Félreértettél, Én ilyet nem csináltam, és nem is csinálok. Kizárólag a férj távollétében...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (26894)
2007. 03. 07. szerda 07:31
Igen, igaz, hogy keféljen egy jó nagyot ingyen - ez lenne a Te szempontod ilyen helyzetben, ez világos. Na mi többek közt pont az ilyeneket (is) próbáljuk kiszűrni akkor, ha harmadikat keresünk közös játszadozásainkhoz.
válasz ment a dühöngőbe!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 09. péntek 10:48
Akkor valószínüleg nem neked találták ki a swingerezést, ez csak féltékenységet szülne nálatok meg a kapcsolatotok megromlását.
Akkor valószínüleg nem neked találták ki a swingerezést, ez csak féltékenységet szülne nálatok meg a kapcsolatotok megromlását.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 09. péntek 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37025)
2007. 03. 09. péntek 10:10
Számomra ez nem egyszerü feleadat lenne.
Számomra ez nem egyszerü feleadat lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 08. csütörtök 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 08. csütörtök 21:03
Igen, az érzéseinknek parancsolni nehéz, talán nem is lehet. De mindenesetre, ha a megalázottság érzését az ilyen esetben le tudja győzni az ember, nem kis élményben lehet része.
Igen, az érzéseinknek parancsolni nehéz, talán nem is lehet. De mindenesetre, ha a megalázottság érzését az ilyen esetben le tudja győzni az ember, nem kis élményben lehet része.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 22:19
Üdv,lehet,hogy nem kellene de ez nem olyan dolog amit szabályozni tudok.S nem tudom mennyire figyeltél az üzenet másik felére???
Üdv,lehet,hogy nem kellene de ez nem olyan dolog amit szabályozni tudok.S nem tudom mennyire figyeltél az üzenet másik felére???
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 07. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 19:42
Neharagudj de nem értem miért kellene magadat megalázottnak érezni? A szex nem csak arról szól, hogy kapsz hanem arról hogy adsz ezzel olyan dolgot adhatsz a párodnak ami nagyon emlékezetes, persze ha ő is kívánja.
Neharagudj de nem értem miért kellene magadat megalázottnak érezni? A szex nem csak arról szól, hogy kapsz hanem arról hogy adsz ezzel olyan dolgot adhatsz a párodnak ami nagyon emlékezetes, persze ha ő is kívánja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 07. szerda 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 07. szerda 17:01
Engem izgatna ha belegondolok,de egyúttal megalázottnak is érezném magam.
Érdekes hogy csak akkor vannak ilyen gondolataim amikor nagyon ráérek nem csinálok semmit napokig unatkozom.Ha van meló meg elfáradok rendesen ahogy kell,akkor ninem jönnek ilyen gondolatok,örülök ha én dughatom meg.
Érdekes hogy csak akkor vannak ilyen gondolataim amikor nagyon ráérek nem csinálok semmit napokig unatkozom.Ha van meló meg elfáradok rendesen ahogy kell,akkor ninem jönnek ilyen gondolatok,örülök ha én dughatom meg.
Engem izgatna ha belegondolok,de egyúttal megalázottnak is érezném magam.
Akkor minek jöttél erre a fórumra???Miért nem mész máshová???Felesleges volt belépned ebbe a fórumba......
(Ez egy válasz dankano üzenetére (2007. 03. 07. szerda 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem azért inkább zavarna mint izgatna.
Igen, igaz, hogy keféljen egy jó nagyot ingyen - ez lenne a Te szempontod ilyen helyzetben, ez világos. Na mi többek közt pont az ilyeneket (is) próbáljuk kiszűrni akkor, ha harmadikat keresünk közös játszadozásainkhoz.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 06. kedd 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
A hármasnak hatalmas varázsa van!
Ezt sokan nem tudják elfogadni!
Ezt tartsuk tiszteletben...
De mi csináljuk..mert jólesik!
Ezt sokan nem tudják elfogadni!
Ezt tartsuk tiszteletben...
De mi csináljuk..mert jólesik!
A harmadik: hogy keféljen egy nagyot ingyen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 06. kedd 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 06. kedd 12:29
Minden bizonnyal megvan a kurvázásnak is a varázsa, csak azzal az a baj szerintem, hogy nagyon üzleti jellege van. Bizonyos szolgáltatásra befizetsz és azt megkapod (vagy nem). Persze van akinek pont ez (is) tetszik benne.
És valóban, a topic témájának az a varázsa, hogy mindenki akarja. A feleség azt, hogy más dugja meg, a férj azt, hogy mással lássa dugni a feleségét, s a harmadik szereplőnél ez lehet más - más dolog. Ennek ez a varázsa.
És valóban, a topic témájának az a varázsa, hogy mindenki akarja. A feleség azt, hogy más dugja meg, a férj azt, hogy mással lássa dugni a feleségét, s a harmadik szereplőnél ez lehet más - más dolog. Ennek ez a varázsa.
Minden bizonnyal megvan a kurvázásnak is a varázsa, csak azzal az a baj szerintem, hogy nagyon üzleti jellege van. Bizonyos szolgáltatásra befizetsz és azt megkapod (vagy nem). Persze van akinek pont ez (is) tetszik benne.
Az is egy megoldás, dehát ezért vagyunk különbözőek, meg lehet, hogy én sajnálnám a kurvákra költeni a pénzem. Pedig ha jobban belegondolok egy két buli megszervezésének az árából lehet, hogy kapnánk néhány órára egy lányt, de az mégsem ugyan az. Itt mindenki önként és azárt csinálja ezeket a dolgokat mert ő is szeretné és kívánja.
(Ez egy válasz Penetrator üzenetére (2007. 03. 03. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Irigyellek!
De, csak ezért nem nősülök meg. Inkább befizetek két kurvára!
2007. 03. 03. szombat 20:04
Irigyellek!
De, csak ezért nem nősülök meg. Inkább befizetek két kurvára!
Irigyellek!
De, csak ezért nem nősülök meg. Inkább befizetek két kurvára! (Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:46
Én nem tudok bánni a nőkkel ezért is hurcol a feleségem különböző nőket az ágyunkba, hátha megtanulok
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 03. szombat 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 03. szombat 09:28
Sosem tudhatod,de egy kicsit nagyképű kijelentés.Ha sokat mondogatod majd az asszonyka azértis megcáfol.NŐNEK AKKOR HIGGY HA LÓ LEGEL A SÍRJÁN!
én levénfaszoztalak???? azt mondtam még előtted az élet! (az a 4-5 év) hehehe!
Én nem tudok bánni a nőkkel ezért is hurcol a feleségem különböző nőket az ágyunkba, hátha megtanulok
még előtted az élet :)))
ne könnyebbülj még meg!
ne könnyebbülj még meg!