Sajnos nem értem tisztán, mire vonatkozik a kérdésed. A Fórum és a kereső két teljesen külön dolog. A társkereső fórumrészben régiók szerint, a Társkeresőben pedig megyékre bontva tudsz keresni
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 18:08
keresőben nem lehetne betenni a megadott települést, a ki honnan fórum téma helyett? talán gyorsabb lenne a földrajzi keresés.
Köszönöm a választ! Igazán kár, pedig nagyon hasznos lenne.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2024. 01. 22. hétfő 12:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 22. hétfő 12:01
Szia! Sajnos nincs lehetőség az ilyen jellegű keresésre, ha konkrét fórumtémát keresel, és nem találod, abban tudunk segíteni
keresőben nem lehetne betenni a megadott települést, a ki honnan fórum téma helyett? talán gyorsabb lenne a földrajzi keresés.
Szia! Sajnos nincs lehetőség az ilyen jellegű keresésre, ha konkrét fórumtémát keresel, és nem találod, abban tudunk segíteni
(Ez egy válasz Coolpityu1749 üzenetére (2024. 01. 21. vasárnap 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 21. vasárnap 21:05
Sziasztok, azt szeretném tudni, hogy van-e valamilyen lehetőség a fórum bejegyzések szövegében keresni? Ha nincs, esetleg van-e tervben ilyen fejlesztés a közeljövőben? Köszönöm!
Sziasztok, azt szeretném tudni, hogy van-e valamilyen lehetőség a fórum bejegyzések szövegében keresni? Ha nincs, esetleg van-e tervben ilyen fejlesztés a közeljövőben? Köszönöm!
Szia! Küldd el a töröltetni kívánt feltöltésed/feltöltéseid pontos linkjét az Ügyfélszolgálatnak (lap alja, E-mail menüpont, és ők törlik.
(Ez egy válasz Profi30 üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 06. hétfő 15:44
Sziasztok!
Kérdés ha szeretnék egy albumot törölni azt hogy tehetem meg?
Köszönöm!
Köszönöm!
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
Szia! Az üzenetek egyedi üzenetek, vagy ugyanaz a szöveg minden üzenet esetében?
Van a szövegben speciális karakter, vagy pl smiley? (Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Van a szövegben speciális karakter, vagy pl smiley? (Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2023. 09. 17. vasárnap 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló
Rendszeresen eltűnik a levél fele vagy az utolsó harmada
Rendszeresen eltűnik a levél fele vagy az utolsó harmada
(Ez egy válasz _Norbert_ üzenetére (2023. 08. 31. csütörtök 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 31. csütörtök 08:29
Asztali gépről vagyok.
Köszönöm, úgy tűnik ilyen módon sikerült, megoldódott.
Köszönöm, úgy tűnik ilyen módon sikerült, megoldódott.
Asztali gépről vagyok.
Köszönöm, úgy tűnik ilyen módon sikerült, megoldódott. (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 08. 29. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm, úgy tűnik ilyen módon sikerült, megoldódott. (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 08. 29. kedd 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 22:04
Szia! Nem, más nem jelzett hasonlót.
Asztali gépről vagy mobileszközről csináltad a beállításokat?
Első körben szedj ki minden mentett adatot az E-mail beállításoknáll, mentsd el a változtatásokat, majd pipáld be újra a kívánt opciókat és mentsd is el. Ha ettől sem oldódik meg a hiba, kérjük írj Ügyfélszolgálatunknak (Lap alja, E-mail menüpont), ők majd segítenek.
Első körben szedj ki minden mentett adatot az E-mail beállításoknáll, mentsd el a változtatásokat, majd pipáld be újra a kívánt opciókat és mentsd is el. Ha ettől sem oldódik meg a hiba, kérjük írj Ügyfélszolgálatunknak (Lap alja, E-mail menüpont), ők majd segítenek.
Szia! Nem, más nem jelzett hasonlót.
Első körben szedj ki minden mentett adatot az E-mail beállításoknáll, mentsd el a változtatásokat, majd pipáld be újra a kívánt opciókat és mentsd is el. Ha ettől sem oldódik meg a hiba, kérjük írj Ügyfélszolgálatunknak (Lap alja, E-mail menüpont), ők majd segítenek. (Ez egy válasz _Norbert_ üzenetére (2023. 08. 29. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Első körben szedj ki minden mentett adatot az E-mail beállításoknáll, mentsd el a változtatásokat, majd pipáld be újra a kívánt opciókat és mentsd is el. Ha ettől sem oldódik meg a hiba, kérjük írj Ügyfélszolgálatunknak (Lap alja, E-mail menüpont), ők majd segítenek. (Ez egy válasz _Norbert_ üzenetére (2023. 08. 29. kedd 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 29. kedd 13:45
Sziasztok!
Hiába van bepipálva a beállításaim között, hogy "E-mail értesítés üzenet érkezéséről", ennek ellenére nem kapok e-mailt arról, ha valaki üzenetet ír nekem. Néztem a gmail-ben a spam mappában is, de sehol semmi. Szerintem a hiba nem az én készülékemben van. Kaptatok már megkeresést ezzel kapcsolatban?
Hiába van bepipálva a beállításaim között, hogy "E-mail értesítés üzenet érkezéséről", ennek ellenére nem kapok e-mailt arról, ha valaki üzenetet ír nekem. Néztem a gmail-ben a spam mappában is, de sehol semmi. Szerintem a hiba nem az én készülékemben van. Kaptatok már megkeresést ezzel kapcsolatban?
Sziasztok!
Csak azok láthatják majd, akiknek később engedélyezed.
(Ez egy válasz grg üzenetére (2023. 08. 18. péntek 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 18. péntek 08:18
Sziasztok, ha a kép feltöltésénél a senki se láthassa opciót választom, akkor csak az fogja tudni megnezni a képeket akinek később engedélyezem? Vagy tényleg senki? Köszönöm
Sziasztok, ha a kép feltöltésénél a senki se láthassa opciót választom, akkor csak az fogja tudni megnezni a képeket akinek később engedélyezem? Vagy tényleg senki? Köszönöm
Neten létező képeket és akár saját képeket megosztó oldal segítségével meg tudod jeleníteni . de csak privát chatben szabad. mivel közösben ez megzavarja a beszélgetés menetét(és szankcionálják a moderátorok.)
(Ez egy válasz csajosdolog üzenetére (2023. 06. 05. hétfő 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 05. hétfő 22:25
Szia,nem a fóeumra gondoltam hanem a chatbe,oda lehessen mellékelni,beszúrni képeket mint más szexoldalak chatjében,
Szia,nem a fóeumra gondoltam hanem a chatbe,oda lehessen mellékelni,beszúrni képeket mint más szexoldalak chatjében,
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 04. vasárnap 10:38
Szia!
Képes topikba töltenéd, vagy szövegesbe? Mert egyes szöveges topikoknál kép csatolása nem elfogadott, ezek a bejegyzések törlésre kerülnek.
Képfeltöltés módja: amikor a hozzászólást írnád, a szövegdoboz alatti ikon sorban találsz egy zöld fa ikont. Arra kell kattintani, itt tudod kitallózni és
feltölteni a kívánt fotót. A rendszer mindig kiírja mi a következő lépés.
Képes topikba töltenéd, vagy szövegesbe? Mert egyes szöveges topikoknál kép csatolása nem elfogadott, ezek a bejegyzések törlésre kerülnek.
Képfeltöltés módja: amikor a hozzászólást írnád, a szövegdoboz alatti ikon sorban találsz egy zöld fa ikont. Arra kell kattintani, itt tudod kitallózni és
feltölteni a kívánt fotót. A rendszer mindig kiírja mi a következő lépés.
Szia!
feltölteni a kívánt fotót. A rendszer mindig kiírja mi a következő lépés. (Ez egy válasz csajosdolog üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
feltölteni a kívánt fotót. A rendszer mindig kiírja mi a következő lépés. (Ez egy válasz csajosdolog üzenetére (2023. 06. 04. vasárnap 01:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 04. vasárnap 01:06
Sziasztok,a fórumon asztali gépről mikor lehet már csevegni,illetve a fórumon képeket feltölteni lehet majd,mint az amateuralbum,net oldal chatjén?
Szia! Telefonról is a Töltsd fel te is menüpontból tudsz saját képeket feltölteni
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2023. 06. 03. szombat 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,a fórumon asztali gépről mikor lehet már csevegni,illetve a fórumon képeket feltölteni lehet majd,mint az amateuralbum,net oldal chatjén?