Tervben van Szombaton a Három Majom
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2025. 04. 25. péntek 06:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 25. péntek 06:50

Vagy és éppen itt Szegeden a három majomban ahová szombaton mi is megyünk
Vagy és éppen itt Szegeden a három majomban ahová szombaton mi is megyünk
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2025. 04. 21. hétfő 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Úgy hallottam, Eresztvény környékén van egy jó swinger klub. Tud valaki információval, részletekkel szolgálni?
Köszönöm
Köszönöm
Ha valóban érdekel titeket privátban tudok segíteni.
(Ez egy válasz Sangria17 üzenetére (2025. 04. 11. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 21:32

Hallottunk legendákat... De valahogy nem tudjuk megtalálni ezt a Bajai bulit.
A létszám változó,de Olasz Bonyhád,Baja,itt vannak sw bulik.
(Ez egy válasz erezseo üzenetére (2025. 03. 24. hétfő 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 24. hétfő 22:47

Sziasztok!
Kisebb létszámú privát swinger buliba Baranyában hol lehetne csatlakozni?
Kisebb létszámú privát swinger buliba Baranyában hol lehetne csatlakozni?
Azért mert nem nyilvános hely.... meghívás alapú szájhagyomány útjàn lehet bekerülni
(Ez egy válasz Sangria17 üzenetére (2025. 04. 11. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 21:32

Nem láttam eddig ennyire egyértelmű ismerkedést és nyitottságot párok részéről mint az utóbbi időben. Nem volt szerintem ez eddig ennyire egyértelmű és feltűnő, hogy akkor ők most többediknek keresnek az estére magukhoz ... Egy kifejezetten erre "szakosodott" közegben, online térben ez természetes ... De így meglepő sokadjára, ennyire nyíltan látni!
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 04. 20. vasárnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Beszervezés, ismerkedés? Hol, milyen "fórumon"?
És miért lenne amúgy fura? (Ez egy válasz füredisrac üzenetére (2025. 04. 20. vasárnap 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 20. vasárnap 17:53
És miért lenne amúgy fura? (Ez egy válasz füredisrac üzenetére (2025. 04. 20. vasárnap 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Jó ideje figyelem a fórumot és minimális résztvevője is vagyok a dolgoknak. Ha nem ide tartozik a topicba a téma, akkor elnézéseteket kérem, törölje az admin.
Szóval az utóbbi időben azt vettem észre a különböző szórakozóhelyeken itthon és külföldön, hogy megy egy fajta "beszervezés", ismerkedés. Eddig nem lettem erre figyelmes, nem tudom mi változhatott. Szóval például van egy pár és más párokat vagy pasikat környékeznek meg és annyira egyértelműen csinálják ... Én gondolom túl vagy télleg változott valami?
Szóval az utóbbi időben azt vettem észre a különböző szórakozóhelyeken itthon és külföldön, hogy megy egy fajta "beszervezés", ismerkedés. Eddig nem lettem erre figyelmes, nem tudom mi változhatott. Szóval például van egy pár és más párokat vagy pasikat környékeznek meg és annyira egyértelműen csinálják ... Én gondolom túl vagy télleg változott valami?
Hát nem igazán értem mire gondolsz…
(Ez egy válasz füredisrac üzenetére (2025. 04. 20. vasárnap 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 20. vasárnap 17:53

Sziasztok! Jó ideje figyelem a fórumot és minimális résztvevője is vagyok a dolgoknak. Ha nem ide tartozik a topicba a téma, akkor elnézéseteket kérem, törölje az admin.
Sziasztok.mi voltunk ott anno Mohácson
(Ez egy válasz Cicus76 üzenetére (2025. 04. 11. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 11. péntek 21:46

Sziaztok,Mohácsi swingerről van valakinek infója? Megköszönnénk! Válaszokat privátban várjuk köszi.
Sziasztok,a Mohácsi sw bulihoz keresnénk elérhetőséget ha valaki tudja irjon nekünk előre is köszönjük!
Valóban van,hogy kevesen vannak,de olyan,hogy majdnem csak kan buli van,olyan sosincs.A tulaj pont ügyel arra,hogy a szóló pasik ne szívják be így,mert nem egyszer akar bevètelt..de aki ebbe belefutba,az soha többet nem jön..inkább nem tartja meg a bulit,ha ilyenek a kilátások.Tehát,amikor nincs buli,pont ezèrt nincs,hogy ne maradjon rossz szájíz..ettől függetlenül nincs garancia a dugásra,bár a szóló pasik azèrt sokszor kb semmit nem tesznek meg azèrt,hogy legyen..de az már egy más tèma.A másik dolog a lètszámmal kapcsolatban,hogy azèrt volt már 50-60 fős buli is..de 20 fő alatt nem nagyon van buli.Max,ha valami miatt nem jönnek el a bejelentkezett emberek..De az meg megint csak nem a tulaj hibája.
(Ez egy válasz TempoX üzenetére (2025. 04. 02. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 19:41

3 Majomban alig vannak volt hogy csak majdnem kan buli volt,a tulajnak mindegy csak jöjjön be a pénz
Sziaztok,Mohácsi swingerről van valakinek infója? Megköszönnénk! Válaszokat privátban várjuk köszi.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 03. 21. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Paradise for you, - infók a weboldalukon
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Honlap elérhetőségét privát üzenetben küldd, mivel az oldalon tilos más oldalra mutató linket megosztani! (Ez egy válasz Knpasi üzenetére (2025. 04. 09. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 09. szerda 21:36
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva! Honlap elérhetőségét privát üzenetben küldd, mivel az oldalon tilos más oldalra mutató linket megosztani! (Ez egy válasz Knpasi üzenetére (2025. 04. 09. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudnátok olyan helyet ajánlani most péntekre/szombatra ahová megéri elmenni szóló pasinak?
Tudnátok olyan helyet ajánlani most péntekre/szombatra ahová megéri elmenni szóló pasinak?
Eddig nem tapasztaltam egyik pontját sem annak, amit írsz, de biztos csak én voltam szerencsés...
(Ez egy válasz TempoX üzenetére (2025. 04. 02. szerda 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 19:41

3 Majomban alig vannak volt hogy csak majdnem kan buli volt,a tulajnak mindegy csak jöjjön be a pénz
Pénteken kik terveznek menni és melyik klubba?
(Ez egy válasz miraculum üzenetére (2025. 03. 21. péntek 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 21. péntek 07:39

Sziasztok! Békés megyében tudtok esetleg valahol swinger bulit?