Keresek partnert minden jóra irj ha érdekel.
Én egy 38 éves 180cm magas 105kg vagyok.
14 4es farkam.bi uni srác vagyok.
Szeretek szopni szopatni dugni is lehet.
Lehetsz aktiv domináns is lehetsz pasziv is.minden érdekel ami mindkét félnek jó.
irj privátba.
Szolnok vagy Budapest vagy a kettő között.
Helyem nincs kocsim van.
Én egy 38 éves 180cm magas 105kg vagyok.
14 4es farkam.bi uni srác vagyok.
Szeretek szopni szopatni dugni is lehet.
Lehetsz aktiv domináns is lehetsz pasziv is.minden érdekel ami mindkét félnek jó.
irj privátba.
Szolnok vagy Budapest vagy a kettő között.
Helyem nincs kocsim van.
Sziasztok. Szombaton a Velencei, Drótszamár kempingbe nem jön innen pár Opel talira?
Sziasztok pár esetleg valahol akihez lehet csatlakozni?
Sziasztok. Dél körül lesz kint valaki a reptéren?
Sziasztok.
Ma délután Tata, M1, M0, Ócsa utvonalon taliznék.
Privátban mindent meg tudunk beszélni.
Üdv T
Ma délután Tata, M1, M0, Ócsa utvonalon taliznék.
Privátban mindent meg tudunk beszélni.
Üdv T
Bp? Ismerkednèk teljesen testközelből...
Párokat hölgyeket keresek adatlapom alapján. Viber vagy valamilyen elérhetőséget írjatok köszönöm
Sziasztok holnap párral ismerkednék Zala Vas Somogy megye kukkolnék egy kedves párt
izgatna
(Ez egy válasz Nagyarmand1991 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok reptérnél leszek egész héten!!! Napközben bármikor csatlakoznék párokhoz.
Kecskemét környékén valaki?
Erdőkertesen, egy eldugott kis tavacskánál töltöm a napot. Valakinek lenne kedve egy kis kalandhoz itt?
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Nagytarcsa utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Vácon szabadban?
Dunaparton kaland?
Dunaparton kaland?
Sziasztok!
Ma de.11 után budapesti nőt kényeztetnék a valóban 23-cm és cerkámmal
Ma de.11 után budapesti nőt kényeztetnék a valóban 23-cm és cerkámmal
Araszto ut 11.ker valaki?
Sziasztok reptérnél leszek egész héten!!! Napközben bármikor csatlakoznék párokhoz.
Most valaki Bp-en bárhol?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok