csak szexmentes!!!
Havat...sok havat... angyalkázni szeretnék
ahoz nem kel hó
füangyalka ?
én mire vágyok most, hogy végre megnyomjam a kijelentkezz gombot , s a konyha asztalon kacsingat egy tál gyümölcs rám, "Grrrrr reszkess naracs" (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2012. 03. 28. szerda 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
füangyalka ?
én mire vágyok most, hogy végre megnyomjam a kijelentkezz gombot , s a konyha asztalon kacsingat egy tál gyümölcs rám, "Grrrrr reszkess naracs" (Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2012. 03. 28. szerda 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Csendre...és kérésem meghallgattatott, takarodó után még a gépen is tönkrement a hang
mi az amire vágyom..............most..............és sexmentesen??? marcipáncsokira ..... hm...étcsokival bevonva
egy pár nyugodt órára mindentől mentesen!
most arra vágynék hogy a barátnőm velem töltse a szombatot.....(sexmentes)
A franciaágyon végignyúlni egy pohár bikavérrel és a kedvenc könyvemmel, ja és nem elaludni rajta
Most,hogy igy irod,tényleg,milyen régen nem sétálgattam,és nem fagyiztam.A csavart fagyi,de fincsi.
Egy naaagy naaaaaagy nagy beszélgetésre, valahogy dumálhatnékom van
lehet, lesz aki ennek nem fog örülni.....
lehet, lesz aki ennek nem fog örülni.....
Hogy a macskák párzási szezonja véget érjen végre
Én most arra, hogy leadjam a 6 kg feleslegem.
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2012. 06. 12. kedd 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy hűs csobbanás a házi kacsaúsztatóban..... hm... remélhetőleg landolás után víz is marad a mediben
szia. jo lenne ,ha hagynál,belöle.Én is szeretem.
Szabadnap,strand napozás stb
te aztán tudsz élni.
jo lenne már aludni,egy kicsit,napok ota nem nagyon sikerül.
szomszéd csajra : )
Hogy a bankok ne zaklassanak. Ja és eggy NÖRE !!!!!!!!!!
Egy adag pacalra,már rég ettem.most jutott eszembe.Azt hiszem,nézek is ma valahol.