Jó reggelt!
Van itt valaki(kik) Ausztria WN környékén, természetesen aki komolyan is gondolja és persze el is jön a találkozóra?!?!?
Mi egy kis tónál leszünk 3-7.-ig ahol tudunk fogadni vagy akár utazunk is ha az kell.
Pasik 180cm től 30 éves kor felett 45 alatt normál test alak vastagabb méretes szerszám. Persze önkritika se árt
Ha lehet privat vagy e-mailt írjatok bppar01@gmail.com
Van itt valaki(kik) Ausztria WN környékén, természetesen aki komolyan is gondolja és persze el is jön a találkozóra?!?!?
Mi egy kis tónál leszünk 3-7.-ig ahol tudunk fogadni vagy akár utazunk is ha az kell.
Pasik 180cm től 30 éves kor felett 45 alatt normál test alak vastagabb méretes szerszám. Persze önkritika se árt
Ha lehet privat vagy e-mailt írjatok bppar01@gmail.com
Valaki Trier, Saarland kornyeken?
Sziasztok a hétvégén Mannheim környékén leszek vki (k) hely van csak tudj utazni .
Halihó!
Lànyok pàrok maradtak bècsben?
Jò lenne kicsit kikapcsolòdni.
Lànyok pàrok maradtak bècsben?
Jò lenne kicsit kikapcsolòdni.
Sziasztok!Salsburg környékén hölgyet, párt keresnék, hosszútávra, barátságra,bármire, amit csak ésszel feltudunk dolgozni, és persze mindenkinek örömet okoz .
Sziasztok István vagyok 31 éves Dischingenböl. Játszotársat keresek ..főleg erre a hétre..csüt.péntek.szombat
sziasztok! szivesen ismerkednék párral pasikal München környéke
Hölgyek párok ismerkednének fiúval? Amszterdam környéke?
Sziasztok!
Frankfurt környéki pasi vagyok!
Szivesen ismerkednék.....
Frankfurt környéki pasi vagyok!
Szivesen ismerkednék.....
Bretagne?bisex pasi,pár?
Sziasztok! Dijon környékén van valaki?
Ma este Linz környékén bi pasi?Vagy pár bi férfitaggal ?!
Sziasztok. Esetleg keres valaki pasit Németországi Hof környékèn? 36éves átlagos hetero vagyok. Késő esti óráktól leszek a közelben. Szép napot mindenkinek!
j
Anita,megkaptad az üzit
szia Anita,1 orára vagy tölem,
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2017. 06. 02. péntek 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 02. péntek 18:28
Mühlackerben lakunk Baden Wurtenber megyében . Házibarátot keresünk.
szia ANITA.1 orára vagy tőlem
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2017. 06. 02. péntek 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 06. 02. péntek 18:28
Mühlackerben lakunk Baden Wurtenber megyében . Házibarátot keresünk.
Halika Regensburg, Deggendorf környèkèről lànyok, fiuk, pàr van valaki?
Sziasztok !
Bècsben èlő pàrt keresünk ismerkedès cèljàbòl. /Estleg fiatal jòkèpü pasit aki tud masszirozni. Először csak masszirozni de meglàtjuk, hogy tetszk a hölgytagunknak. Nekünk juli első kèt hete a jó akkor vagyunk egyedül./
Pàrokat jobban közöss programokhoz. Privàtban vàrunk bemutatkozò kèpes leveleket. Tovàbbi szèp napot
Bècsben èlő pàrt keresünk ismerkedès cèljàbòl. /Estleg fiatal jòkèpü pasit aki tud masszirozni. Először csak masszirozni de meglàtjuk, hogy tetszk a hölgytagunknak. Nekünk juli első kèt hete a jó akkor vagyunk egyedül./
Pàrokat jobban közöss programokhoz. Privàtban vàrunk bemutatkozò kèpes leveleket. Tovàbbi szèp napot
Valaki Burgenlandból vagy Bécsből?