis játszadozás volt . . . sajna csak egyedül
már éjfél is elmúlt... párom simogatott és közben beszélgettünk... hirtelen megcsókolt és magára húzott... forró csókokban ölelkeztünk és mivel éppen előtte tettem be egy tampont, ezért gyorsan felizgatta a popóm... meglovagoltam, majd hátamra fordított és úgy élveztük a szexet... nem tartott sokáig a menet, mert nagyon gyorsan elélveztünk, de oltári jó volt!
reggel szerencsésen szopika volt reggelire.
tegnap előtt este fekvés tv nézés majd egy kis csók csata majd érezte a csajom hogy lent már bedurrantam egyből tudta a dolgát rácuppant és elkezdet cuppogni a brácsán én közbe simogattam a puncikáját jó nedves a kicsim mindig.majd beleült volt pár élvezése neki mint ahogy szokott szerencsére sokszor tud élvezni és nem szárad ki.majd mikor elfárad szegénykém akkor én adtam neki rendesen veretem neki ahogy csak bírtam már mindenhonnan izzadtam mire én is elmentem a pocijára.jó volt még szerencse hogy 2 naponta nálam alszik nem nagyon bírnám tovább.
nem lehet, h csak rosszul csinálsz vmit??
(Ez egy válasz benecs üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
nálunk már igen unalmas a nejem nem lehet rávenni semmire
jó neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2009. 10. 05. hétfő 09:55
tegnap éjjel néztük az éjszakai csatornákat... 5 is van, de egyiken sem ment értelmes dolog.
így inkább pucsítva oldalra fordultam, és kikandikált a takaró alól a popóm.... naná, h értette a célzást a férjem.... elkezdte nyelvével és ujjával kényeztetni a puncim.... majd a popóm is kapott a jóból. És előkerült a "barátom", akivel izgatni kezdte a puncimat, de látva, h a popóm is vágyik rá, inkább ott folytatta.
feltérdelve az ágyon felkínáltam magam.... férjem a vibrit a puncimba tette, amit én vettem át tőle, ő pedig ágaskodó farkával elindult a popóm felé.... de hirtelen utat tévesztett (naná, h a férjem mást eszelt ki) és a puncimba nyomakodott a vibrim mellé.... nagyon izgalomba jöttem ettől és kis puncim gyorsan utat engedett befelé neki is.... a vibri rezgésétől és puncim szorításától nagyon gyorsan elélveztünk mindketten és boldogsággal feküdtünk le aludni. .... hát, ez volt tegnap....
így inkább pucsítva oldalra fordultam, és kikandikált a takaró alól a popóm.... naná, h értette a célzást a férjem.... elkezdte nyelvével és ujjával kényeztetni a puncim.... majd a popóm is kapott a jóból. És előkerült a "barátom", akivel izgatni kezdte a puncimat, de látva, h a popóm is vágyik rá, inkább ott folytatta.
feltérdelve az ágyon felkínáltam magam.... férjem a vibrit a puncimba tette, amit én vettem át tőle, ő pedig ágaskodó farkával elindult a popóm felé.... de hirtelen utat tévesztett (naná, h a férjem mást eszelt ki) és a puncimba nyomakodott a vibrim mellé.... nagyon izgalomba jöttem ettől és kis puncim gyorsan utat engedett befelé neki is.... a vibri rezgésétől és puncim szorításától nagyon gyorsan elélveztünk mindketten és boldogsággal feküdtünk le aludni. .... hát, ez volt tegnap....
tegnap éjjel néztük az éjszakai csatornákat... 5 is van, de egyiken sem ment értelmes dolog.
este gyorsan elaludt a férjem. talán du. kiszívtam az energiáját (is)
filmezés, alvás
Már rég óta semmi, ha van valami az is unalmas.....
Csak az ábrándozás semmimás
Egy hétig nem voltam itthon... szerintetek? Húúúúúúúúúúúúú ...
Születésnapi parti 13 fővel , de azért jól sikerült !
szegény szurikáta család!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 26. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2009. 08. 26. szerda 21:56
Szegény Rakétát megmarta egy puffogó vipera .Nagyon ffeldagadt neki a fejecskéje---ezért nem tudta elvezetni a családját egy új helyre-->helyette szamanta tette meg,amíg lepihent,miközben pár családtagja mellette őrködött haldoklás közben.
Nem szabad/na mozognia,mert a vérében szétárad a vipera mérge.
Mikor jobban lett,elvánszorgott az új helyre-----és túlélte!....Az "Udvarház" hajdani királynőjének a lánya tovább vezetheti a Bajusz családot.
Mikor jobban lett,elvánszorgott az új helyre-----és túlélte!....Az "Udvarház" hajdani királynőjének a lánya tovább vezetheti a Bajusz családot.
Szegény Rakétát megmarta egy puffogó vipera .Nagyon ffeldagadt neki a fejecskéje---ezért nem tudta elvezetni a családját egy új helyre-->helyette szamanta tette meg,amíg lepihent,miközben pár családtagja mellette őrködött haldoklás közben.
semmi sajnos nagyon almos voltam es le fekudtem
Konstantin rátalált Norináékra,így az ő udvarlóit zavarja el---Zappaék vilmosa most udvarolhatna Rakétának,...de a báttyjai elkergetik,mert "betolakodó".Rakétának viszont minél előbb szülnie kéne,hogy megerősítse pozícióját.
Éjfélre pedig ide ért a Szuperemberem.
Éjfélre pedig ide ért a Szuperemberem.
Lövészet!Jól sült el!
Konstantin elkergetett egy hímet és nem tért vissza a családjához,így Mufurcék elkergették Rakétáékat.Norina külön vált a Bajusz családtól és úgy családot alapított.