Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mindenki más habitussal megy swingerklubba. Van akit az izgat hogy másokat lásson, megint másokat csak az izgatja hogy őt, őket lássák szex közben. És van aki a hármas, sőt többes örömöknek él. Meséld el klubos tapasztalatod!
Pár fontos gondolat fórumtársaidtól:
- "…bulik minőségét és hangulatát a vendégek generálják, nem a hely"
- "…olvasni kell a programokat, hogy épp milyen este van és akkor nincs meglepetés"
- "…van mikor panaszkodtak máshol párocskák, hogy alig van szóló nő, és hogy egy szombati páros estén hogy-hogy van szólóban férfi! Azt persze elfelejti az aki ennek hangot adott, hogy mi van ha a férfi azért "szóló" mert a kedves párja épp egy párocskával van"
- "…nőtársaimnak pedig tudomásul kell venni, hogy klubban egy nő igen is legyen kezdeményező"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Ne személyeskedj, hiszen nem vagyunk egyformák!

Az eddigi hozzászólások

... 82 83 84 85 86 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4618   2022. 04. 03. vasárnap 08:04
plasticman64 plasticman64
Kezdőknek a legjobb a TikTak. Állítólag Győr környékén is van swinger klub, de eddig nem érdeklődtünk komolyabban, így nem tudunk róla semmit
(Ez egy válasz Bee08 üzenetére (2022. 04. 02. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 02. szombat 11:16
Sziasztok! Vas megye vagy Balaton (Keszthely, Siófok - felkapottabb helyeken) tud esetleg valaki igényes , kezdőknek is megfelelő helyet?
#4617   2022. 04. 02. szombat 22:23
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
Szia,
Nincs jó hírem! Ebből a szempontból olyan, mint az én régióm, azaz 0! Szóval: Budaörs, Buda, Pest, Szigetszentmiklós, aztán az un. vidék Mohács és Szeged (Szatymaz) 1-1 mindenhol a teljes országos kínálat, ha echte sw klubról beszélünk!
(Ez egy válasz Bee08 üzenetére (2022. 04. 02. szombat 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 02. szombat 11:16
Sziasztok! Vas megye vagy Balaton (Keszthely, Siófok - felkapottabb helyeken) tud esetleg valaki igényes , kezdőknek is megfelelő helyet?
#4616   2022. 04. 02. szombat 12:55
jatekosmel jatekosmel
Debrecenben nincs klub, Mi is Pestre járunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 29. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4318932)
2022. 03. 29. kedd 20:58
Debrecenben ilyen klubb?
#4615   2022. 04. 02. szombat 11:16
Bee08 Bee08
#4614   2022. 03. 30. szerda 19:48
Peeti86 Peeti86
Mikor ott voltunk, folyamatosan volt szendvics, pogácsa, és gyümölcs.
(Ez egy válasz szodoma üzenetére (2022. 03. 30. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 30. szerda 19:42
Mi voltunk egy péntek délután a 4you-ban. Pasiból volt tényleg jóval több. Rajtunk kívül egy pár volt még.Megittunk egy italt, közben a tulaj lent a clubban bonyolította a vendég asztaloknál az üzleti megbeszélését. Szerintünk ez nem oda való. Megittunk egy italt szexeltünk egy jót 2 pasival, szaunáztunk és eljöttünk, mert kurva éhesek lettünk kaja meg nincs.Maradnak a drágább helyek jövő héten CP szombaton, remélem jobb. Megkaptuk amiért mentünk ,de szerintem ennyi volt.
#4613   2022. 03. 30. szerda 19:42
szodoma szodoma
Mi voltunk egy péntek délután a 4you-ban. Pasiból volt tényleg jóval több. Rajtunk kívül egy pár volt még.Megittunk egy italt, közben a tulaj lent a clubban bonyolította a vendég asztaloknál az üzleti megbeszélését. Szerintünk ez nem oda való. Megittunk egy italt szexeltünk egy jót 2 pasival, szaunáztunk és eljöttünk, mert kurva éhesek lettünk kaja meg nincs.Maradnak a drágább helyek jövő héten CP szombaton, remélem jobb. Megkaptuk amiért mentünk ,de szerintem ennyi volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 29. kedd 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4665375)
2022. 03. 29. kedd 21:39
Köszi, így már értem!
#4612   2022. 03. 30. szerda 08:12
Lacika74 Lacika74
Köszi a beszámolót! Nagyon iriglem a férjed, hogy átélte veled ezt!
(Ez egy válasz birkusz üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 21. hétfő 18:40
Sziasztok!
Elmesélem első swingeres élményünket. 37/42 éves pár vagyunk, 22 éve együtt. Pár éven belül több mélypont is volt a kapcsolatunkban, ezért többször felvetődött a klub, aminek a segítségével színesre festhetnénk a szürke, gyereknevelős hétköznapokat. Mindig valamelyikünk visszalépett, de most a szülinapom utáni napon valóra vált a férjem nagy álma. Elmentünk a Tik-takba, ahol páros péntek volt. Én úgy mentem oda, hogy a férjemen kívül mással biztos nem lesz semmi…Az átöltözésnél kissé feszélyezve éreztem magam, mit is vegyek fel, és tényleg egy selyem köntösbe menjek emberek közé… A házigazda hölgy nagyon kedvesen körbevezetett minket. Bementünk a társalgóba , leültünk az egyik kanapéra a sarokba, és elkezdtünk iszogatni. (én voltam a sofőr, ezért én csak üdítőztem)
Kis idő múlva elmentünk jakuzzizni. Először nagyon furcsa volt ruha nélkül fürödni. Egy másik pár, és egy lány is csatlakozott hozzánk. Miután kifürödtük magunkat folytattuk az italozást. Kis idő múlva csatlakozott hozzánk egy szimpatikus pár. Nagyon jót beszélgettünk. Ők harmadszor voltak a klubban. Egy idő után a pár férfi tagja azt mondta, hogy ők felmennek, ha úgy gondoljuk csatlakozzunk. Nem volt kérdés, felmentünk mi is utánuk, de már tele volt a matrac… Elvonultunk, élveztük egymást, aztán közben becsatlakozott mellénk egy másik pár. Ez nem tetszett annyira, ezért elindultunk, hogy megkeressük az előző párt. Meg is találtuk őket, a lépcső melletti matracon. Ők már végeztek. Nem baj, befeküdtünk melléjük. Elkezdtünk csókolózni a férjemmel, majd mikor kellően felizgattuk egymást, elkezdtem szájjal kényeztetni. A másik pár is kedvet kapott és a pasi elkezdte nyalni a barátnőjét. Közben a lány keze a párom golyóira tévedtek…
Majd elkezdtünk megint csókolózni, a lány odajött és tett egy ajánlatot a közös kielégítésre. Nekem az annyira nem jött be, ezért hagytam neki. A pasija ezt látva odajött hozzám, hogy lenne e kedvem… Naná, hogy volt! Felváltva kényeztettük egymást szájjal, majd egyszercsak eltűnt a pasi és visszajött 2 gumival. Megkérdezte, hogy hogy szeretnénk, visszacserélődjünk e. Mi azt mondtuk, jó lesz így. Ezután a férjem a hölgyet kényeztette, a pasi meg engem. Utána zuhanyoztunk és lementünk vacsorázni, majd hajnali 2 óra után együtt távoztunk.
Csodálatos élmény volt, amit azóta sem tudok kiverni a fejemből. Remélem 3 hét múlva a következő páros pénteken újra találkozunk!
Azóta megtriplázódtak az itthoni együttléteink, állandóan szerelmeskednék, úgy kívánom a férjemet mint még soha!
Másnak is csak ajánlani tudom!
#4611   2022. 03. 29. kedd 21:39
X Törölt felhasználó (4665375)
Köszi, így már értem!
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2022. 03. 29. kedd 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 29. kedd 21:03
Maga a hely nagyon hangulatos, de jellemzően 20-30 férfire jut 3-5 nő.
Hely tulaja is tök jó arc, jók a szaunás progik is. Egyedül tényleg annyi hátrány van, hogy nincs limit a nemek arányára. Bár van aki kifejezetten ezt keressi.
#4610   2022. 03. 29. kedd 21:17
berta24 berta24
Német autó mindkettő, nem? crazya
#4609   2022. 03. 29. kedd 21:03
Peeti86 Peeti86
Maga a hely nagyon hangulatos, de jellemzően 20-30 férfire jut 3-5 nő.
Hely tulaja is tök jó arc, jók a szaunás progik is. Egyedül tényleg annyi hátrány van, hogy nincs limit a nemek arányára. Bár van aki kifejezetten ezt keressi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 29. kedd 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4665375)
2022. 03. 29. kedd 17:50
Köszi a választ!
Valóban ennyire gyenge akkor a 4u??
#4608   2022. 03. 29. kedd 20:58
X Törölt felhasználó (4318932)
Debrecenben ilyen klubb?
#4607   2022. 03. 29. kedd 17:50
Köszi a választ!
Valóban ennyire gyenge akkor a 4u??
#4606   2022. 03. 29. kedd 16:37
Sziasztok!

A swinger 4u milyen a tik-tak hoz képest?
#4605   2022. 03. 28. hétfő 08:13
X Törölt felhasználó (4661523)
Köszönjük a beszámolót. Izgalmas volt olvasni.
(Ez egy válasz birkusz üzenetére (2022. 03. 21. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Elmesélem első swingeres élményünket. 37/42 éves pár vagyunk, 22 éve együtt. Pár éven belül több mélypont is volt a kapcsolatunkban, ezért többször felvetődött a klub, aminek a segítségével színesre festhetnénk a szürke, gyereknevelős hétköznapokat. Mindig valamelyikünk visszalépett, de most a szülinapom utáni napon valóra vált a férjem nagy álma. Elmentünk a Tik-takba, ahol páros péntek volt. Én úgy mentem oda, hogy a férjemen kívül mással biztos nem lesz semmi…Az átöltözésnél kissé feszélyezve éreztem magam, mit is vegyek fel, és tényleg egy selyem köntösbe menjek emberek közé… A házigazda hölgy nagyon kedvesen körbevezetett minket. Bementünk a társalgóba , leültünk az egyik kanapéra a sarokba, és elkezdtünk iszogatni. (én voltam a sofőr, ezért én csak üdítőztem)
Kis idő múlva elmentünk jakuzzizni. Először nagyon furcsa volt ruha nélkül fürödni. Egy másik pár, és egy lány is csatlakozott hozzánk. Miután kifürödtük magunkat folytattuk az italozást. Kis idő múlva csatlakozott hozzánk egy szimpatikus pár. Nagyon jót beszélgettünk. Ők harmadszor voltak a klubban. Egy idő után a pár férfi tagja azt mondta, hogy ők felmennek, ha úgy gondoljuk csatlakozzunk. Nem volt kérdés, felmentünk mi is utánuk, de már tele volt a matrac… Elvonultunk, élveztük egymást, aztán közben becsatlakozott mellénk egy másik pár. Ez nem tetszett annyira, ezért elindultunk, hogy megkeressük az előző párt. Meg is találtuk őket, a lépcső melletti matracon. Ők már végeztek. Nem baj, befeküdtünk melléjük. Elkezdtünk csókolózni a férjemmel, majd mikor kellően felizgattuk egymást, elkezdtem szájjal kényeztetni. A másik pár is kedvet kapott és a pasi elkezdte nyalni a barátnőjét. Közben a lány keze a párom golyóira tévedtek…
Majd elkezdtünk megint csókolózni, a lány odajött és tett egy ajánlatot a közös kielégítésre. Nekem az annyira nem jött be, ezért hagytam neki. A pasija ezt látva odajött hozzám, hogy lenne e kedvem… Naná, hogy volt! Felváltva kényeztettük egymást szájjal, majd egyszercsak eltűnt a pasi és visszajött 2 gumival. Megkérdezte, hogy hogy szeretnénk, visszacserélődjünk e. Mi azt mondtuk, jó lesz így. Ezután a férjem a hölgyet kényeztette, a pasi meg engem. Utána zuhanyoztunk és lementünk vacsorázni, majd hajnali 2 óra után együtt távoztunk.
Csodálatos élmény volt, amit azóta sem tudok kiverni a fejemből. Remélem 3 hét múlva a következő páros pénteken újra találkozunk!
Azóta megtriplázódtak az itthoni együttléteink, állandóan szerelmeskednék, úgy kívánom a férjemet mint még soha!
#4604   2022. 03. 28. hétfő 07:17
pár75párt pár75párt
Sziasztok! Vannak klubokban nappali partik is ha jól olvastuk. Ezekröl ha valakinek lenne tapasztalata szívesen fogadnánk. Köszönjük
#4603   2022. 03. 22. kedd 14:44
kandurmarci kandurmarci
Nagyon szép, tartalmas és izgalmas beszámoló, főleg azzal a tudattal, hogy egy szép, szexi nő írta, akinek képen láthattam a szexelő puncis képeit, faszt szopó ajkait, csodálatos.
Sziasztok!
#4602   2022. 03. 21. hétfő 18:40
birkusz birkusz
Sziasztok!
#4601   2022. 03. 08. kedd 21:51
Hedonisz69 Hedonisz69
Boldog Nőnapot kívánok a hölgyeknek! Remélem már mindenki megkapta ma a köszöntését (otthon vagy klubban)! finom
#4600   2022. 03. 05. szombat 21:08
atihajni atihajni
sziasztok! párommal most mennénk először clubba, Budapesten keresünk egy igényes helyet.
mit ajánlotok? első körben csak megfigyelőként lennénk jelen (és persze egymással szexelni).
az etikett a clubbonként változik? mit kell tudni a "kezdőknek"?
#4599   2022. 03. 04. péntek 20:05
jirzi jirzi
Holnap CP Gyülekezzetek -paráználkodjatok nyes

... 82 83 84 85 86 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: amlaa amlaa
Nyitás ideje: 2011. 07. 19. kedd
Üzenetek: 6278db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 13. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!