Valaki megosztana a tapasztalatait a sauna69 gender free napjaval kapcsolatban?
![smile](images/smilies/smile.gif)
Irány !
(Ez egy válasz Secretline üzenetére (2024. 02. 13. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot !
Teljesen korrekt Szombati felöntés szauna lepedős igaz nem Hertelend , de tiszra csendes a fenti rész . (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 13. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 13. kedd 20:52
Teljesen korrekt Szombati felöntés szauna lepedős igaz nem Hertelend , de tiszra csendes a fenti rész . (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 13. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (62398)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Szia!
Sikondai milyen? Van naturista lehetőség? Nekünk itt van a szomszédban, de még soha nem voltunk. Hertelendre mentünk, ha mentünk.
Sikondai milyen? Van naturista lehetőség? Nekünk itt van a szomszédban, de még soha nem voltunk. Hertelendre mentünk, ha mentünk.
Nincs, legfeljebb fürdőlepedőben fürdőruha nélkül, teljesen átlagos fürdő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 13. kedd 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 13. kedd 20:52
Törölt felhasználó (62398)
Szia!
Szia!
Sikondai milyen? Van naturista lehetőség? Nekünk itt van a szomszédban, de még soha nem voltunk. Hertelendre mentünk, ha mentünk. (Ez egy válasz Secretline üzenetére (2024. 02. 13. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sikondai milyen? Van naturista lehetőség? Nekünk itt van a szomszédban, de még soha nem voltunk. Hertelendre mentünk, ha mentünk. (Ez egy válasz Secretline üzenetére (2024. 02. 13. kedd 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Irány Sikonda!
Tegnapi Magnum xplore Night
Szerintem egyre jobban érzik ezt a eseményt.
10pár volt kb de mindenki akciózott valamerre
Fent a sószobába,gözbe,sötétszobába és sokan be is vontak másokat.
Aki hezitált lesse meg
Szerintem egyre jobban érzik ezt a eseményt.
10pár volt kb de mindenki akciózott valamerre
Fent a sószobába,gözbe,sötétszobába és sokan be is vontak másokat.
Aki hezitált lesse meg
A leírás szerint 23 óráig tart a rendezvény, viszont csak a “Vitál központ” területén, a “fedett fürdő”, vagyis az úszómedencés rész nem használható. Ha jól értem…
(Ez egy válasz Eredet üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 12. hétfő 15:55
Sziasztok
Ráckevén a minden második keddi balance est jól gondolom h 2300ig van?
Illetve ilyen napokon nyitva van a benti úszómedencés rész is ugyan eddig, úgyan úgy textil mentesen?
Illetve ilyen napokon nyitva van a benti úszómedencés rész is ugyan eddig, úgyan úgy textil mentesen?
Sziasztok
Visszalépsz a 4.oldalra és ott minden kérdést megtalálsz.
Köszi! (Ez egy válasz guli1 üzenetére (2024. 02. 10. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi! (Ez egy válasz guli1 üzenetére (2024. 02. 10. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
Szia szép napot, 17.e után van esélye annak hogy le jutunk! De szeretném megköszönni a segítséget
Köszi, mi valószínűleg megyünk
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2024. 02. 10. szombat 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 10. szombat 09:43
Sziasztok! Február 17-én ( 2 hetente van szombaton ) , facen fent vannak hogy melyik napokon lesznek , vagy ebből kiszámoljátok mikor lesznek megint
.
Mi lenne a kérdésed?
(Ez egy válasz Natessek üzenetére (2024. 02. 10. szombat 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hogy melyiket választjátok abban inkább az a döntő mikor értek rá, pl. Kerekdombon , ma meg holnap lesz ilyen nap, Szentesen meg jövő héten van, ha vasárnap értek rá vasárnap csak Kerekdombon van. Amennyiben Ráckevén a fedett fürdőt részesítettétek előnyben és azt használtátok jobban akkor ahhoz Szentes áll közelebb, ha a kinti medencéket akkor ahhoz Kerekdomb . Szentesen van gőz, Kerekdombon nincsen ilyen részletek amik inkább döntenek hogy melyiket válaszátok elsőre.
(Ez egy válasz W Csaba75 üzenetére (2024. 02. 09. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 09. péntek 18:02
![wink](images/smilies/wink.gif)
Szia Köszönöm szépen, meiket szoktátok látogatni? Meik tetszett jobban nektek? Mert akkor azzal kezdenénk. És köszönöm szépen a felvilágosítást
Sziasztok! Február 17-én ( 2 hetente van szombaton ) , facen fent vannak hogy melyik napokon lesznek , vagy ebből kiszámoljátok mikor lesznek megint
.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 02. 09. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 09. péntek 09:41
Tudja valaki hogy Szentesen mikor lesz a következő egész napos nudista buli?
Mennénk rá.
Mennénk rá.
Sziasztok!
Senki nem járt mèg a Székesfehérvári Árpádfürdőben?
Senki nem járt mèg a Székesfehérvári Árpádfürdőben?
Akkor Kerekdomb
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2024. 02. 10. szombat 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 10. szombat 05:46
Ballószögön csak éjszakai buli lesz. Én egész napos nudista programra gondoltam.
Ballószögön csak éjszakai buli lesz. Én egész napos nudista programra gondoltam.
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (2024. 02. 09. péntek 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 09. péntek 15:56
Ezen a hétvégén Kerekdombon és Ballószögön lesz ilyen rendezvény.
Szia Köszönöm szépen, meiket szoktátok látogatni? Meik tetszett jobban nektek? Mert akkor azzal kezdenénk. És köszönöm szépen a felvilágosítást
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2024. 02. 08. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 08. csütörtök 10:08
Szia! Ez 1 naturista rendezvény zártkörű , ami azt jelenti előre be kell jelentkezni és ott Szentes szombati napon délelöttől estig van, Kerekdomb szombat vasárnap van, nem úgy mint Ráckevén hogy esténként pár óra. Hasonló mint a navke rendezvény Balószögön. Bövebben a honlapukon és a facen találsz infót róla ( bejelentkezés stb. ) Bp. vonzás körzetéhez Ráckeve közelebb van viszont az csak esti program ( textilmentes) addig ezekre igaz hogy messzebb vannak , de egész napos programot rá lehet szervezni.