szintén imádom...
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 01. péntek 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1576802)
2018. 06. 01. péntek 12:56
Te szereted, én szeretem....
Pasi szemszögből izgalmas dolog,amint az általunk okozott kéjtől remegő lábú hölgyet ölbe kell kapni, vagy az ágyba segíteni (Pár pont nyalásnál eszembe sem jutott volna ez, hiszen a hosszabb interruptus az efajta aktusnál nem kívánatos)
(Ez egy válasz Deva86 üzenetére (2018. 12. 08. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 08. szombat 08:34
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Főleg Hölgyek válasza érdekelne. Élveznétek, ha a párotok úgy kényeztetne titeket a nyelvével, hogy közben ti a szoba közepén álltok, úgy hogy semmiben nem tudtok még csak kapaszkodni sem? Élveznétek vagy inkább kényelmetlen???
kényelmetlen legalább is nekem
orgazmus előtt már remeg a testem és nem mindig kontrolálom (Ez egy válasz Deva86 üzenetére (2018. 12. 08. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
orgazmus előtt már remeg a testem és nem mindig kontrolálom (Ez egy válasz Deva86 üzenetére (2018. 12. 08. szombat 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 08. szombat 08:34
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Főleg Hölgyek válasza érdekelne. Élveznétek, ha a párotok úgy kényeztetne titeket a nyelvével, hogy közben ti a szoba közepén álltok, úgy hogy semmiben nem tudtok még csak kapaszkodni sem? Élveznétek vagy inkább kényelmetlen???
Nekem volt már ilyen...mint egy apró pénisz. Orgazmus közelében könnyebben tudod finoman szívogatni.
Legjobb pozíció, ha a szádra ül a puncival. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 26. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Legjobb pozíció, ha a szádra ül a puncival. (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 26. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2018. 11. 26. hétfő 19:14
Kinek volt már dolga 4-5 centis, vagy még nagyobb csiklóval? Mennyiben más törődést kíván, mint egy "normál" méretű?
Sajna nekem még nem adatott meg ilyet kényeztetni pedig jó lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 26. hétfő 19:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2018. 11. 26. hétfő 19:14
Kinek volt már dolga 4-5 centis, vagy még nagyobb csiklóval? Mennyiben más törődést kíván, mint egy "normál" méretű?
Sóhajtózás,felnyögés,zihálás,sikítás,test ívben megfeszülése.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 25. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)
VIP
2018. 11. 25. vasárnap 18:38
Nem. A nyalástól nem spriccel a puncim, de csiklóorgazmusom volt. Sokszor.. .
Nincs abban semmi kenyelmetlen. Kedvenc foglalatossagom a mezescsuporral bibelodni.
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2018. 11. 25. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 25. vasárnap 19:43
Elegge kenyelmetlen a pozicio (de csak nekem ), de erdemes kiprobalni G pont izgatasa kozben intenziv csiklonyalas Na az tud csillagokat rugatni
Elegge kenyelmetlen a pozicio (de csak nekem ), de erdemes kiprobalni G pont izgatasa kozben intenziv csiklonyalas Na az tud csillagokat rugatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 25. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Erre keresek partnert, de nem igen jön össze, /ritkán igen !/ mert szégyellik a lányok !!
VIP
Eláztattad a függönyt a gyönyörtől??
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 25. vasárnap 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2018. 11. 25. vasárnap 18:20
Épp tegnap volt benne részem. Isteni volt. Imádtam.
Épp tegnap volt benne részem. Isteni volt. Imádtam.
Imádom a csiklót izgani a nyelvemmel! Isteni, amikor ömlik a számba a forró lé!!
Amikor a nő az férfi arcára ül, a pasi nyelve kint.... Na ez a legizgibb Imádom amikor az arcomon érzem... Meginkább amikor élvez....
Alap. Bár megfigyelésem szerint a csikló nyalás mellett a csikló takart részeinek izgatása fokozza az örömöt.
Fiúk! A nagy, a kilógó, vagy a kis rejtett csiklókat szeretitek jobban?
Lányok! Az önálló csiklónyalás, vagy a csiklónyalás + egyéb izgatás a kellemesebb számotokra?
Fiúk! A nagy, a kilógó, vagy a kis rejtett csiklókat szeretitek jobban?
Lányok! Az önálló csiklónyalás, vagy a csiklónyalás + egyéb izgatás a kellemesebb számotokra?
én imádok nyallni,,imádom az izét az illatát ,,a legjobb dolog a világon!!!
A páromat én vezettem be a csiklónyalás élvezetébe. Előttem egy férfi sem tudta szájjal kielégíteni. Most ott járunk hogy van amikor ő nyomja a fejemet a lába közé hogy nyaljam és egymás után 5x tudott elélvezni! Olyankor persze már nekem is meg kell magam erőltetni kicsit mert az állkapcsom már alig bírja, de megéri.
Egy élettől burjánzó gyönyörű "orchideának" az illatát magunkba szívni és nyelvvel finoman izgatni halálos vétek lenne a "virág" úrnőjével szemben!!