Az előzőt neked akartam írni.
(Ez egy válasz Gabi31 üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépvölgyi parkoló, nepliget, hol lehet most kicsapni?
Mostanában nagyfarkú aktiv pasi m0 mentén vagy a reptérnél??
Biztos Orbán Évértékelőjét nézték az M1 en Óránként iismételték!
(Ez egy válasz 71makkmarci71 üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok tolna-megye és környékén keresek nőt kihasználni a jó időt! akár fuvarért is!
Sziasztok. Kifutónál van most valaki?
Budapesten és vonzaskorzeteben keresek hölgyeket és parokat
Győr-BP vonalon valaki ma? Dél körül indulok!
Hali
Pénteken mi volt hogy senki nem volt reptérnél??
Pénteken mi volt hogy senki nem volt reptérnél??
Sziasztok!
Heteró alapon ,budapesti párral ismerkednék!
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem...
Heteró alapon ,budapesti párral ismerkednék!
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem...
Párom megérkezett így együtt kukkolnánk + kis játszás a cerkával az autonkban. Pest megyében vagyunk sajnos jelenleg
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4726624)
2024. 02. 18. vasárnap 00:22
Sziasztok !
Párosunk férfi tagja vagyok … lehet kinéznék a reptérre , nem voltam még sosem. Hölgy esetleg van kint vagy szokott kint lenni ? Kb 1:30 felé érnék rá. Igényes , diszkrét férfi vagyok.
Párosunk férfi tagja vagyok … lehet kinéznék a reptérre , nem voltam még sosem. Hölgy esetleg van kint vagy szokott kint lenni ? Kb 1:30 felé érnék rá. Igényes , diszkrét férfi vagyok.
Hali. 13ban valahol valaki?
Irtunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 18. vasárnap 01:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4723081)
2024. 02. 18. vasárnap 01:08
Örs vezér tere környékén pár vagy nő? Esetleg a reptéren?
Örs vezér tere környékén pár vagy nő? Esetleg a reptéren?
Sziasztok !
Van kint valaki repternel?
Sziasztok
Reptér most?
Reptér most?
Holbapi napra keresek egy nagyfarkú aktiv pasit,akinek kiverhetném és a geciz az arcomra lőné. Reptérnél vagy Pesten
Csepelen a Rózsa utca végén pár vagy hölgy.
Részleteket, feltételeket, beszélhük meg privátba!
Részleteket, feltételeket, beszélhük meg privátba!
Sziasztok reptéren esetleg par ?, lany?