Baromvásár. Lókupec adja el a vak lovát. Siker. Kipróba! Ló fejjel neki a villanyoszlopnak! Te kupec, ez a ló vak! A' nem, instállom, csak igen bátor!
Azért tiltották ki,mert elmebeteg,nem birt már megint a pofával,infester kirugta már vagy 25-ször,ő a csúcstartó kirugottak közzül!
Na, ugye megmondtam!
sszem ezt hívják VEp készüléknek is...
(Vákuummal elért potenciál)
(Vákuummal elért potenciál)
Nekem csak autópumpám van de jó nehéz vele pumpálni!
Igen! Párom mondta a minap: " -Te szexoFIL, Ó - ZOO!!!! -, FUSs!!!!
Hogy gillotin a rovatnak??? Á, dehogy: az "átlagpénisz", minden ésszerű érv ellenére még mindig él!
Nézd meg a Szex, Csajok, Ibiza c. filmet...
Abban ilyenbe ragasztják bele a főhős parkát... (Ez egy válasz cameramann üzenetére (2006. 02. 28. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Abban ilyenbe ragasztják bele a főhős parkát... (Ez egy válasz cameramann üzenetére (2006. 02. 28. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 28. kedd 09:24
Sziasztok.Ha valaki használt már ilyet, vagy van (Normális)véleménye a témában légyszi írjon.
Szerintem ez egy angol szöveg nem éppen szerencsés fonetizálása : Pane is Poompay. Vagyishogy: Hannibál azelőtt kapus volt.....Oops, ez egy másik, no: " A te kenyered Pompey." Vagy Poppey kenyere a spiné...ö...ö...a spenót???? Nemkivánt törlendő!
Sziasztok.Ha valaki használt már ilyet, vagy van (Normális)véleménye a témában légyszi írjon.