Szivesen megnéznem milyen fazonja van!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 01. csütörtök 06:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1313722)
2019. 08. 01. csütörtök 06:27
A feleségem 25 éves és csinos fazon puncija van és azt is szokta változtatni. Imádom!
Ezt"jól"megfogalmaztad!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 27. vasárnap 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3240642)
2019. 10. 27. vasárnap 19:28
Jómagam úgy szeretem, ha a pinán nincs semmilyen formában szőrtelenítés! Ellenben talán kicsit álszent vagyok, mert a hónalján kívül máshol ne legyen rajta szőr...
Jómagam úgy szeretem, ha a pinán nincs semmilyen formában szőrtelenítés! Ellenben talán kicsit álszent vagyok, mert a hónalján kívül máshol ne legyen rajta szőr...
Jól mutat rajta ha egy hatalmas adag gecit ráspriccelnek!!
Végre valaki!
Respekt! Jól mondod! Köszönöm! (Ez egy válasz Bazsa$ üzenetére (2019. 09. 20. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Respekt! Jól mondod! Köszönöm! (Ez egy válasz Bazsa$ üzenetére (2019. 09. 20. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 12:55
Én a szőrös puncira izgulok fel legjobban. Max bikinivonal legyen leszedve. Te télen lehet teljesen természetes..
teljesen egyet kell h ertsek..
(Ez egy válasz Bazsa$ üzenetére (2019. 09. 20. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 20. péntek 12:55
Én a szőrös puncira izgulok fel legjobban. Max bikinivonal legyen leszedve. Te télen lehet teljesen természetes..
Sokszor úgy érzem, hogy egy aberrált állta vagyok, mert szeretem a szőrös egy pina! És akkor jó, ha minél kevesebb szőr van eltávolítva!
szőrös lányok, nem nem soha
A feleségem 25 éves és csinos fazon puncija van és azt is szokta változtatni. Imádom!
pláne ha fiatalabb, 20-35 közötti a lány, ott egy ápolt szőrős punci, divatos és extrán izgató.. bár ritka sajnos, mint a fehér holló.. :(
(Ez egy válasz monogamlompos üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 15:34
A legizgatóbb az ápolt szőrös pina .....a borotvált nekem túl kislányos.....
Végre valaki más is osztja a véleményemet!
(Ez egy válasz monogamlompos üzenetére (2019. 07. 28. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 28. vasárnap 15:34
Szeretem ha szőrös a csupaszért is oda vagyok
Imádom az ápolt, szőrös puncik.
Imádom a szőrős pinát,természetes
Krisztával egyett értek
Még jó nem vagyunk egyformák! Nálam a csupasz fasz ahogy írtad veri ki a biztosítékot!!! Totális kis fiús!)))
Éveken keresztül minden a szőrtelenítésről szólt. Mindenki kutatta a számára megfelelő eljárást, és próbált eleget tenni az állandó, teljes csupaszságnak, de úgy tűnik, hogy ez véget érhet. A Vogue szerint ugyanis ezentúl a természetes szőrzet lesz a divat, visszatér a bozont.
A divatos nők szentírása, a Vogue a természetes szőrzet visszatérését vizionálja, és ha a Vogue ezt írja, akkor ez így is lesz. Búcsút inthetünk az állandó borotválásnak, gyantázásnak, epilálásnak vagy szőrtelenítő krémezésnek, és hagyhatjuk szabadon burjánzani a szőrzetet. Dr. Eden Fromberg nőgyógyász is azt tapasztalta, hogy egyre többen hagynak fel a csupaszítással.„A nők egyre inkább a tudatában vannak annak, hogy a testünk sokkal több, mint egy vizuális vagy szexuális játékszer, amiket az elmúlt időszakban a kulturális normái sugalltak" – mondta a szakértő. Több híresség is lemondta már, hogy sokkal jobban kedvelik a természetességet: ilyen Lady Gaga, Cameron Diaz vagy éppen Gwyneth Paltrow. A hírek szerint pedig egyre több nő akarta visszakapni az intim szőrzetét azok közül, akik korábban végeleges szőrtelenítésen vettek részt.
A divatos nők szentírása, a Vogue a természetes szőrzet visszatérését vizionálja, és ha a Vogue ezt írja, akkor ez így is lesz. Búcsút inthetünk az állandó borotválásnak, gyantázásnak, epilálásnak vagy szőrtelenítő krémezésnek, és hagyhatjuk szabadon burjánzani a szőrzetet. Dr. Eden Fromberg nőgyógyász is azt tapasztalta, hogy egyre többen hagynak fel a csupaszítással.„A nők egyre inkább a tudatában vannak annak, hogy a testünk sokkal több, mint egy vizuális vagy szexuális játékszer, amiket az elmúlt időszakban a kulturális normái sugalltak" – mondta a szakértő. Több híresség is lemondta már, hogy sokkal jobban kedvelik a természetességet: ilyen Lady Gaga, Cameron Diaz vagy éppen Gwyneth Paltrow. A hírek szerint pedig egyre több nő akarta visszakapni az intim szőrzetét azok közül, akik korábban végeleges szőrtelenítésen vettek részt.
imádom a természetes hölgyeket szőrős puncival