En sajnos nem tudok nem erek oda .
(Ez egy válasz csikitó üzenetére (2024. 08. 06. kedd 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos már nem érek vissza . Irtam neked üzenetet. Legyen szép estéd
(Ez egy válasz csikitó üzenetére (2024. 08. 06. kedd 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Még 15 perc
(Ez egy válasz Gabesz3012 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia meddig vagy kint merre vagy?
(Ez egy válasz csikitó üzenetére (2024. 08. 06. kedd 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Kint vagy?
(Ez egy válasz csikitó üzenetére (2024. 08. 06. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap (szerda) delutan 2-3 korul egy kozos maszti Veszpremben? 18/5 kemeny es szep farok. Irj, ha erdekel!
Reptér fehér skoda?
Szia biztos vannam sajnos en most jottem el nem reg
(Ez egy válasz csikitó üzenetére (2024. 08. 06. kedd 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért éjfélig szoktak kint lenni
Reptérnél valaki?
Szoasztok Keszthely környékén keresünk párt kellemes időtöltésre ! Klau&Peti
Sziasztok. Nyíregyházán vannak ilyen találkozó helyek? Esetleg tudtok olyan tuti helyeket ahol hasonló beállítottságúakkal lehetne ismerkedni. Mi még kezdők vagyunk
Mercedes vitos pár.
Ha olvassatok 1 órája a reptérnél nagyon nagyon szexi showt kaptam.
En voltam a Brutál jók vagytok.. remélem olvassatok és talalkozunk meg
Ha olvassatok 1 órája a reptérnél nagyon nagyon szexi showt kaptam.
En voltam a Brutál jók vagytok.. remélem olvassatok és talalkozunk meg
Reptéren párok ma este?
Bp? Mèg fiatal az èj...
4.ker kornyeken kalandot, autoskalandot keresek
Sziasztok Tatabányán vagy vagy a környékén párral vagy hölgyel ismerkednék autós kalandra.
Sziasztok ! Reptérnél 22 óra valaki párok , lányok írj privát .