Ágyba bújsz az első randin?Hátha lesz belőle szavazás
Önszántamból nem válaszolok(a mostani utolsó kivétel lészen), és önkéntesen kivonulok innen napokra, hogy nehogy a pontszerzők népes táborát duzzasztó megnevezéssel illethessen bárki is.( Egyébként azt sem tudom, mi az a pontszerzés, a külföldi oldalon sehol nem olvashatóak a feltételek.Kellenek a fenének pontok.) Jó szórakozást! ÜdvKatinka
Tom! Egyszerűen nincs szavazási lehetőségünk, Nektek meg van! Ilyen egyszerű. Most meg azt mondod majd, hogy jajistenem, te katicik, hát a szerkesztők, meg a "Boss" és a babámfüle, dehát én tudom, hogy a fórumosok bizton számíthatnak a lovagias segítségedre, bármit is mutassanak az előjelek! :))))
..."ajtalya"... :)))
Még mindig nincs amire szavaznunk(Goldengate-GG)! Hétről-hétre, hónapról-hónapra, s lassan évről-évre! A szentély ajtalya még mindig zárva van előttünk. ÜdvKatinka
Ha nem is lesz belőle szavazás, de érdekes lehet...:
Ki mernéd-e verni/veretni tömött buszon, villamoson, metrón.. befordulva pl. egy sarokba..
Ki mernéd-e verni/veretni tömött buszon, villamoson, metrón.. befordulva pl. egy sarokba..
Szia! Kifelejtetted azt, amikor hármasban valakikkel, csak téged hagy ki.
legyenek-e bordélyházak magyarorszgon?
Az anális sextől nincs jobb a világon, szerintem és a partnerem szerint is. Imádja mikor hátulról csináljuk sőt kéri.
Lenyalnád-e a partneredről a spermádat ha rá élvezel?
mell szex
-Nyaltál már popsit?
"még ki se' nőtt" :D ez aranyos...
a gyantázást kifelejtetted?
(látta valaki azt a videót, amikor egy lánynak initm gyantázást csinálnak? :O végén elsírja magát... én is majdnem ) (Ez egy válasz csorba üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
a gyantázást kifelejtetted?
(látta valaki azt a videót, amikor egy lánynak initm gyantázást csinálnak? :O végén elsírja magát... én is majdnem ) (Ez egy válasz csorba üzenetére (2006. 10. 09. hétfő 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 09. hétfő 16:15
vagy(csajoknak):Ti milyenre borotváljátok??
1,csík
2,csupasz
3,vmilyen más forma
4,nem borotválom
5,még ki sem nőt a szőr
1,csík
2,csupasz
3,vmilyen más forma
4,nem borotválom
5,még ki sem nőt a szőr
gondoltál már arra h 1 kutyát nyomsz? :D
ha mégegyszer megtehetnéd hol vesztenéd el a szüzességed?
legyen mondjuk lábimádat
No sziasztok!
Mi is a téma?
Mi is a téma?
ha az IQ-ra gondoltal,akkor felhivom figyelmedet,hogy az I-t kifelejtetted...
vagy(csajoknak):Ti milyenre borotváljátok??
1,csík
2,csupasz
3,vmilyen más forma
4,nem borotválom
5,még ki sem nőt a szőr
1,csík
2,csupasz
3,vmilyen más forma
4,nem borotválom
5,még ki sem nőt a szőr
ajánlat(férfiaknak):Milyen borotválási stilust szeretek?1,csupasz
2,csík