Sziasztok, nekem a barátnöm benne van a hármasba, ha van itt olyan akinek szintén, akkor beszélhetünk a cseréről, egyszer itt hárman, utánna nállatok.
Nekem is volt már benne részem. Volt barátnőmmel kipróbáltuk a 3-mast, fiúval és lánnyal is, ill. a 4-est 1 másik párral. Mindegyik jó volt, de a 2 férfi,1 nő felállás tetszett legjobban. A legélvezetesebb az volt, amikor szendicsbe raktuk, meg amikor egyszerre szopott mindkettőnket.
Jó estét. Valami hasonlóban megint résztvennénk, mint azt a 2064 ben leirtam!
en is erre vágyom,csak nem tom hogy tudnám rá venni...
Hááát nem tom. Nekem ugyan nincs feleségem, de tutti kurvára kibuknék, ha valaki hozzányulna a barátnőmhöz. De biztos nem izgatna fell(szexuálisan persze).
rendben de várom is akkor a választ....:
(Ez egy válasz plusz üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz plusz üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 10:46
Sziasztok!
Én sok párnak segítettem be, és szerveztem össze nagyobb partykat. Tapasztalataim és a párok elmondásai alapján a jelentkező 100 férfiból 30 ír normális levelet, 10 küld "nemcsakfarkas" képet. A 2-3 szimpatikusból, pedig örülhetsz, ha lesz egy sikeres randi!
Ééés még csak most jönne a lényeg, a munkád gyümölcse, amiért ez a sok email, kép, meg minden nyűg volt! A hosszútávú tabumentes kapcsolat, ahol mindenki kibontakozhat!
Ha türelmes vagy megéri! De ne ámítsuk a másikat, csak egyszerűen és nyiltan...
Így sokkal eredményesebb és gyorsabb!
Jó keresgélést!
Én sok párnak segítettem be, és szerveztem össze nagyobb partykat. Tapasztalataim és a párok elmondásai alapján a jelentkező 100 férfiból 30 ír normális levelet, 10 küld "nemcsakfarkas" képet. A 2-3 szimpatikusból, pedig örülhetsz, ha lesz egy sikeres randi!
Ééés még csak most jönne a lényeg, a munkád gyümölcse, amiért ez a sok email, kép, meg minden nyűg volt! A hosszútávú tabumentes kapcsolat, ahol mindenki kibontakozhat!
Jó keresgélést!
sziasztok,én vettem már részt ilyenben,hirdetésre jelentkeztem,érdekes ,izgalmas dolog volt de a csaj nemtudott elélvezni,viszont a férj ott előttem úgy megdugta hogy csak na,-úgylátszik segítség voltam az izgalmak fokozásában,1-hét múlva ismét hívtak
Szerintem nem lehet csak a stasztikára alapozni !
a nej által elfogadott és alaposn kidolgozott dolognak 100 % esélye van !
a nej által elfogadott és alaposn kidolgozott dolognak 100 % esélye van !
Taoasztalatok vannak már?
Nem én választok, hanem a nej. amúgy az előző hozzászóló statisztikája elég helytállónak tűnik!
(Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Jó keresgélést!
Jó keresgélést!
Megkaptam és válaszoltam ! Tehát müködik ez a dolog ! És nagyon jól ! Szép is az ha a nej két férfi által van kiszolgálva ! És hidjétek el aki próbálta mind azt mondja isteni volt ! Úgy a férj mint a nej ! Sok sikert mindenkinek !
(Ez egy válasz berg3 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
ez NEM társkereső rovat, moderálni fogom, aki nem a témáról ír!!!
Látod hogy vannak itt jelentkezők.........
privi...?
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
privi...?
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 16:53
Tommpika, Tommpika, bazeg! Naná, hogy a nejem örömére!!!!! Amúgy elhiheted, a mukik többségének csak a szája nagy, amikor oda kéne állni, az már nem megy. Hogy miért van ez, azt nem tudom. Egyébként pont itt olvastam valamikor régen, hogy egy csaj 25. szülinapjára a barátja, vagy a férje, szerzett 25 mukit ( a hölgy kérése volt). És hányan mentek el? KETTEN..........
(kimoderálva, nem társkereső rovat!: tom)
Szia küldtünk neked emailt fotokkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 28. kedd 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (81552)
2007. 08. 28. kedd 08:23
Gratulálok hogy ujra foglalkoztat a dolog ! Minket is ! Jó az optimista véleményeket látni !
Szeretnék többet megtudni rólatok. Milyen elképzeléseitek vannak (kor, méret, stb.)?
(Ez egy válasz vazul68 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 13:55
Nektek mázlitok van, mert nálunk is lehetne erről szó, de a férfiak többsége megfutamodik, ha ilyenre kérik.....
Tommpika, Tommpika, bazeg! Naná, hogy a nejem örömére!!!!! Amúgy elhiheted, a mukik többségének csak a szája nagy, amikor oda kéne állni, az már nem megy. Hogy miért van ez, azt nem tudom. Egyébként pont itt olvastam valamikor régen, hogy egy csaj 25. szülinapjára a barátja, vagy a férje, szerzett 25 mukit ( a hölgy kérése volt). És hányan mentek el? KETTEN..........
(Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:19
ti akkor kerestek 3.-nak..... és nem találtok....? kédés kinek a kedvére a 3. ?
ti akkor kerestek 3.-nak..... és nem találtok....? kédés kinek a kedvére a 3. ?
Fogalmam sincs. Amint asszonkám kiejti a száján, hogy harmadiknak, rögtön közlik, hogy na, azt nem. De miért?
(Ez egy válasz Tommpika üzenetére (2007. 08. 29. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)