Nem tudom nekünk nagyon bevált elösször vettem egy vezetékes rezgő tojással ellátottat az egy kicsit zavaró volt a vezeték miatt ezért leváltottam olyan szilikonos gyüröre amibe gombellemes vibrátoros tojás van, Nem minden alkalomkor használjuk csak ha ép kedvünk van hozzá.
A rezgést átviszi a farkamra is és olyan érzése van a páromnak mint ha vibri lenne azon kivül a rezgő tojás elöl is izgat mindkettőnket.
Lehet kapni itt a Goldengate sexshopban olyat amiben cserélhetőek az ellemek, ne vegyetek olyat amit a tv-ben hirdettek mert az csak 20 percre müködik és utána eldobható.
A rezgést átviszi a farkamra is és olyan érzése van a páromnak mint ha vibri lenne azon kivül a rezgő tojás elöl is izgat mindkettőnket.
Lehet kapni itt a Goldengate sexshopban olyat amiben cserélhetőek az ellemek, ne vegyetek olyat amit a tv-ben hirdettek mert az csak 20 percre müködik és utána eldobható.
http://www.kepfeltoltes.hu" width="580" style="cursor: pointer;" id="embedimg254287793" alt="Klikkelj a normál/tömörített mérethez" />
Nekem ilyen van
http://www.kepfeltoltes.hu
http://www.kepfeltoltes.hu
Így van ez nálunk is!
(Ez egy válasz Qukker üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 02. hétfő 23:48
Egy kicsit idengenkedtem tőle először. aztán kipróbáltuk kedvesemmel, és nagyon bejött neki, nekem sem lett rosszabb, így időről időre előkerül...:D
Egy kicsit idengenkedtem tőle először. aztán kipróbáltuk kedvesemmel, és nagyon bejött neki, nekem sem lett rosszabb, így időről időre előkerül...:D
Nem igazán nyomorgatja, ha harcra kész állapotban van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 02. hétfő 21:55
Hát, régebben úgy voltam vele, hogy egy ilyet ki kéne próbáltatni a párommal, de olvasva ezeket a hsz-eket, letettem róla. Ez a kép sem valami bizalomgerjesztő. Szegény fütyit nagyon megnyomorgatja ez a szerkezet, nem?
Hát, régebben úgy voltam vele, hogy egy ilyet ki kéne próbáltatni a párommal, de olvasva ezeket a hsz-eket, letettem róla. Ez a kép sem valami bizalomgerjesztő. Szegény fütyit nagyon megnyomorgatja ez a szerkezet, nem?
(Ez egy válasz Frenki6240 üzenetére (2006. 10. 02. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Na itt van a golyós szilikonos.
(Ez egy válasz k4hvdq9t üzenetére (2006. 05. 09. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz k4hvdq9t üzenetére (2006. 05. 09. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 09. kedd 13:49
én vettem egyet, kb egy rongy volt, még helyes kis golyók is vannak benne, de nem igazán vált be. a bré olyan vörös lett, hogy megijedtem. asszem egy mérettel nagyobb kéne.. :) de vannak rugalmasabb, szilikonból készült gyűrűk is, ez drágább, de bizonyára jobb is. tuti, hogy kipróbálom!
ja és egy ilyet is el tudnék képzelni
én vettem egyet, kb egy rongy volt, még helyes kis golyók is vannak benne, de nem igazán vált be. a bré olyan vörös lett, hogy megijedtem. asszem egy mérettel nagyobb kéne.. :) de vannak rugalmasabb, szilikonból készült gyűrűk is, ez drágább, de bizonyára jobb is. tuti, hogy kipróbálom!
Akkor inkább a punci szorítsa!
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2006. 05. 09. kedd 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 09. kedd 09:52
Ha van rá fölös pár ezred vegyél. Helyette tökéletes megoldás egy befőttes gumi többször ráfeszítve a brére. Ugyanúgy elszorítja a vérkeringést és ugyanúgy tartósabb merevedésben lesz részed, és ugyanúgy nem tesz jót a farkad vérkeringésének és működésének.
Ha van rá fölös pár ezred vegyél. Helyette tökéletes megoldás egy befőttes gumi többször ráfeszítve a brére. Ugyanúgy elszorítja a vérkeringést és ugyanúgy tartósabb merevedésben lesz részed, és ugyanúgy nem tesz jót a farkad vérkeringésének és működésének.
Ki használt már gyűrűt a péniszén? Mik az előnyei...stb. Tényleg segít késleltetni az orgazmust, vagy csak a merevedés vállik intezívebbé? Tehát érdemes e megvenni?