Ja lemaradt, mindezt a férjem legnayobb örömére.
Ma már ő választja meg mely férfi dugjon meg.
Igy szerez mindkettőnknek (mindhármunknak) nagy élvezetet.
A legutóbbi maglepetése egy 60 éves úr volt, de megmonom az idős férfiak szuperek.
Ma már ő választja meg mely férfi dugjon meg.
Igy szerez mindkettőnknek (mindhármunknak) nagy élvezetet.
A legutóbbi maglepetése egy 60 éves úr volt, de megmonom az idős férfiak szuperek.
Én 38 éves házas Nő vagyok.
Lehet hogy furcsán hangzik, de a más férfival való sexelésemhez én vettem rá a férjem. Elősször nem akarta, de a Nők elérik amit akarnak. Azóta rendes házi videó gyüjteményünk van az idegen férfiakkal való dugásból
Lehet hogy furcsán hangzik, de a más férfival való sexelésemhez én vettem rá a férjem. Elősször nem akarta, de a Nők elérik amit akarnak. Azóta rendes házi videó gyüjteményünk van az idegen férfiakkal való dugásból
Egy kurva nem választhatja meg, hogy kivel akar lefeküdni, pláne akkor nem, ha meztelenül kelleti magát. Szerinted mekkora pofont kap majd a kamionsofőrtől, ha azt mondja neki, hogy veled nem akarok?
Jó lesz majd mosdatlan kamionsofőrök büdös faszát szopni neki? Nagy buli lesz...
Izgi kép,küldesz még???
Írtam privibe.
Jól tette a párod, hogy készített fotót. :)
Hogy élted meg a dolgot? És ő?
Hogy élted meg a dolgot? És ő?
Még egy kép nektek, persze másik pózban. Szerencsére az együtt eltöltött 23 év alatt sosoem voltunk féltékenyek, így ez most sem merült fel.
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://www.kepfeltoltes.hu/060711/222_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Szia! Azért vigyázzatok. Hallottam, már róla, hogy egy ilyen alkalom után megromlott a kapcsolat. Teljes, feltétlen bizalom, szeretet kell hozzá, akkor viszont teljes lessz az élmény. De azért hozzá teszem, kell némi mazohizmus is, hogy élvezni tudd azt ahogyan a párod sikoltozik egy másik férfi alatt. Lényeg az, hogy a féltékenység szikrája se legyen benned.
HI!!!! Nem felejtettél el, várok ....bizt' megéri!pusszz
Julia leszel ma?
msn cimem geo83@hotmail.com
msn cimem geo83@hotmail.com
Az interneten ismerkedtünk meg vele.
Ha ráhangolódik a lehetőségre, akkor biztos nem fog fájni a feje. Ezt bizton állíthatom.
engem is izgatna valoszinü ideges lennék
Engem is izgatna, ha belemenne, bár nem egy bevállalós csajszi, de egy-két dolgo kiráyul csinál. Csak azt nem tudom mi van akkor, ha éppen aznap pl. fáj a feje, az egészhez semmi kedve nincs, vagy ...
jo a kép
láthatunk még?:)
![wow1](images/smilies/wow1.gif)
És abban mi volt a jó? A csaj vagy a pénzadért van veled, vagy tényleg egy nimfomán, aki nem szeret. Vagy balek vagy.
simán bennelennék ha a csajom akarná. cSAK SAJNA NEMAKARJA., tud vki tippet adni hogy szedjem rá?
sziasztok
Szivesen tarsulnek parokhoz a holgy kenyeztetesere.
fehervari 28 eves srac vagyok. akar hosszu tavu kapcsolat is erdekel.
Szivesen tarsulnek parokhoz a holgy kenyeztetesere.
fehervari 28 eves srac vagyok. akar hosszu tavu kapcsolat is erdekel.
Engem az is izgat, ha megdugom a feleségemet:-)