Állítólag egy Horst Schultz nevű ember-csődör képes volt ondófolyadékát 6 méter távolságra képes kilövellni. Ő a rekordere a legmagasabb spermakilövellésnek is: közel 4 méter magasba képes "repíteni" ondófolyadékát. Ezenkívül övé a legnagyobb sebességű ejakuláció, vagyis torkolati sebesség rekordja, ami 42.7 mérföld/óra.
Én még ezt sem hiszem el.
Ha vízipisztollyal akarnám kilőni hat méterre azt a kocsonyás-zselés anyagot ahhoz sokkal nagyobb nyomást kellene létrehozni, mint a sokkal folyósabb vízhez. A legtöbb vízipisztoly még a vizet sem visz el olyan messzire. Nehogy már a hímvessző izmainak összehúzódása elvigyen olyan messze.
Kételkedem, na.
Kingsley vizsgálta a kérdést a hatvanas években. Szerinte a 60 cm a rekord. Nekem ez sokkal valószínűbbnek tűnik.
Én még ezt sem hiszem el.
![schmoll2](images/smilies/schmoll2.gif)
Ha vízipisztollyal akarnám kilőni hat méterre azt a kocsonyás-zselés anyagot ahhoz sokkal nagyobb nyomást kellene létrehozni, mint a sokkal folyósabb vízhez. A legtöbb vízipisztoly még a vizet sem visz el olyan messzire. Nehogy már a hímvessző izmainak összehúzódása elvigyen olyan messze.
Kételkedem, na.
Kingsley vizsgálta a kérdést a hatvanas években. Szerinte a 60 cm a rekord. Nekem ez sokkal valószínűbbnek tűnik.
nekem harmadik negyedik élvezésnél szokott szószerint spriccelni :P de akkor már nagyon híg az állaga.
Persze, én is a szomszéd falát bontom a szomszéd faluban vele. (Friss regisztrációval, rögtön megmondani a tuttit.)
(Ez egy válasz vilmanyi5 üzenetére (2014. 01. 18. szombat 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
De, el lehet lőni 2 méterre. Saját tapasztalat!
)
(Ez egy válasz Zsola24 üzenetére (2014. 01. 07. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Meg jo, hogy nem serult meg senki a villamoson!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 09:24
Törölt felhasználó (335752)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Egy-két méter? Az is valami? Mikor még a körúton laktam, volt egy pasim, aki a szemben lévő ház első emeletén lakott. Mikor szüleim szobafogságra ítéltek, rendszeresen telefonszexszel tartottuk a kapcsolatot. Én kiültem a mi lakásunk 3. emeleti erkélyére, ő pedig kiállt az ablakba. Miközben egymással beszéltünk telefonon, masztiztunk és néztük a másikat. Egyik alkalommal szintén sikerült rendesen felizgatnom. Felé fordulva mutogattam a széthúzott puncikámat, ő pedig húzogatta a farkát. Ez így ment vagy 2-3 órán keresztül, mikor látom ám, hogy eldurran. Hihetetlen mennyiséget lövellt ki, ami megállíthatatlanul repült felém. Átsuhant egy 6-os villamos nyitott ablakain, át a körúti fák lombjain, egyenesen a punuskámba, ahol rendesen megsorozta a méhemet, amitől azonnal elélveztem. Még szerencse, hogy nem lettem tőle terhes!
ja értem. egyébként jó dolog a "kirántás" -engem izgat a testre vagy puncira élvezés. jó látni a "termést"
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 08. szerda 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 08. szerda 16:17
Törölt felhasználó (69371)
Mert így szoktam meg, illetve azt hittem jó nagy lesz. Meg akartam lepni vele. És jobb a biztonság, mivel semmi sem 100%-os védelem.
Mert így szoktam meg, illetve azt hittem jó nagy lesz. Meg akartam lepni vele. És jobb a biztonság, mivel semmi sem 100%-os védelem.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 01. 08. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
miért rántottad ki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 13:10
Törölt felhasználó (69371)
Nekem a minap volt olyan, hogy nagyon jót élveztem, tényleg azt hittem hatalmas spricc lesz, mint írtam korábban, előtte hosszasan izgattak, aztán gyors dugás, kicsit önzőztem, de mikor kirántottam csak két nagyobb csepp jött, nagyon meglepődtem, mert tényleg nagyot élveztem amúgy. Jól esett. Főleg, hogy nálam valóban szokott számítani az élvezet nagyságától, de most mégsem. Szóval korábbi állításom minap megcáfoltam saját magamnak.
nekem nem az számit hogy mekorrát spriccelek hanem hogy hova,jó ideje csak szájba.a mennyiségét sem tudom mert mindig lenyelik.
Attól függ mivel
(Ez egy válasz Zsola24 üzenetére (2014. 01. 07. kedd 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
![violent](images/smilies/violent.gif)
2 méterre nem lehetetlen ellőni
Nekem a minap volt olyan, hogy nagyon jót élveztem, tényleg azt hittem hatalmas spricc lesz, mint írtam korábban, előtte hosszasan izgattak, aztán gyors dugás, kicsit önzőztem, de mikor kirántottam csak két nagyobb csepp jött, nagyon meglepődtem, mert tényleg nagyot élveztem amúgy. Jól esett. Főleg, hogy nálam valóban szokott számítani az élvezet nagyságától, de most mégsem. Szóval korábbi állításom minap megcáfoltam saját magamnak.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 12:30
Valóban a jó szexnek nem alapfeltétele a nagy spric. A magam részéről nem ragaszkodom a sok spermához.
Ez is igaz tudod szerintem mindenkinek annyi van amenyi. Én voltam már olyan párral, hogy a fiúnak annyi spermaja volt mind egy lónak és érdekes az se lőtt szerintem eszt embere válogatja.Amint a jó szexszet is
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 12:30
Valóban a jó szexnek nem alapfeltétele a nagy spric. A magam részéről nem ragaszkodom a sok spermához.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 12:23
Törölt felhasználó (904137)
Ebben nagyon igazad van tudod a palik szeretnek,nagyot mondani. Énis szoktam lőni nagyokat de az hogy két meg három méter az hülyeség szerintem aki eszt így gondolja az lehet,hogy centiben gondolkozik
meg az, hogy valaki tud lőni az csak egy dolog szerintem.
![pardon1](images/smilies/pardon1.gif)
Bocsi de felèbrettèl az álmodó, mert ekkora hülyeséget meg nem hallottam àlomnak biztos szép lehetett volna
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy-két méter? Az is valami? Mikor még a körúton laktam, volt egy pasim, aki a szemben lévő ház első emeletén lakott. Mikor szüleim szobafogságra ítéltek, rendszeresen telefonszexszel tartottuk a kapcsolatot. Én kiültem a mi lakásunk 3. emeleti erkélyére, ő pedig kiállt az ablakba. Miközben egymással beszéltünk telefonon, masztiztunk és néztük a másikat. Egyik alkalommal szintén sikerült rendesen felizgatnom. Felé fordulva mutogattam a széthúzott puncikámat, ő pedig húzogatta a farkát. Ez így ment vagy 2-3 órán keresztül, mikor látom ám, hogy eldurran. Hihetetlen mennyiséget lövellt ki, ami megállíthatatlanul repült felém. Átsuhant egy 6-os villamos nyitott ablakain, át a körúti fák lombjain, egyenesen a punuskámba, ahol rendesen megsorozta a méhemet, amitől azonnal elélveztem. Még szerencse, hogy nem lettem tőle terhes!
Ebben nagyon igazad van tudod a palik szeretnek,nagyot mondani. Énis szoktam lőni nagyokat de az hogy két meg három méter az hülyeség szerintem aki eszt így gondolja az lehet,hogy centiben gondolkozik
meg az, hogy valaki tud lőni az csak egy dolog szerintem.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 10:02
![pardon1](images/smilies/pardon1.gif)
Ez a két méter olyan lehet mint a sok 30 centis farok. A pasik már azt se tudják mennyit mondjanak és elvesztik a realitásérzéküket. Nekem a legnagyobb spric az egyik pasimhoz kapcsolódik, aki amikor kirántotta a puncimból a farkát többször is állon lőtt. De ez kb 50-60 cm. És szerintem ez is nagy teljesítmény. különben sem értem mi a jó abban, ha valaki nagyot tud lőni.
igen, csak az van neki!!!!!!!!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 10:22
Törölt felhasználó (863193)
Van fantáziád .... tewtszik
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
Törölt felhasználó (863193)