Gyerekek. A tehén is állat nem? A disznóval meg a bálnával már eljátszottuk ezt egyszer. Akkor noch einmal elmondom. Mi a túrónak kell keverni az állatfajokat a női nemmel?
(Ez egy válasz barrano üzenetére (2006. 05. 16. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 19:30
Hááát
Ne haragudjatok de ebben semmi szexis nincs. Úgy néz ki mint egy tehén. Én sem szeretem a csontváz csajokat, nem azt mondom. A csinos, formás nők jönnek be inkább. Az jó ha van mit fogni rajta, de csak ott hol kell, a hasa ne legyen hurkás, és a lába se legyen olyan mint egy hídpillér. Én a kis aranyos csajokat szeretem. A mostani szerelmem is 163 cm magas és kb. 48 kg. Nekem nem jönnek be a hájas lányok.
Ne haragudjatok de ebben semmi szexis nincs. Úgy néz ki mint egy tehén. Én sem szeretem a csontváz csajokat, nem azt mondom. A csinos, formás nők jönnek be inkább. Az jó ha van mit fogni rajta, de csak ott hol kell, a hasa ne legyen hurkás, és a lába se legyen olyan mint egy hídpillér. Én a kis aranyos csajokat szeretem. A mostani szerelmem is 163 cm magas és kb. 48 kg. Nekem nem jönnek be a hájas lányok.
Szoval,,,maradjonk abban,hogy:"kinek a pap,kinek a papne",nekem inkabb a lanya,de csak akkor,ha nem FATGIRL!!!!!
Ez a vélemény már hasonlít az enyémhez. Pl. egy formás segg vagy mell tényleg jó.
(Ez egy válasz yamaha2 üzenetére (2006. 05. 16. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 21:54
Szerintem egy minimális kell, mert ha van sokkal jobb simogatni a hasát a seggét!!! De a jóbol is megárt a sok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem egy minimális kell, mert ha van sokkal jobb simogatni a hasát a seggét!!! De a jóbol is megárt a sok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Hát azt kétlem mivel én is csaj vagyok és nem rajongok a nőkért ugyan megnézem őket de ennyi.De akkor se kéne idejönnöd és mások izlését fikáznod.Mellékesen akkor ha nem az ilyen csaj a te izlésvilágod akkor menj a másik topicba ahol a jó nők vannak!!! (Ez egy válasz barrano üzenetére (2006. 05. 16. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát azt kétlem mivel én is csaj vagyok és nem rajongok a nőkért ugyan megnézem őket de ennyi.De akkor se kéne idejönnöd és mások izlését fikáznod.Mellékesen akkor ha nem az ilyen csaj a te izlésvilágod akkor menj a másik topicba ahol a jó nők vannak!!! (Ez egy válasz barrano üzenetére (2006. 05. 16. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 21:34
Szerintem ha látnád szívesen fogdosnád. De persze ízlések és pofonok. Nem kell, hogy ugyanaz tetszen mindenkinek.
Tudod Eperke,akinek nem inge.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 16. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 05. 16. kedd 19:53
ha nem tetszik, nem kell leírni-szerintem!
ez a topic elsősorban - de ezt írta is a topicnyitó - azért lett létrehozva, hogy a duci nők mellett kampányoljon, nem azért, hogy sértegessék őket!
Értelmes ember ezt átlátja, ha tud olvasni! (márpedig meg volt írva)....
Történeteket, tapasztalatokat szeretnénk olvasni, a "thénből" már volt elég és ígyis kicsit uncsi a banán!
ez a topic elsősorban - de ezt írta is a topicnyitó - azért lett létrehozva, hogy a duci nők mellett kampányoljon, nem azért, hogy sértegessék őket!
Történeteket, tapasztalatokat szeretnénk olvasni, a "thénből" már volt elég és ígyis kicsit uncsi a banán!
Szerintem ha látnád szívesen fogdosnád. De persze ízlések és pofonok. Nem kell, hogy ugyanaz tetszen mindenkinek.
(Ez egy válasz Ayame üzenetére (2006. 05. 16. kedd 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 19:58
Szia
Ne haragudj de egy 163cm 48kg nőn mit fogsz max a haját erről ennyit.
Ne haragudj de egy 163cm 48kg nőn mit fogsz max a haját erről ennyit.
Szia
Ne haragudj de egy 163cm 48kg nőn mit fogsz max a haját erről ennyit. (Ez egy válasz barrano üzenetére (2006. 05. 16. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne haragudj de egy 163cm 48kg nőn mit fogsz max a haját erről ennyit. (Ez egy válasz barrano üzenetére (2006. 05. 16. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hááát
"tehénből"
ha nem tetszik, nem kell leírni-szerintem!
Történeteket, tapasztalatokat szeretnénk olvasni, a "thénből" már volt elég és ígyis kicsit uncsi a banán! (Ez egy válasz barrano üzenetére (2006. 05. 16. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Történeteket, tapasztalatokat szeretnénk olvasni, a "thénből" már volt elég és ígyis kicsit uncsi a banán! (Ez egy válasz barrano üzenetére (2006. 05. 16. kedd 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hááát
Hááát
Óhajod parancs, topic nyitva!
Tenyleg, nyisson mar valaki pocakos pasiknak is topikot, tok jo lenne:-DEn ugy is rajuk szavazok
Biztos bennem van a hiba, de ha nyitnának egy topicot, hogy izgató-e ha a csávóknak van egy kis pocakjuk, és ott engem a lányok elkezdenének ajánlatokkal bombázni meg ilyenek én biztosan nem panaszkodnék. Mindent fel lehet fogni úgy ahogy az ember akarja, és attól, hogy valaki kövér még lehet nála próbálkozni, nem kell ezért ennek meg annak megbélyegezni, hogy úgyis csak azért mert kövér és könnyebben belemegy meg úgyis csak azért hogy jól kihasználjuk és a többi f*szság már bocsi. Minden embernek van egy józan ítélőképessége, ha az amit nekem ajánlanak nem éri meg akkor azt mondom nem és téma lezárva, ebből nem kell morális hadjáratot csinálni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 15. hétfő 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 05. 15. hétfő 21:14
Hát azt hiszem, kezdem érteni, miért vagyok egyedül.....
Végre örültem ennek a topicnak, mert a megaláztatások ellen szólt.....
Azt hittem, hátha kicsit rávilágít majd arra, hogy milyen kedvesek, aranyosak tudnak lenni a duci lányok..bocsánat, helyesbítenék: NŐK!
De azt kell látnom, csak azt igazolja ez a topic (is), hogy az emberek döntő többsége szereti, ha kihasználják! Azt eddig is tudtam, hogy szexuálisan izgatónak találtak minket, de véleményem szerint nem kevésbé fontos momentum, hogy mindvégig megőrizzük NŐIESSÉGÜNKET és ne csak azért akarjanak velünk megismerkedni, mert eddig nem volt velünk dolguk és nagy az újdonság varázsa, hanem önmagunkért. Egy duci nő pedig sose hagyja magát megalázni, csak azért, hogy így kompenzáljon!
Szóval ez a topic ne azt hírdesse, hogy Uraim! A kupleráj amúgy is drága, hát itt vannak a duci csajok!!! Ezt azért nem kéne.......
Érti ugye valaki, miről beszélek?
Köszönöm, hogy elmondhattam!
Végre örültem ennek a topicnak, mert a megaláztatások ellen szólt.....
Azt hittem, hátha kicsit rávilágít majd arra, hogy milyen kedvesek, aranyosak tudnak lenni a duci lányok..bocsánat, helyesbítenék: NŐK!
De azt kell látnom, csak azt igazolja ez a topic (is), hogy az emberek döntő többsége szereti, ha kihasználják! Azt eddig is tudtam, hogy szexuálisan izgatónak találtak minket, de véleményem szerint nem kevésbé fontos momentum, hogy mindvégig megőrizzük NŐIESSÉGÜNKET és ne csak azért akarjanak velünk megismerkedni, mert eddig nem volt velünk dolguk és nagy az újdonság varázsa, hanem önmagunkért. Egy duci nő pedig sose hagyja magát megalázni, csak azért, hogy így kompenzáljon!
Szóval ez a topic ne azt hírdesse, hogy Uraim! A kupleráj amúgy is drága, hát itt vannak a duci csajok!!! Ezt azért nem kéne.......
Érti ugye valaki, miről beszélek?
Köszönöm, hogy elmondhattam!
Szia!
Édi a kép, amit küldtél...
kapok még? (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 16. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Édi a kép, amit küldtél...
kapok még? (Ez egy válasz kisangyalka üzenetére (2006. 05. 16. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 16. kedd 12:15
Egy kedves ismerosomnek volt egy esete egy szornyen vekony csajjal, ami utan a kovetkezo keppen panaszkodott nekem: ,,Hat hallod, ket csont koze soha tobbe nem rakom,,.A szavain a mai napig jol szorakozok, mert total dramat csinalt belole. Szoval eljen minden pasinak, aki a husisabb csajokra szavaz:-)