imádom a vastag pamut harisnyanadrágokat sűrűn fel is vesszem.
Remélem itt nem nézik ki az embert mert harisnyát vesz fel.És esetleg képet is szabad feltenni.Ha valakinek ellenvetése van az jelezze itt írásban !!! Ha engedélyt kapok rá akkor lesz kép.A harisnyának szerintem semmi köze a melegséghez.
Szerintem meleg viselet a harisnya. Már ha férfi hordja. A férfi lábon szentségtörés, a harisnyához szép hosszú formás combik kellenek, nem lúdtalpas szőrös pasik . Bár tőlem aztán mindenki azt húz magára, amiben jól érzi magát. Legfeljebb ha ilyet látok, akkor tudom, hogy vigyázni kell a zuhanyzóban.
Sziasztok
én minden nap hordok harisnyát bi aktív pasi vagyok a partneremen is szeretem!!
én minden nap hordok harisnyát bi aktív pasi vagyok a partneremen is szeretem!!
Rajtam most is van egy üvegszálas testszínű harisnyanadrág!
És ma este is húzni fogok a nadrág alá egy vastagabbat, mikor megyek melózni!
És ma este is húzni fogok a nadrág alá egy vastagabbat, mikor megyek melózni!
Néha faszveréshez felveszek 1 harisnyát. Máskülönben nem igazán izgat, csak ilyenkor.
Télen nadrág alá vásároltam magamnak egy vastag (60DEN-es), fekete lycrás harisnyát. Az eladó hölgynek mondtam is az üzletben, hogy saját magamnak venném. Érdekes módon, nem nézett furin, nagyon kedves volt.
Amúgy az egyik exemnek is kimondottan tetszett, ha harisnyában voltam otthon. És még szexeltünk is így!
Amúgy az egyik exemnek is kimondottan tetszett, ha harisnyában voltam otthon. És még szexeltünk is így!
Én vettem már fel a párom combfixét,sőt szeretkeztünk is már úgy,hogy rajtam volt,nagyon beindított,és ő is elszállt tőle
A barátnőimet megpróbáltam rávenni, hogy akár utcán, akár szex közben vegyenek fel harisnyát, vagy combfixet. Volt aki azt mondta, hogy kurvás, és ha a szexet ilyen ruciban kell végig szenvednie, akkor elmegy a kedve az egésztől. (?) Volt olyan is, aki miattam nagyon megszerette, sőt kért, hogy én is vegyek fel! Én szeretem hordani, nincs semmi bajom vele. Sokszor nagyon praktikus viselet.
Engem is felizgat a gondolat... és nem tartom b*zisnak.... egy kis extrémitás.. semmi más. Nagyon izgató tud lenni.
Nem vagyok homokos! Sajnos elég sok a konzervatív!
Kicsit (nagyon ) b..z..s .
Nem szoktam harisnyában lenni, de undorító, ha valaki lenéző, bunkó beszólásokkal akar menő lenni!
Önkielégítéshez szoktam harisnyát húzni és imádom, mikor a nylon símogatja a testemet. Indőnként nadrág alá is, az utcára, de télen rendszeresen!
Én amikor csak tehetem harisnya nadrágot hordok bugyi nélkül eszméletlenül jó és izgató érzés ahogy hozzámér.Nagy vágyam lenne ha állandóan női ruhában lehetnék és senkit nem érdekelne hogy mi van rajtam.Érdekes hogy férfire csak akkor vágyok ha női ruha van rajtam itt jön még egy csavar annak a férfinek is női ruhában kéne lennie.
Debreceni nem független 35 éves nőifehérnemüt kedvelő bi srác hasonlót vagy házaspárt keres mindkétfél örömére.
Debreceni nem független 35 éves nőifehérnemüt kedvelő bi srác hasonlót vagy házaspárt keres mindkétfél örömére.
Én imádok combfixben lenni !!
Főleg szex közben
Főleg szex közben
Jó viselni ,harisnyatartóval főleg .