Sziasztok,
Igen leült a téma :(. Az amatőr párok rovatba tettünk fel pár képet, amelyen látható a telt lányok táborát gazdagító párom. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre.
Igen leült a téma :(. Az amatőr párok rovatba tettünk fel pár képet, amelyen látható a telt lányok táborát gazdagító párom. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre.
Aki szereti a hurkás,zsírpárnás csajokat,azt lenyűgözi majd ez a sorozat!!!!
A kepeken lathato holgyek nekem egy kicsit tul husisak de gondolom masnak bejonnek...
Persze,hogy van határ!!!! Én nem a kifejezetten elhízott nőket kedvelem,hanem az arányos testű,testesebb lányokat,akiken viszont van felesleg szépen. Mondjuk úgy,hogy a 70-90 kg körüliek a zsánereim. A képeken látható nők még a 150 kilót sem közelítik meg. Sőt a 100-at is csak alulról. Teljesen más kategória egy ormótlanul elhízott test és egy húsos,párnás nő. Ha egy 175 cm magas 55 kilós modell mellé állítasz egy 70 kilós csajt,észre fogod venni,hogy már 70 kilónál is van zsírpárna és domborulat bőven,holott a csaj orvosi értelemben abszolút nem is esik a túlsúlyos kategóriába.....
(Ez egy válasz spylevi11 üzenetére (2008. 12. 15. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 15. hétfő 20:35
de azért aki az ilyen lányokat szereti azoknál is van vmi határ nem? szal gondolom azért egy 250 kilos darab már az ilyen beállítottságúaknak sem jön be nem?(most ez se nem fikázás se semmi csak egy szimpla kérdés)
Ez a csaj gyönyörű! És még az arca is szép! Kényeztetném éjjel-nappal!
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 12. 13. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 13. szombat 19:01
A hájas csajoknál nincs jobb dolog a világon!!! A nagy popsi,húsos comb és puha, hurkás has élvezete az én "sajátos drogfüggésem".A lágy hájacskákat fogdosni és látni,ahogy remegnek a lányon,az valami leírhatatlanul jó...
de azért aki az ilyen lányokat szereti azoknál is van vmi határ nem? szal gondolom azért egy 250 kilos darab már az ilyen beállítottságúaknak sem jön be nem?(most ez se nem fikázás se semmi csak egy szimpla kérdés)
Ezt én sem tudtam volna szebben megfogalmazni! De ezt csak a hozzám hasonló hájimádók érthetik meg.
Éljenek a hájas csajok, és viseljék büszkén a természet adta szexi hurkácskáikat!!
Jók a képek időnként.
(Ez egy válasz fatgirlsfriend üzenetére (2008. 12. 13. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Éljenek a hájas csajok, és viseljék büszkén a természet adta szexi hurkácskáikat!!
Jók a képek időnként.
2008. 12. 13. szombat 19:01
A hájas csajoknál nincs jobb dolog a világon!!! A nagy popsi,húsos comb és puha, hurkás has élvezete az én "sajátos drogfüggésem".A lágy hájacskákat fogdosni és látni,ahogy remegnek a lányon,az valami leírhatatlanul jó...
Én is akkor szeretem jobban a páromat amikor Ő már a fogyást emlegeti.Ez úgy a 64kiló tájékán szokott kezdődni.Akkor legalább van dúsabb popsi meg cicik.Nemis ez zavarja,hanem az úszógumira allergiás,pedig én azt is nagyon szeretem rajta.A helyzet viszont az ,hogy soha ne tegyünk emlitést a párunknak az úszógumijárol,arra a leg érzékenyebbek,szerintem.
A feleségem hályas csajszi . Néha beszólogat , hogy fogyózni akar . Persze én válaszul , meg ne próbálja mert nekem így tőkéletes ahogy van . Imádom a hájas lányokat !!!!!!
ööö...tényleg rosszul írtam az előbb...az előző képei jók és valóban gömbölyű tzlné, de ennek a puncis képnek nem itt van a helye
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 08. hétfő 22:53
Még mindig jobb, mintha "két nagy nyúlfül" látszana a bokorból. Vagy "Brekkencs orra"...
Az asszonyka meg igenis hájas! Szexisen, formásan, ínycsiklandozóan gusztusosan! Olyan mint én, 10 kilóval fiatalabban.
Nagy gratula hozzá/neki!
Az asszonyka meg igenis hájas! Szexisen, formásan, ínycsiklandozóan gusztusosan! Olyan mint én, 10 kilóval fiatalabban.
Nagy gratula hozzá/neki!
Még mindig jobb, mintha "két nagy nyúlfül" látszana a bokorból. Vagy "Brekkencs orra"...
Nagy gratula hozzá/neki!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy gratula hozzá/neki!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 08. hétfő 22:41
ezen a képen a szőr felett látszik egy vékony csík...és mi látszik a bokorból? látszik egy tüskés hát
(ezt nem fogjátok érteni, bocs érte )
szóval...mit is akarok mondani? jah...ne pakold tele a topicot az egyébként csinos feleséged csöppet sem hájasnak látszó képeivel
szóval...mit is akarok mondani? jah...ne pakold tele a topicot az egyébként csinos feleséged csöppet sem hájasnak látszó képeivel
ezen a képen a szőr felett látszik egy vékony csík...és mi látszik a bokorból? látszik egy tüskés hát
És mondd csak GUMMIMACI mindig ugyanazon a lányon legyen az a mértékletes saját viselésű hájad? Hmmm és mit kezdesz a hájaddal máson?
Ez nekem igen érdekes válasz, és egyben információ is. (Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez nekem igen érdekes válasz, és egyben információ is. (Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 08:16
Engem speciel legjobban az izgat, ha a lányokon mértékletesen van háj.
Legjobb esetben az enyém...
Hol vannak rajta hurkácskák?
Én imádom a husi lányokat! Lehet több vagy kevesebb a fognivaló, mindenképp beindítja a fantáziámat. Az egyik legizgatóbb dolognak tartom a hájat a női testen. Begerjeszt a puha hurkák látványa... és tapintása.
szerintem is jobb, ha van egy lányon mit fogni, bár azért nem kell olyan soknak lennie
nekem kimondottan a husosab hölgyek jönnek be
Engem speciel legjobban az izgat, ha a lányokon mértékletesen van háj.
A duci csajok sokkal jobbak, izgalmasabbak, mint az anorexiás csontkollekciók. Imádom, ha egy hölgyön van mit fogni, arról nem is beszélve, hogy az ágyban is klasszissal többet nyújtanak.