Izgat ha megdugják a feleségemet (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Izgat, ha megdugják, ha szopatják, ha kinyalják az ÁLLANDÓ PARTNEREDET.
Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között. Ha ott vagy, ha nem vagy ott, de tudsz róla.
Vigyázz! Ne keverd össze a (sejthető) megcsalással!
Írj a topicba, ha kétségeid vannak, ha véleményed van róla, ha kérdésed van.

Írj, ha bizonytalan vagy, ha vágysz rá.
"a párod ne legyen más férfival, de Te miért ne lehetnél 2 nővel?"
"ha a téma számodra idegen, nem izgat vagy épp taszít, hát egyszerűen nem kell itt lenni. Mindenki menjen a saját templomába imádkozni."

Fel kellene már ébrednie néhányaknak. Nincs olyan, hogy félig swinger, játszásiból cuckold. A szellemet vagy kiengedjük a palackból és lesz ami lesz, de visszagyömöszölni ugyanoda, mert csípi a szemünket a füst, na az nem megy. A társunk, a párunk, a nő, akivel élünk, nem a játékszerünk, nem irányíthatjuk, nem azért él a Földön, hogy úri kedvünknek megfelelően hol erre a farokra, hol meg arra szökkenjen és ha mindezt eluntuk, akkor visszatérjen a mosógép meg a vasaló hatósugarába. Nincs olyan, hogy szopni lehet, de lenyelni tilos, nincs olyan, hogy érzelmeket tilos a szexbe keverni. Nem feltétlen szerencsés, de tessék csak az egész kalácsot elfogyasztani, még, ha a végére kicsit fullasztó, kicsit szikkadt is, nem csak a mazsolákat kipiszkálni.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

... 492 493 494 495 496 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9700   2014. 02. 03. hétfő 14:37
X Törölt felhasználó (69371)
Akkor gyorsan szervezz le valamit. alien2
(Ez egy válasz Párducék üzenetére (2014. 02. 03. hétfő 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 03. hétfő 14:22
Érdekes helyzetbe kerültem, leirom röviden. Pár éve nálunk is szóba van a többes szex, én voltam a kezdeményező anno. Ha nehezen is de rávettem a nejemet hogy próbáljuk meg, aztán egy társkekeresőn megismerkedtünk egy másik párral, beszélgettünk a skypon, de csak ennyi. Néha a feleségem is velük, de legtöbbet én, viszont személyes találkára nem került sor habár lett volna alkalom de ez nem ide tartozik. Aztán idővel kihűlt a téma, a nejem már mondta is félig viccesen, hogy na ezt sem tudtam elintézni. Kb két hete azzal állitottam haza, hogy febr. 22-re ne csináljon programot mert meglepetés lesz, elutazunk. Éppen ekkor lett beteg és megkérdeztem hogy a köv. akkor febr. 22-e körül lesz? Nem tudta miért kérdezem, azt válaszolta valószinű hogy kb. akkor. Na, mondom akkor vissza kell mondjam a foglalást mert egy többes hancurt beszéltem le valakikkel és az a kikötésük, hogy ha valaki ekkor beteg lesz az ne vegyen részt. Persze ebből semmi nem volt igaz. Mármint a többes-szervezés. Na gyerekek, az én kicsi szemérmetes feleségem, aki nem is tudta magáról szinte elképzelni sem, hogy részt vegyen egy ilyen partyn, magyarán jól lebaszott hogy én mekkora ökör vagyok, miért mondtam vissza?! mert azt bizzam rá hogy beteg lesz vagy sem. Rendesen kezdett kivánkozni. Én meg nem mertem mondani hogy csak kitaláltam az egészet, próbáltam csak tesztelni hogy hogyan reagál. smile Na most mit tegyek? smile )
#9699   2014. 02. 03. hétfő 14:22
Párducék Párducék
Érdekes helyzetbe kerültem, leirom röviden. Pár éve nálunk is szóba van a többes szex, én voltam a kezdeményező anno. Ha nehezen is de rávettem a nejemet hogy próbáljuk meg, aztán egy társkekeresőn megismerkedtünk egy másik párral, beszélgettünk a skypon, de csak ennyi. Néha a feleségem is velük, de legtöbbet én, viszont személyes találkára nem került sor habár lett volna alkalom de ez nem ide tartozik. Aztán idővel kihűlt a téma, a nejem már mondta is félig viccesen, hogy na ezt sem tudtam elintézni. Kb két hete azzal állitottam haza, hogy febr. 22-re ne csináljon programot mert meglepetés lesz, elutazunk. Éppen ekkor lett beteg és megkérdeztem hogy a köv. akkor febr. 22-e körül lesz? Nem tudta miért kérdezem, azt válaszolta valószinű hogy kb. akkor. Na, mondom akkor vissza kell mondjam a foglalást mert egy többes hancurt beszéltem le valakikkel és az a kikötésük, hogy ha valaki ekkor beteg lesz az ne vegyen részt. Persze ebből semmi nem volt igaz. Mármint a többes-szervezés. Na gyerekek, az én kicsi szemérmetes feleségem, aki nem is tudta magáról szinte elképzelni sem, hogy részt vegyen egy ilyen partyn, magyarán jól lebaszott hogy én mekkora ökör vagyok, miért mondtam vissza?! mert azt bizzam rá hogy beteg lesz vagy sem. Rendesen kezdett kivánkozni. Én meg nem mertem mondani hogy csak kitaláltam az egészet, próbáltam csak tesztelni hogy hogyan reagál. smile Na most mit tegyek? smile )
#9698   2014. 02. 02. vasárnap 13:03
pinababa pinababa
Kb 1 év vacilálás után összejött a hármas!Játékkal kezdtük, persze "véletlenül"mindig ők kapták az erotikusabb feladatokat smile !Mikor már nem volt visszaút/nem is akartuk smile /én háttérbe húzódtam és onnan néztem őket!Életem talán legszebb élménye volt!!!Van,h ezekre a képekre,élményekre gondolok és egyből fickós leszek smile !Elvileg lesz még,szeretnék pár képet is ,de eddig ezt nem mertem felhozni nekik smile !Nagyon nem bántuk meg és erősebb a szerelmünk!!!De ehhez BIZALOM KELL!!!!
#9697   2014. 02. 02. vasárnap 07:42
X Törölt felhasználó (338147)
Mi egy régóta együtt élő házaspár vagyunk, akiket egy ideje izgat az un. "cuckold", magyarán "megcsalt férj" szituáció, amikor egy (vagy több) férfi a férj előtt elcsábítja, majd annak passzív részvételével kényezteti a feleséget, a férjnek pedig el kell ezt tűrnie, esetleg eközben különböző parancsoknak kell engedelmeskednie. Egyenlőre csak gondolati szinten vagyunk, de ha van itt más, hasonló érdeklődésű pár, esetleg ilyen párokhoz csatlakozó férfi, szívesen olvasnánk személyes véleményét , tapasztalatait a témával kapcsolatban. worship
#9696   2014. 01. 28. kedd 18:59
X Törölt felhasználó (879624)
Helló,szuper fotók,szuper érzéki hölgy !!!!!!!!! worship
(Ez egy válasz cumshot üzenetére (2014. 01. 15. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 15. szerda 15:32
Akkor egy valós sztori, friss, képek is vannak róla.
Régebben pedzegettem feleségemnek,hogy mi lenn ha hármasban kipróbálnánk plusz egy férfivel. Akkor elutasította és jött a tipikus női érv,hogy aki ezt csinálja az kurva meg ő erre képtelen. Aztán teltek az évek, idősödött és gondolom az a kis elültetett gondolat erősödött persze az én folytonos nem erőszakos hatásomra és belement, szó szerint 180 fokos fordulatot tett. Sokáig keresgéltünk, sokan jelentkeztek, mivel szeret szopni erre kerestünk fiatalabb fiút/férfit, ezt ő akarta, azok még nem annyira" használtak" mondta. Én találkoztam elsőre a kiválasztottal majd utána összefutottunk hármasban, feleségem mint egy kis szűzlány úgy viselkedett , rettenetesen szégyenlős volt,nem mert a szemébe nézni az barátnak.
Megbeszéltünk egy esti időpontot, párom egész nap ideges volt, éreztem rajta,hogy nagyon kíváncsi és akarja de fél tőle. Eljött a srác, lementem érte majd együtt feljöttünk. A párom az ágy szélén ülve várt minket.
Előzőekben a barátunkat felvilágosítottam,hogy feleségem nagyon félénk, ha rá fogunk várni,hogy legyen valami akkor napokig csak ücsörögni fogunk, így határozottan kell kezdeményeznünk majd, viszont párom belül egy igazi kurva, szereti ha keményen bánnak vele, haját markolva szopatják, közben úgy beszélnek vele mint egy ribanccal. Tehát nem kell virág, zene, haverkodós beszélgetés csak csapjuk egyből bele.
Ennek tükrében a barátunk egyből mellé ült és elkezdte a mellét simogatni,láttam párom ezt hirtelen nem tudta kezelni,nagyon zavarba jött,lassan húsz éve csak nekem engedte ezt,most meg egy idegen férfi csinálja ezt. Láttam zavarát, így megfogtam a kezét és mondtam térdeljen le elénk, engedelmesen csinálta, ezt vele előzőekben beszéltem meg,hogy hagyja hagy irányítsuk, elfogadta. Majd kértem ,hogy vegye elő a hozott "ajándékot", bizonytalan kézzel csatolta ki az idegen nadrágját,húzta le az alsóját ,majd elővette a faszt,megfogta,ekkor láttam,hogy tetszik neki a dolog. Itt kapott egy határozott utasítást tőlem,hogy "kezd el szopni te kurva". És elkezdte. smile
Később vissza kérdeztem,hogy mikor nyugodott meg akkor azt mondta ez volt az a pont amikor a szájába vehette a vastag faszt, onnantól már jól érezte magát.
Ez volt a választó.
Ezután szokásos dolgok jöttek a vendég jó keményen szopatta a haját markolva amit szeret, én meg közben hátulról dugtam,meg fényképeztem, aztán váltottunk. Jó sokáig szopatta majd ami tetszett neki bár elfáradt tőle.A barátunk az ágyon ült ,feleségem előtte térdelt, így élvezett bele jó keményen a szájába amit lenyelt, nagyon felizgatot a látvány, megmarkoltam a haját majd magam elé térdeltettem és én is leszopattam keményen.Úgy volt,hogy ezután hátulról keményen ketten felváltva megdugjuk,de láttam páromon,hogy hirtelen ennyi elég volt neki, bár szerintem a barátunk maradt volna még és szerintem is maradhatott volna. Feleségem feje meg is fájdult a sok szopástól, de tetszett neki smile Remélem lesz folytatás és a barát maradhat még.
#9695   2014. 01. 28. kedd 14:01
ragnic ragnic
...és majd egyszer már engelyt sem kérni.....
akkor hogy is van ez????
#9694   2014. 01. 27. hétfő 05:52
keresnék keresnék
ez jó volt worship
(Ez egy válasz Sagyul üzenetére (2014. 01. 10. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 10. péntek 17:25
Sziasztok!

A legutóbbi "hármas" élményünket szeretném megosztani veletek. Ami úgy volt hármas, hogy valójában nem volt az.

A lényeg, hogy a páromhoz elment a barátunk akivel a korábbi két közös élményünk is megtörtént. S elkezdték simogatni egymást. Én úton voltam hazafelé autóval. Mikor kaptam az üzenetet, hogy a házibarátunk és kedvük lenne dugni egyet mit szólok hozzá. Én jeleztem, hogy részemről ok, amennyiben képekben tájékoztatnak a dolgok állásáról. Ez meg is történt. Elkezdték az aktust, amiről most részleteket nem tudok, mert csak képeket kaptam, de volt kölcsönös orál, tapi, dugás minden. Én eközben közeledtem haza. (Kértem őket, hogy várjanak meg, hogy még be tudjak szállni. De barátunk sietett így 3 perccel elkerültük egymást.) A rögtönzött randinak az lett a vége, hogy barátunk beleélvezett a párom puncijába majd gyorsan felöltözött és sietett haza a feleségéhez. Mire én odaértem, már nem volt ott csak a párom meztelenül, megdugva feküdve az ágyon, szivárgó spermával a puncijából.

Erre a látványra és úgy begerjedtem, hogy egyből ledobtam minden ruhámat és elkezdtem dugni őt őrült vehemenciával, majd egy kis szünetet tartva nyaltam a punciját. Amin még érezni lehetett az előző fasz ízét. Majd visszaraktam a farkamat és én is beleélveztem a puncijába. Eszméletlen érzés volt! Nekem is, neki is.

Barátunk hátulról élvezett bele és elölről...Azt mondta eszméleten volt a tudat, hogy két férfi élvezett el benne. Pár perc különbséggel. S, hogy az egyik végzett vele, majd megdugottan feküdt pár percet és jött a másik férfi aki szintén megdugta és beleélvezett!

Ezt szerettem volna megosztani veletek, nem egy színes történet de mégis valami...
#9693   2014. 01. 16. csütörtök 17:03
karpat57 karpat57
Ehhez nincs mit hozzáfűzni! eljen
(Ez egy válasz kettenszazevesek üzenetére (2014. 01. 16. csütörtök 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 16. csütörtök 07:33
Több évtized tapasztalata alapján mondom, akik ezeket az élményeket közösen átélik,élvezik egymás örömét,barátaikét is, és tudnak örülni a másik pár élményének is ,azok a legboldogabb és legtartósabb kapcsolati formákban élő házaspárok! Persze önző, a másik embert kifacsaró, kisajátító, kihasználó akarat ,itt nem a nyerő forma.Akik ezt nem sejtik még , tapasztalatot szerezve meg is érthetik.
ESETLEG!
#9692   2014. 01. 16. csütörtök 14:15
kolozsvári kolozsvári
heló.
a kép sorozathoz ez a ki sztori............az kész tökély.grat. eljen
(Ez egy válasz cumshot üzenetére (2014. 01. 15. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Régebben pedzegettem feleségemnek,hogy mi lenn ha hármasban kipróbálnánk plusz egy férfivel. Akkor elutasította és jött a tipikus női érv,hogy aki ezt csinálja az kurva meg ő erre képtelen. Aztán teltek az évek, idősödött és gondolom az a kis elültetett gondolat erősödött persze az én folytonos nem erőszakos hatásomra és belement, szó szerint 180 fokos fordulatot tett. Sokáig keresgéltünk, sokan jelentkeztek, mivel szeret szopni erre kerestünk fiatalabb fiút/férfit, ezt ő akarta, azok még nem annyira" használtak" mondta. Én találkoztam elsőre a kiválasztottal majd utána összefutottunk hármasban, feleségem mint egy kis szűzlány úgy viselkedett , rettenetesen szégyenlős volt,nem mert a szemébe nézni az barátnak.
Megbeszéltünk egy esti időpontot, párom egész nap ideges volt, éreztem rajta,hogy nagyon kíváncsi és akarja de fél tőle. Eljött a srác, lementem érte majd együtt feljöttünk. A párom az ágy szélén ülve várt minket.
Előzőekben a barátunkat felvilágosítottam,hogy feleségem nagyon félénk, ha rá fogunk várni,hogy legyen valami akkor napokig csak ücsörögni fogunk, így határozottan kell kezdeményeznünk majd, viszont párom belül egy igazi kurva, szereti ha keményen bánnak vele, haját markolva szopatják, közben úgy beszélnek vele mint egy ribanccal. Tehát nem kell virág, zene, haverkodós beszélgetés csak csapjuk egyből bele.
Ennek tükrében a barátunk egyből mellé ült és elkezdte a mellét simogatni,láttam párom ezt hirtelen nem tudta kezelni,nagyon zavarba jött,lassan húsz éve csak nekem engedte ezt,most meg egy idegen férfi csinálja ezt. Láttam zavarát, így megfogtam a kezét és mondtam térdeljen le elénk, engedelmesen csinálta, ezt vele előzőekben beszéltem meg,hogy hagyja hagy irányítsuk, elfogadta. Majd kértem ,hogy vegye elő a hozott "ajándékot", bizonytalan kézzel csatolta ki az idegen nadrágját,húzta le az alsóját ,majd elővette a faszt,megfogta,ekkor láttam,hogy tetszik neki a dolog. Itt kapott egy határozott utasítást tőlem,hogy "kezd el szopni te kurva". És elkezdte. smile
Később vissza kérdeztem,hogy mikor nyugodott meg akkor azt mondta ez volt az a pont amikor a szájába vehette a vastag faszt, onnantól már jól érezte magát.
Ez volt a választó.
Ezután szokásos dolgok jöttek a vendég jó keményen szopatta a haját markolva amit szeret, én meg közben hátulról dugtam,meg fényképeztem, aztán váltottunk. Jó sokáig szopatta majd ami tetszett neki bár elfáradt tőle.A barátunk az ágyon ült ,feleségem előtte térdelt, így élvezett bele jó keményen a szájába amit lenyelt, nagyon felizgatot a látvány, megmarkoltam a haját majd magam elé térdeltettem és én is leszopattam keményen.Úgy volt,hogy ezután hátulról keményen ketten felváltva megdugjuk,de láttam páromon,hogy hirtelen ennyi elég volt neki, bár szerintem a barátunk maradt volna még és szerintem is maradhatott volna. Feleségem feje meg is fájdult a sok szopástól, de tetszett neki smile Remélem lesz folytatás és a barát maradhat még.
#9691   2014. 01. 16. csütörtök 09:12
X Törölt felhasználó (69371)
eljen worship
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 01. 15. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 15. szerda 18:38
Valóságosabb már nem is lehetne,hisz a képeikkel is alátámasztják az élményeiket.Gratula nekik!!!Sajnos kevés az ilyen valódi élményekről író pár….Inkább más élményeikre ácsingozó farokverők böffentenek bele számukra elérhetetlen dolgokba….. mf3 Szóval a párnak minden elismerés a sorozatért és a leírásáért is. worship
#9690   2014. 01. 16. csütörtök 07:33
kettenszazevesek kettenszazevesek
Több évtized tapasztalata alapján mondom, akik ezeket az élményeket közösen átélik,élvezik egymás örömét,barátaikét is, és tudnak örülni a másik pár élményének is ,azok a legboldogabb és legtartósabb kapcsolati formákban élő házaspárok! Persze önző, a másik embert kifacsaró, kisajátító, kihasználó akarat ,itt nem a nyerő forma.Akik ezt nem sejtik még , tapasztalatot szerezve meg is érthetik.
ESETLEG!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 11. szombat 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (816802)
2014. 01. 11. szombat 17:22
Én csak annyit tudok írni, hogy aki még nem látta ahogy
a feleségét egy másik férfi bassza (és itt van, nyitott a dologra)
nem igazán élvezte még a szexet! Tudod, hogy volt benne
már más is, izgat,de még nem láttad!? Ha átéled, életed
legnagyobb élvezése lesz smile
#9689   2014. 01. 15. szerda 18:38
hariyani hariyani
Valóságosabb már nem is lehetne,hisz a képeikkel is alátámasztják az élményeiket.Gratula nekik!!!Sajnos kevés az ilyen valódi élményekről író pár….Inkább más élményeikre ácsingozó farokverők böffentenek bele számukra elérhetetlen dolgokba….. mf3 Szóval a párnak minden elismerés a sorozatért és a leírásáért is. worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 15. szerda 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895926)
2014. 01. 15. szerda 17:53
finom életízű sztori, jól megírva, kösz!
#9688   2014. 01. 15. szerda 17:53
X Törölt felhasználó (895926)
finom életízű sztori, jól megírva, kösz!
Ez volt a választó.
#9687   2014. 01. 15. szerda 15:32
cumshot cumshot
Ez volt a választó.
#9686   2014. 01. 11. szombat 17:22
X Törölt felhasználó (816802)
Én csak annyit tudok írni, hogy aki még nem látta ahogy
a feleségét egy másik férfi bassza (és itt van, nyitott a dologra)
nem igazán élvezte még a szexet! Tudod, hogy volt benne
már más is, izgat,de még nem láttad!? Ha átéled, életed
legnagyobb élvezése lesz smile
#9685   2014. 01. 10. péntek 18:07
ni13ggs9 ni13ggs9
Szuper kis sztori!!!
eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 01. szerda 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (399550)
2014. 01. 01. szerda 10:00
Sikerult ujra sort keriteni egy harmasra, sajnos ad hoc jellege es esti lebeszelt program miatt kicsit rovidebbre sikerult.

Eloszor kis borozas, dumcsizas a srac lakasan (vele voltunk mar harmasban), aztan egy ovatos villanyleoltas utan a tettek mezejere leptunk. Ket oldalrol simogattuk es csokolgattuk, nyalogattuk B testet, a srac lassan lecsuszott es szajjal kenyeztette, mikozben en a melleit nyalogattam vagy B a farkamat masszirozta benyulva a nadragomba. Igy csinaltuk, amig B el nem elvezett egyszer, majd levetkoztetett minket, leterdelt kozenk es felvaltva szopott minket. Egy ido utan jelezte, hogy szeretne am vegre erezni is magaban egy farkat, igy moge mentem es szep lassan elkezdtem megdugni. Kis ido mulva B megvadult, egyre gyorsabban es vadabbul tolta ram magat es azzal a lendulettel szopta a masik srac farkat. Igy jutottunk el a csucsra, utana B lezuhanyzott majd sajna megallapitottuk, hogy mara ennyi fert bele, de majd legkozelebb jobban szervezzuk a dolgot, amikor nem kell orat nezni smile
#9684   2014. 01. 10. péntek 17:41
szilvilajos szilvilajos
Ez nagyon jó kis történet volt! Végre valaki aki a valós témáról írt! wink
(Ez egy válasz Sagyul üzenetére (2014. 01. 10. péntek 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!

A legutóbbi "hármas" élményünket szeretném megosztani veletek. Ami úgy volt hármas, hogy valójában nem volt az.

A lényeg, hogy a páromhoz elment a barátunk akivel a korábbi két közös élményünk is megtörtént. S elkezdték simogatni egymást. Én úton voltam hazafelé autóval. Mikor kaptam az üzenetet, hogy a házibarátunk és kedvük lenne dugni egyet mit szólok hozzá. Én jeleztem, hogy részemről ok, amennyiben képekben tájékoztatnak a dolgok állásáról. Ez meg is történt. Elkezdték az aktust, amiről most részleteket nem tudok, mert csak képeket kaptam, de volt kölcsönös orál, tapi, dugás minden. Én eközben közeledtem haza. (Kértem őket, hogy várjanak meg, hogy még be tudjak szállni. De barátunk sietett így 3 perccel elkerültük egymást.) A rögtönzött randinak az lett a vége, hogy barátunk beleélvezett a párom puncijába majd gyorsan felöltözött és sietett haza a feleségéhez. Mire én odaértem, már nem volt ott csak a párom meztelenül, megdugva feküdve az ágyon, szivárgó spermával a puncijából.

Erre a látványra és úgy begerjedtem, hogy egyből ledobtam minden ruhámat és elkezdtem dugni őt őrült vehemenciával, majd egy kis szünetet tartva nyaltam a punciját. Amin még érezni lehetett az előző fasz ízét. Majd visszaraktam a farkamat és én is beleélveztem a puncijába. Eszméletlen érzés volt! Nekem is, neki is.

Barátunk hátulról élvezett bele és elölről...Azt mondta eszméleten volt a tudat, hogy két férfi élvezett el benne. Pár perc különbséggel. S, hogy az egyik végzett vele, majd megdugottan feküdt pár percet és jött a másik férfi aki szintén megdugta és beleélvezett!

Ezt szerettem volna megosztani veletek, nem egy színes történet de mégis valami...
#9683   2014. 01. 10. péntek 17:35
X Törölt felhasználó (804968)
jó sztori volt!
Sziasztok!

#9682   2014. 01. 10. péntek 17:30
X Törölt felhasználó (125544)
Na ez egy klasz történet! Igazu úrienber vagy!!!
Sziasztok!

#9681   2014. 01. 10. péntek 17:25
Sagyul Sagyul
Sziasztok!

... 492 493 494 495 496 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vagy-vagy vagy-vagy
Nyitás ideje: 2006. 04. 20. csütörtök
Üzenetek: 19560db
Utolsó üzenet: tegnap 20:15

Hírek

2024. 09. 25. szerda 20:21
Kikötözős szexet akarsz? Így vezesd fel a pasidnak! Az emberi képzelet természetes részei a szexuális fantáziák. Bár szeretjük nézni, olvasni másvalaki szexuális fantáziáját, gondolva a pornóra és az erotikus irodalomra, ritkán, vagy sohasem beszélünk a saját... Tovább
2024. 07. 22. hétfő 13:52
Videó feltöltés hiba javítva! Kedves amatőrök! Sajnos az utóbbi időszakban, nagyon sok "álló módban", (vagyis amikor a telefont függőlegesen tartottátok) felvett videónál volt olyan hiba, hogy a kódolás során a képaránya torz lett, mert az álló formátumú videó 16:9-es... Tovább
2024. 07. 10. szerda 16:46
Sex Clowns 2 Az élet egy nagy móka. Nem szabad komolyan venni. Igaz ez a szexre is. Nem kell túl agyalni. Csak élvezni. És ha úgy esik jól, hogy bohócnak öltözve megdugsz egy csajt, hát tedd úgy! Letöltés - Sex Clowns 2 Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!