Sziasztok, a kozeli orakban a repteren ismerkednek adatlapom alapjan. Minden kaland JeLigere.
Szep este remenyeben
Szep este remenyeben
Adatlapunk szerint ismerkednénk.
Sziasztok!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, akár autós tali is szóba jöhet, cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Kérdezz nyugodtan privátban is!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, akár autós tali is szóba jöhet, cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Kérdezz nyugodtan privátban is!
Most valaki repter? Csak pasi vagyok
Ma éjjel a szépvölgyin ?
Ma estére keresem partnerem Bonyhád és Szekszárd vonalán, Sötétvölgyet is érintve, lányok, párok érdekelnek elsősorban

Ma este szívesen rosszalkodnánk reptér mögött vagy egy megbeszélt helyen. Lenne aki csatlakozna főleg párra gondoltunk. ÉRD privibe
Ma is kimegyünk 7 körül a reptérhez! Párokkal szívesen ismerkednénk!
Most valaki 15-16 ker?
Veszprém Gulya dombi lehajtóval szemben ma 4-től újra kukkolás, maszti, napozás srácokkal. Sötétszürke autót keress
nem nehéz, általában sok hely szokott lenni, könnyű megfordulni.
(Ez egy válasz anevem001 üzenetére (2023. 08. 11. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Érden szopnék
Ma késő este szopnék ,vagy nyalhatod a popsim és dughatsz is!!Szombathely -Győr útvonal !
Hello, Szépvölgyi parkolóban hamarosan megfordulok.
Veszprémi szopni akarót keresek.
Reptérnél cumiznék.
Valaki?
Valaki?
Sétálok az erdőben. Viszont félreértések elkerülése végett: hetero vagyok.
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2023. 08. 11. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Merre vagy ???
Melyik részén??? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 11. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 11. péntek 10:10
Melyik részén??? (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 11. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3062382)

Szép napot mindenkinek!
Feltévedtem a szépvölgyire, 1-2 órát levegőzök.
Ha esetleg hölgy/pár társaságra vágyna keressen bátran!

Szép napot mindenkinek!

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.