Igen azzal egyet értek,hogy sok férfi van itt női néven titokban.De én nem titkoltam el a kilétemet és senkire nem akaszkodtam rá,hogy akarjak tőle valamit.Nézelődöm és néha írok véleményt.Női témákhoz nem is szólok hozzá.A nevem meg azért ez mert így ismernek többen a világban.Remélem nem voltam bántó.
Én szertem és azt hordok!!!
Én is tangákat hordok hol ilyet hol olyat.Szerintem kényelmes viselet.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 23:20
Végiglapoztam a témákat, A férfi tanga valóban senkit nem érdekel? Csak tangát viselek, ezért nagyon meglepett, hogy egy éve seki sem mondta el véleménxét.
Végiglapoztam a témákat, A férfi tanga valóban senkit nem érdekel? Csak tangát viselek, ezért nagyon meglepett, hogy egy éve seki sem mondta el véleménxét.
Nyugodtan mehetsz tangában, de ha nincs rajtad semmi, az sem baj!
swinger klubba fel lehet venni egy tangát fiunak??
Én eddig itt vettem és most is ilyenjeim vannak, de sajnos már megszűnt azaz már csak annyi van ami készleten van. Kényelmes, jól nyúlik stb.
http://sexy.hdishop.hu/issimo-perizoma-ferfi-tanga-3797.html
http://sexy.hdishop.hu/issimo-perizoma-ferfi-tanga-3797.html
Ti hol szoktátok venni ahol emberi áron is van és az anyaga is kellemes?
Madridban vettem a páromnak egy cuki, valóban cukiból volt férfi tangát. Isteni volt leszopni róla.
Nekem is tetszik, féleg amikor a lényeg nem fér el benne. Szoktam a barátomat kinozni, izgatom ös nem engedem levenni.
Örülök, hogy másoknak is megtetszett a férfi tanga. Ha jó anyagból van kimondottan kellemes.
Nyáron nagyon szeretek tangát hordani! A csajom is nagyon beizgul tőle!) Nekem abszolút nem kényelmetlen! Sőőt
Nekem bejön én is vennék még
Én nagyon szives küldok neked olyan képet ha megadod az email címed!és örülnék ha vélemenyeznéd!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 31. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (749903)
2012. 01. 31. kedd 10:15
Kedves opaz51,
Nőként mondom hogy egy formás férfi popsit és egy szép farkat nagy zacsival a tanga gyönyörűvé és kívánatossá tesz Én imádnám ha a pasim egyik este ezzel lepne meg
Nőként mondom hogy egy formás férfi popsit és egy szép farkat nagy zacsival a tanga gyönyörűvé és kívánatossá tesz Én imádnám ha a pasim egyik este ezzel lepne meg
Kérd + a pasidat! Ilyen egyszerűen teljesülhetne a kívánságod?!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 31. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (749903)
2012. 01. 31. kedd 10:15
Kedves opaz51,
Kedves opaz51,
Nőként mondom hogy egy formás férfi popsit és egy szép farkat nagy zacsival a tanga gyönyörűvé és kívánatossá tesz Én imádnám ha a pasim egyik este ezzel lepne meg (Ez egy válasz opaz51 üzenetére (2012. 01. 31. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Nőként mondom hogy egy formás férfi popsit és egy szép farkat nagy zacsival a tanga gyönyörűvé és kívánatossá tesz Én imádnám ha a pasim egyik este ezzel lepne meg (Ez egy válasz opaz51 üzenetére (2012. 01. 31. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 31. kedd 10:06
én inkább alsó nélkül, mint egész nap drottal a seggemben de biztos csak megszokás kérdése.
én inkább alsó nélkül, mint egész nap drottal a seggemben de biztos csak megszokás kérdése.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2012. 01. 31. kedd 00:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Isteni a férfi tanga. Csak a lényget takarja!
Idén nyáron már sokkal több férfi hord tangát és már nem is nevetgélnek körőlette.Pár évvel ezelőtt még kiröhögtek.
Legutóbb a Kiniki.com-ról vásároltam. Korábban pedig Nuwear-ról. Ezek nem a legolcsóbbak, de minőségiek.
A Kiniki árban valamivel barátságosabb. Fürdőruhát is innen vettem. Most a német Oboy-t fontolgatom. (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2011. 08. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
A Kiniki árban valamivel barátságosabb. Fürdőruhát is innen vettem. Most a német Oboy-t fontolgatom. (Ez egy válasz gold7 üzenetére (2011. 08. 04. csütörtök 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 04. csütörtök 17:22
Múltkor a Lemila fehérneműboltban sikerült venni. Nekem beváltak, jó minőségűek, és abszolút kényelmesek. 500,- volt darabja.
Te hol szoktad a neten vásárolni, és mennyiért?
Te hol szoktad a neten vásárolni, és mennyiért?