Szerintem is kell egy kis husi a nőkre.Én kimondottan szeretem és izgató egy husis (puha)fenék.
Megnéztem a képeidet sokszor. Egyedül- ez a képsorod címe, hát, hogy lehet az? Mellettem sohasem lennél egyedül, nagyon tetszel: az alakod, a csodás melleid, a vonzó puncikád, szóval minden így együtt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 27. kedd 00:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2009. 10. 27. kedd 00:11
akkor átfogalmazom:
örülök, h megtaláltam azokat a pasikat, akik a magam fajta nőket is kedvelik!
és magam sem értem, h miért van az, h a legtöbb pasi azt mondja, h a vékony nőket csípi, közben él-hal a molett/duci/husis csajokért.
ja és részemről, ha én keresek lányt, nekem sem jön be az, akinek látszódnak a csípőcsontjai.
és magam sem értem, h miért van az, h a legtöbb pasi azt mondja, h a vékony nőket csípi, közben él-hal a molett/duci/husis csajokért.
ja és részemről, ha én keresek lányt, nekem sem jön be az, akinek látszódnak a csípőcsontjai.
akkor átfogalmazom:
(ez itt nem cset, érdemben szólj a témákhoz és ne csak tőmondatokban reagálj a hsz-re!): tom
(Ez egy válasz c.l.f. üzenetére (2009. 10. 24. szombat 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 24. szombat 19:25
Nem is szép az, ha egy lánynak szúrják a combjai a fenekét. Kell egy kis húsi, hogy mennyi, azt egyéne válogatja. Valakinek a több áll jól, valakinek a kevesebb, de KELL!!!!!
A sorozataid csodásak!
A sorozataid csodásak!
Szerintem meg sosem titkolták.
Ha egy nő már hurkásodik, kivehetők az úszógumik az már nem jó, viszont ha van egy kis hasa, oldarpárna a derekán, nagyobb a segge, vaskosabb a combja, de az arányosság még megmarad, na az igen kívánatos.
Az, hogy a gebe csajok a kívánatosak, szerintem csak a nők találták ki valamiért maguknak. A divatszakmában is csak azért van jelen, mert köztudott, hogy a nagy divatdiktátorok, divattervezők mind buzik, azaz ugyanaz a kényszerképzetük, mintha nők lennének.
Ha egy nő már hurkásodik, kivehetők az úszógumik az már nem jó, viszont ha van egy kis hasa, oldarpárna a derekán, nagyobb a segge, vaskosabb a combja, de az arányosság még megmarad, na az igen kívánatos.
Az, hogy a gebe csajok a kívánatosak, szerintem csak a nők találták ki valamiért maguknak. A divatszakmában is csak azért van jelen, mert köztudott, hogy a nagy divatdiktátorok, divattervezők mind buzik, azaz ugyanaz a kényszerképzetük, mintha nők lennének.
Szioka
100%ig egyetértek veled a pasik valamiért titkolják hogy meg vanak halva az moletteb nőkért ezt tapasztalatbol mondom neked! (Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 10. 25. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
100%ig egyetértek veled a pasik valamiért titkolják hogy meg vanak halva az moletteb nőkért ezt tapasztalatbol mondom neked! (Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 10. 25. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 25. vasárnap 08:53
Hát srácok ..őszintén mondom jó olvasni,hogy nincs már akkora előitélet a teltebb , molettebb nőkkel kapcsolatban , mint nem is olyan rég ! Én is azt mondom a molett hölgyeknek,hogy ne szégyelljék a testüket ..egy "erősebb" nő is lehet vonzó és szexi csak egy kicsit jobban oda kell figyeljen a megjelenésére
Én is egy molett Nő vagyok és sosem szégyelltem ..büszkén megyek ki az utcára , mert igenis megfordulnak utánam a férfiak
Én is egy molett Nő vagyok és sosem szégyelltem ..büszkén megyek ki az utcára , mert igenis megfordulnak utánam a férfiak
Hát srácok ..őszintén mondom jó olvasni,hogy nincs már akkora előitélet a teltebb , molettebb nőkkel kapcsolatban , mint nem is olyan rég ! Én is azt mondom a molett hölgyeknek,hogy ne szégyelljék a testüket ..egy "erősebb" nő is lehet vonzó és szexi csak egy kicsit jobban oda kell figyeljen a megjelenésére
Nem, Te egy piszok jó nő vagy, akit iszonyatosan meghuznék. Felálltam, ahogy héztelek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 22. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 22. csütörtök 12:51
Ezek szerint én sovány vagyok??
Nem is szép az, ha egy lánynak szúrják a combjai a fenekét. Kell egy kis húsi, hogy mennyi, azt egyéne válogatja. Valakinek a több áll jól, valakinek a kevesebb, de KELL!!!!!
A sorozataid csodásak! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 22. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
A sorozataid csodásak! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 22. csütörtök 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 22. csütörtök 12:51
totál igazad van egy nön legyen mit fogni
(Ez egy válasz angel29 üzenetére (2009. 10. 22. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 22. csütörtök 13:28
Szerintem nincs semmi baj egy kis plusszal,a pasik sem tökéletesek,általában ott is van.....
Egyébként meg ha vkinek nem jön be a telt csaj,járjon gebével
Nagyon bejönnek a telt lányok én úgy hívom őket az igazi NŐK és nem telt, duci stb lányok. Én szeretem ha van hasuk és fenekük. Szex közben szeretem fogni nagyon szupi érzés.
Puszi nektek NŐK! Tegyétek ki amit ki kell, nincs mit szégyelnetek.
Puszi nektek NŐK! Tegyétek ki amit ki kell, nincs mit szégyelnetek.
Szerintem nincs semmi baj egy kis plusszal,a pasik sem tökéletesek,általában ott is van.....
(Ez egy válasz Guest575 üzenetére (2009. 05. 23. szombat 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 23. szombat 23:04
Nagyon erotikusak tudnak lenni a kicsit husis, duci csajok.
A barátnöm is ilyen - biztos írtam már - és remélem elfogadja, hogy igenis lehet szexis úgy, ahogy van egy kis husival, mert jól áll neki. Sajnos sokszor azon rágódik, hogy ö nem az, nem csinos, hiába is állítom, súgom szeretkezéseink közben fülébe az ellenkezöjét... sajnos azt hiszem erröl a társadalmi hozzáállás tehet. Remélem lassan belátja, és elfogadja magát olyannak amilyen, és elhiszi, hogy így is lehet vadítóan szexi, az ellenkezö véleményekkel pedig nem foglalkozik, amíg jól érzi magát úgy, ahogy épp van. Én imádom, és szeretek vele lenni.
Végül néhány kép a teltebb nöket kedvelöknek:
A barátnöm is ilyen - biztos írtam már - és remélem elfogadja, hogy igenis lehet szexis úgy, ahogy van egy kis husival, mert jól áll neki. Sajnos sokszor azon rágódik, hogy ö nem az, nem csinos, hiába is állítom, súgom szeretkezéseink közben fülébe az ellenkezöjét... sajnos azt hiszem erröl a társadalmi hozzáállás tehet. Remélem lassan belátja, és elfogadja magát olyannak amilyen, és elhiszi, hogy így is lehet vadítóan szexi, az ellenkezö véleményekkel pedig nem foglalkozik, amíg jól érzi magát úgy, ahogy épp van. Én imádom, és szeretek vele lenni.
Végül néhány kép a teltebb nöket kedvelöknek:
szerintem 170 175cm magassághoz 70 80 85max.
hahó! és mi a helyzet 100 felett?
Izgató bizony. Igaz, engem csak a saját hájam izgat (hogy a fene enné meg), de MÁR NEM SOKÁIG!
sziasztok én is "jó húsban" vagyok. csak azért irok mert szomorú,hogy a nők nagy része egész életében gátlásokkal él.a rajta lévő hály miatt.
Ámen.
A telt hölgyeket kedvelem, számomra ők az igazi NŐK. Nem véletlen, hogy egészen a XX. század közepéig a telt hölgy volt a nőideál csak az utóbbi évtizedekben vált a csontkollekció divatossá. Ebben én biztos nem követem a divatot...
Ekkora hülyeséget se olvastam még.