Ma autoban szopnek...!
Eger Miskolc
Eger Miskolc
Hali dunapatajon párhoz?
(Ez egy válasz kméti lala üzenetére (2022. 02. 03. csütörtök 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 03. csütörtök 07:40

Ma délelőttre Kmét -Kecel -Kalocsa keresem aki farkam megszabadítja a sok tehertől.
Ma délelőttre Kmét -Kecel -Kalocsa keresem aki farkam megszabadítja a sok tehertől.
Debrecen és környékéről párt lányt keresek autós kalandra. Üdv nagyfaszú pasi

Megyeri-híd környékén szopnék most.
aki akar most ejjel egy jot kedfélni viber307017836
Veszprémbe a sepsiszentgyörgy uton a penny logisztikánál parkolok s aktiv uni partnereket keresek aki erre jár s szopatna irjon
Szerda-Csütörtök késő este vagy Csütörtök-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok. Szépvölgyire jön valaki?
Hölgy előtt kiverném!
Sziasztok! Kiskunfélegyházán és környékén valaki a mai napon egy orál kalandra? Vagy én téged, vagy oda-vissza alapon, biszex srác vagyok, heteró viselkedésű. Helyem van, diszkréció és ápoltság adott és elvárt! Utazni tudj, képed legyen! Kíváncsi heteró pasik is nyugodtan írhatnak, ha nincs csaj, aki épp leszopná őket. Mélytorok sem okoz gondot! Élvezzük ki a lehetőségeket!

Ma este Szépvölgyi?
Árasztón ismerkednék mostanában...
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 02. 01. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát most,... na... vagy valami
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Most Árasztó út, Dunapart... Jófarkú pasi aki egyoldalúan szopatna? Még fél órát itt vagyok.
miskolcon szopnék autóban vagy a természetben
Szerda-Csütörtök késő este vagy Csütörtök-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Szeged környékén valaki ?
Ma este fél nyolc körül szopnék ha valakit érdekel a 17ker be.
Sziasztok most hölgy vagy pár Budaörsön?