Sajnáljuk, gyógyuljatok meg!
Mi jövőhét elején tervezzük, reméljük eljutunk (Ez egy válasz vipboy üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi jövőhét elején tervezzük, reméljük eljutunk (Ez egy válasz vipboy üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi holnap mentünk volna, csak közbejött egy ki betegség.
(Ez egy válasz virágszál üzenetére (2022. 01. 20. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 20. csütörtök 10:44
Szia!
Köszi az infókat, de ahogy irták ezek már megvoltak idáig is, a kérdés az lenne, hogy mi változott a felújítás után. (mert valjuk be már nagyon ideje volt)
Jövőhéten megyünk valamikor, és majd megírjuk mit tapasztaltunk....
Köszi az infókat, de ahogy irták ezek már megvoltak idáig is, a kérdés az lenne, hogy mi változott a felújítás után. (mert valjuk be már nagyon ideje volt)
Jövőhéten megyünk valamikor, és majd megírjuk mit tapasztaltunk....
Szia!
Jövőhéten megyünk valamikor, és majd megírjuk mit tapasztaltunk.... (Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövőhéten megyünk valamikor, és majd megírjuk mit tapasztaltunk.... (Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 20:54
Szia! Bár én ma voltam ott először, de egy hölgy elmondása szerint sokkal jobb lett. Van fürdőruhás és fürdőruha nélküli része elkülönítve. A textilmentesben van finn, gyógynövényes (finn jellegű), fényterápiás szauna, Kneipp-medence, egy nagyobb jacuzzi és gőzkabin. Illetve egy nagyobb csendes pihenő nyugágyakkal és ágyakkal. És van külön wellness-jegy, ez jó pont.
Bocs. Már látom az előzményeket.
(Ez egy válasz Beachn üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Petyaék Esztergomról írták.
(Ez egy válasz magnum44 üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 21:01
Igen. Ez volt a kérdés. De most összezavarodtam. Akkor most a textilmentes részen minden van amit Petya leírt?
Igen. Ez volt a kérdés. De most összezavarodtam. Akkor most a textilmentes részen minden van amit Petya leírt?
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 20:59
Ezek eddig is voltak.
A kérdés arra vonatkozott, hogy történt-e valami fejlesztés?
A kérdés arra vonatkozott, hogy történt-e valami fejlesztés?
Köszi. Kétéve nyáron voltunk de akkor a textilmentesnek mondott külső részen lévő faházak épp zárva voltak.
(Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Bár én ma voltam ott először, de egy hölgy elmondása szerint sokkal jobb lett. Van fürdőruhás és fürdőruha nélküli része elkülönítve. A textilmentesben van finn, gyógynövényes (finn jellegű), fényterápiás szauna, Kneipp-medence, egy nagyobb jacuzzi és gőzkabin. Illetve egy nagyobb csendes pihenő nyugágyakkal és ágyakkal. És van külön wellness-jegy, ez jó pont.
Ezek eddig is voltak.
A kérdés arra vonatkozott, hogy történt-e valami fejlesztés? (Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
A kérdés arra vonatkozott, hogy történt-e valami fejlesztés? (Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz virágszál üzenetére (2021. 12. 23. csütörtök 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 23. csütörtök 23:02
Sziasztok!
Volt már valaki esetleg a felújított esztergomi aquaszigetben?
Èrdekelne minket, hogy számottevő változás történt e?
Előre is köszi a választ!
Volt már valaki esetleg a felújított esztergomi aquaszigetben?
Èrdekelne minket, hogy számottevő változás történt e?
Előre is köszi a választ!
Sziasztok! A Gyulai várfürdő Casanova szaunájáról van valakinek véleménye?
Sziasztok! Mi voltunk...
(Ez egy válasz Beachn üzenetére (2022. 01. 16. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 16. vasárnap 08:32
A most hétvégi ballószögi naturista esten volt valaki innen? Kérdeznénk privátban.
A most hétvégi ballószögi naturista esten volt valaki innen? Kérdeznénk privátban.
Budaörsi uszodában is szerveznek naturista esteket. Volt valaki múlt héten? Milyen a társaság?
Csütörtökön a Mórahalmi csendes wellnesbe textilmentes nap lesz. Szaunaprogramok is lesznek. Érdemes kihasználni aki arra jár.
Mi voltunk párszor és a Hertelendy házat tudom javasolni, annak a privát fürdőjében elég sok jó kalandot éltünk át kettesben és egyéb ott megszállókkal közösen is
(Ez egy válasz szzolika60 üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 02. vasárnap 15:19
Sziasztok! Kehidakustányból tapasztalatok? Lehet kalandozni illetve volt akinek ott összejött egy jó szex?
nudiszauna az nagyon fimon
Ráckevére nagyon régóta járunk és a szaunamestereket rendkívül jól ismerem. Már-már barátaim. Némelyikkel magán programokat is szerveztünk többször is. Szerintem kellően intelligensek ahhoz, hogy ha ott valaki zavaróan viselkedik egyedüli, pihenésre vágyó Hölggyel, azonnal és örökre kitiltják úgy, hogy abból a delikvensen kívül senki nem vesz észre semmit. Elég diszkréten szólni a szaunamesternek, a többit intézi. Ezt azon kikapcsolódni vágyóknak írom, akik szigorúan feltöltődni mennek oda. Amikor nem szabadott, mi akkor is jártunk és szebbnél szebb Hölgyek jártak folyamatosan és nagyon jó volt a hangulat. Teljesen baráti. Mindenki bátran állhatott anyaszült meztelenül a másik elé, mert legyen az bárki, senki nem volt olyan otromba, hogy ott tett megjegyzést, vagy ajánlatot. Mostanra valóban felhígult a csapat egyéb okokból, de amikor ott voltunk a sok új arcon kívül semmi kirívóan bántót nem tapasztaltunk. Sőt jól éreztük magunkat és hazajöttünk. Mi odajárunk a szaunamesterek miatt. ...régen valóban sokkal családiasabb volt, most kicsit ipari, de most is jó,...szerintem.
Nem csodálom, tegnap is kellett egy plusz felöntés az első után, mert páran nem mentünk be nyomorogni. El tudom képzelni, mi lehet pénteken.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2022. 01. 10. hétfő 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 10. hétfő 19:27
Szerdán és vasárnap más a társaság és jóval kevesebben vannak, ez annak is betudható, hogy másnap munkanap. Ha pénteken mentél volna... Még az utolsó programoknál is volt aki lemaradt, mert nem fért be.
Szerdán és vasárnap más a társaság és jóval kevesebben vannak, ez annak is betudható, hogy másnap munkanap. Ha pénteken mentél volna... Még az utolsó programoknál is volt aki lemaradt, mert nem fért be.
(Ez egy válasz Petyatöbbes üzenetére (2022. 01. 10. hétfő 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 10. hétfő 19:04
Ezért is mentem vasárnap, engem kizárólag a szauna érdekelt. Amúgy leginkább párok voltak, szerencsére nem lehetett érezni, amit írsz. De biztos szokott lenni ilyen réteg is...
Ezért is mentem vasárnap, engem kizárólag a szauna érdekelt. Amúgy leginkább párok voltak, szerencsére nem lehetett érezni, amit írsz. De biztos szokott lenni ilyen réteg is...
(Ez egy válasz Fr33dom üzenetére (2022. 01. 10. hétfő 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 10. hétfő 15:13
Ráckeve tényleg jó, csak szinte már sw clubnak nézik... Még ott sincsenek, de már itt keresik kivel lehetne valami. Pedig alapvetően nem az a cél, hanem hogy normális környezetbe lehessen textilmentesen szaunázni. Nem bántásból, de lassan már boldog boldogtalan oda megy.