Este tervez valaki a reptérre menni?
Kecskemét? Szopnèk
Sziasztok 4. kerületben valaki? 45 éves bi vagyok
üdv: Laci
üdv: Laci
Van, vannak kinn elég szép számmal.
(Ez egy válasz NagykataPar38 üzenetére (ma 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kb 17 óra körül lesz kint a reptéren pasi aki szereti ha szopják?
Sziasztok 7 körül leszek a reptér közelében lesz kint esetleg hölgy vagy pár? Mohácsrol jövök

Van mar kint forgalom
Van most kint valaki, akihez lehet csatlakozni?
Abban én is benne lennék
(Ez egy válasz gngbng üzenetére (ma 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!Egy kis reptéri kaland?
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (ma 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok
Reptérnél van vagy lesz kint valami?
Kinéznék...
Kinéznék...
Vas megyében autós kaland?
Ma esti autós kalandhoz keresünk lányt,nőt .Párosunk hölgytagja szivesen venne egy kellemes.nyelves kényeztetést.Akár viszonozná is,ha úgy alakul.Kötöttségektől mentesen,nem szeretnénk túlbonyolítani.Csak lányt keresünk,a pasikat tilltjuk.. Budapest déli-keleti része,reptér,stb.
Valaki közös hoki m3 m7 pályán vagy a közelében?
Sziasztok!
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Autós kalandra hölgy, pár Győrből? Kovalter? Püspökerdő? Likócs és a többi kellemes hely valamelyikén?
Igényes, izmos pasi vagyok! Nagyobb intim! Többes tapasztalat van, diszkréció és higénia alap!
Írjatok
Ma valaki Gyöngyös környékén?
Szombat este, (azaz ma) Kalocsa -Budapest útvonalon keresünk fiatal max, 30-as pasit akit megnézhetünk.. Privát üzenetet
Párt keresek autós kalandra,kukkolásra Velencei tó kke!
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!