sziasztok,én vettem már részt ilyenben,hirdetésre jelentkeztem,érdekes ,izgalmas dolog volt de a csaj nemtudott elélvezni,viszont a férj ott előttem úgy megdugta hogy csak na,-úgylátszik segítség voltam az izgalmak fokozásában,1-hét múlva ismét hívtak

Szerintem nem lehet csak a stasztikára alapozni !
a nej által elfogadott és alaposn kidolgozott dolognak 100 % esélye van !
a nej által elfogadott és alaposn kidolgozott dolognak 100 % esélye van !
Taoasztalatok vannak már?
Nem én választok, hanem a nej.
amúgy az előző hozzászóló statisztikája elég helytállónak tűnik!
(Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Én sok párnak segítettem be, és szerveztem össze nagyobb partykat. Tapasztalataim és a párok elmondásai alapján a jelentkező 100 férfiból 30 ír normális levelet, 10 küld "nemcsakfarkas" képet. A 2-3 szimpatikusból, pedig örülhetsz, ha lesz egy sikeres randi!
Ééés még csak most jönne a lényeg, a munkád gyümölcse, amiért ez a sok email, kép, meg minden nyűg volt! A hosszútávú tabumentes kapcsolat, ahol mindenki kibontakozhat!
Ha türelmes vagy megéri! De ne ámítsuk a másikat, csak egyszerűen és nyiltan...
Így sokkal eredményesebb és gyorsabb!
Jó keresgélést!
Én sok párnak segítettem be, és szerveztem össze nagyobb partykat. Tapasztalataim és a párok elmondásai alapján a jelentkező 100 férfiból 30 ír normális levelet, 10 küld "nemcsakfarkas" képet. A 2-3 szimpatikusból, pedig örülhetsz, ha lesz egy sikeres randi!
Ééés még csak most jönne a lényeg, a munkád gyümölcse, amiért ez a sok email, kép, meg minden nyűg volt! A hosszútávú tabumentes kapcsolat, ahol mindenki kibontakozhat!
Ha türelmes vagy megéri! De ne ámítsuk a másikat, csak egyszerűen és nyiltan...
Így sokkal eredményesebb és gyorsabb!
Jó keresgélést!

Megkaptam és válaszoltam ! Tehát müködik ez a dolog ! És nagyon jól ! Szép is az ha a nej két férfi által van kiszolgálva ! És hidjétek el aki próbálta mind azt mondja isteni volt ! Úgy a férj mint a nej ! Sok sikert mindenkinek !
(Ez egy válasz berg3 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ez NEM társkereső rovat, moderálni fogom, aki nem a témáról ír!!!
Látod hogy vannak itt jelentkezők.........
privi...?
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 16:53
privi...?
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Tommpika, Tommpika, bazeg!
Naná, hogy a nejem örömére!!!!! Amúgy elhiheted, a mukik többségének csak a szája nagy, amikor oda kéne állni, az már nem megy. Hogy miért van ez, azt nem tudom. Egyébként pont itt olvastam valamikor régen, hogy egy csaj 25. szülinapjára a barátja, vagy a férje, szerzett 25 mukit ( a hölgy kérése volt). És hányan mentek el? KETTEN..........

(kimoderálva, nem társkereső rovat!: tom)
Szia küldtünk neked emailt fotokkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 08:23
Törölt felhasználó (81552)

Gratulálok hogy ujra foglalkoztat a dolog ! Minket is ! Jó az optimista véleményeket látni !
Szeretnék többet megtudni rólatok. Milyen elképzeléseitek vannak (kor, méret, stb.)?
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 13:55

Nektek mázlitok van, mert nálunk is lehetne erről szó, de a férfiak többsége megfutamodik, ha ilyenre kérik.....
Tommpika, Tommpika, bazeg!
Naná, hogy a nejem örömére!!!!! Amúgy elhiheted, a mukik többségének csak a szája nagy, amikor oda kéne állni, az már nem megy. Hogy miért van ez, azt nem tudom. Egyébként pont itt olvastam valamikor régen, hogy egy csaj 25. szülinapjára a barátja, vagy a férje, szerzett 25 mukit ( a hölgy kérése volt). És hányan mentek el? KETTEN..........
(Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:19

ti akkor kerestek 3.-nak..... és nem találtok....? kédés kinek a kedvére a 3. ?
ti akkor kerestek 3.-nak..... és nem találtok....? kédés kinek a kedvére a 3. ?
Fogalmam sincs. Amint asszonkám kiejti a száján, hogy harmadiknak, rögtön közlik, hogy na, azt nem. De miért?
(Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
miért is fitamodnak lómeg a apsik ettől mia félelem,,,?
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 13:55

Nektek mázlitok van, mert nálunk is lehetne erről szó, de a férfiak többsége megfutamodik, ha ilyenre kérik.....
(Ez egy válasz berg3 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 05:58

Sziasztok. Mi 16 éve vagyunk pár, kb 3 éve kiprobáltuk hármasban. Sikerült egy inteligens,potens fiut találni akivel egy fergeteges napot hoztunk össze. A nejem utolag nyilotkozta hogy kár hogy nem hamarabb kezdtük. És havonta jo lenne egy ilyen nap.... Azota sem esett erröl egy rossz szo sem köztünk. Mostanában kezdjük ujra elövenni a témát, mivel mindketten élveztük a szituáciot.
Igen van de piviben irok és akkor ott tudom küldeni.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 12:16
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (104575)

Szia, igen kerestelek volna.
Valami fotód van valahol esetleg?
Valami fotód van valahol esetleg?
Szia, igen kerestelek volna.
Valami fotód van valahol esetleg? (Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 06. hétfő 09:30
Valami fotód van valahol esetleg? (Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 08. 06. hétfő 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Kerestél múltkor pivin....? sajna nem jött semmi nekem..... csak a keresés ténye.....
Kerestél múltkor pivin....? sajna nem jött semmi nekem..... csak a keresés ténye.....
Gratulálok hogy ujra foglalkoztat a dolog ! Minket is ! Jó az optimista véleményeket látni !
(Ez egy válasz berg3 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 05:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 05:58

Sziasztok. Mi 16 éve vagyunk pár, kb 3 éve kiprobáltuk hármasban. Sikerült egy inteligens,potens fiut találni akivel egy fergeteges napot hoztunk össze. A nejem utolag nyilotkozta hogy kár hogy nem hamarabb kezdtük. És havonta jo lenne egy ilyen nap.... Azota sem esett erröl egy rossz szo sem köztünk. Mostanában kezdjük ujra elövenni a témát, mivel mindketten élveztük a szituáciot.