Bisex Roma srácot keresek
Gyömrő környéke
Gyömrő környéke
Nyiregyháza-Sóstó autóskaland!!
Árasztó út?
Veszprém környéke?
Ma Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén alkalmi partnerem keresem (Hölgy vagy Pár)
Sziasztok
Reptér most?..
Reptér most?..
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Ma estére keresek aktív partnert. (Bp.) Helyem sajnos nincs. Vékony, passzív srác vagyok.
Éjjel 2-3 közt Budapesten valaki kalandra?
Most valaki? Budapest
Jofarkú srácot,pasit keresek aki ma este jol megszopatna Vecsés,Cegléd vonalon
Üdv mindenkinek . Késő este keresnék egy szimpatikus , normális srácot autós kalandra ( privátba a hely) . Kölcsönös hoki , vagy ha a helyzet úgy kívánja esetleg be is kaphatja nekem …. 25-38 év között keresnék jelentkezőket.
Hogy kicsit izgalmasabb legyen a kaland előtte - addig lehetne chat- en ismerkedni . Én szívesen cserélek képet , arc mutatása nélkűl , és , hogy ismét izgalmasabb legyen itt a kis feleségem 1-2 képébe is betekintést engedek . Azaz róla is küldök . Képgyűjtögető kisbarátaimnak üzenem , nem kell bi srácot színlelni , nyálcsorgatva képet kicsalni, inkább kérj és megadatik .Most megyek , mert drága főnökömnek már forog a szeme merre vagyok, sasingol mint egy kaméleon. Privátba érdeklődj , válaszolok ahogy tudok. Ha addig nem rúgnak ki
Hogy kicsit izgalmasabb legyen a kaland előtte - addig lehetne chat- en ismerkedni . Én szívesen cserélek képet , arc mutatása nélkűl , és , hogy ismét izgalmasabb legyen itt a kis feleségem 1-2 képébe is betekintést engedek . Azaz róla is küldök . Képgyűjtögető kisbarátaimnak üzenem , nem kell bi srácot színlelni , nyálcsorgatva képet kicsalni, inkább kérj és megadatik .Most megyek , mert drága főnökömnek már forog a szeme merre vagyok, sasingol mint egy kaméleon. Privátba érdeklődj , válaszolok ahogy tudok. Ha addig nem rúgnak ki
Hali. Dunakeszi, és környékén senki nem tervez ma semmit?
este vki Albertirsa Dánszentmiklós közelében?
Valaki repter?
Hali. Dunakeszi vagy környékén valaki?
Merre hol?
(Ez egy válasz jeel34 üzenetére (2024. 11. 16. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősebb úr, aki szopatni szeretne?
Reptérnél van kint pár?
Ma este tervez Valaki reptérlátogatást?
Sziasztok!
Ma este Szolnokon? Pasik?
Ma este Szolnokon? Pasik?