Mire gondolnak a nők maszturbáció közben?Régebbi eseményre vagy egy idegen pasira aki éppen megtetszett neki.Esetleg a párjukra.Volt olyan barátnőm aki azt mondta, hogy ő nem gondol semmire csak elélvez és kész.Természetesen nem hittem el neki.
A többség azért csinálja mert jó. És ha még a párja is szereti ezt nézni, és elolvad a gyönyörtől közben akkor miért ne????
![smile](images/smilies/smile.gif)
izgalmas nő lehetsz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 29. szombat 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 29. szombat 10:35
Törölt felhasználó (791046)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
én rendesen karba vagyok tartva,sőt azon túl is,mégis imádok masztizni,van,hogy a bevásárló központ wc-jét kell megkeresnem,vagy a munkahelyemen,és vannak olyan napok,mikor otthon vagyok,szinte egész nap ki se szállok a puncimból,annyira imádom ezt.
én is szoktam masztizni, főleg ha a férjem éjszaka dolgozik,és én meg be vagyok indulva.
![circling](images/smilies/circling.gif)
azt nem,egyszerűen élvezni imádok.
szereted a saját ízedet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 29. szombat 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 29. szombat 10:35
Törölt felhasználó (791046)
én rendesen karba vagyok tartva,sőt azon túl is,mégis imádok masztizni,van,hogy a bevásárló központ wc-jét kell megkeresnem,vagy a munkahelyemen,és vannak olyan napok,mikor otthon vagyok,szinte egész nap ki se szállok a puncimból,annyira imádom ezt.
Szoktunk a párommal közösen masztizni, imádom, amikor magát izgatja,és így élvez el!!
Nekem sem kell sok, hogy meglocsoljam
Nekem sem kell sok, hogy meglocsoljam
![circling](images/smilies/circling.gif)
jaj dehogy nem .
ha a parom nincs itthon es kozben ilyesmi oldalakra keveredek az tuti,hogy felizgulok es tuti hogy maszti lesz a vege,pedig rendesen karba vagyok tartva elhiheted
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 22. szombat 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 22. szombat 13:34
ha a parom nincs itthon es kozben ilyesmi oldalakra keveredek az tuti,hogy felizgulok es tuti hogy maszti lesz a vege,pedig rendesen karba vagyok tartva elhiheted
![wink](images/smilies/wink.gif)
Hát melletem még egy csaj se maszturbált,én karbantartottam az igényeit rendesen.amelyik csaj kivan nyalva meg megvan dugva rendesen ilyenre nem vágyik
Vigyázat! A párkapcsolatban (azon kívül is), ha egy nő elélvezősen maszturbál, idővel észreveszi, hogy nem tud olyan vehemenciával reagálni a párjára (25 év felett jellemző), bizony a hölgyeknek is van potenciacsökkenésük.
Ilyenkor a párjuk megerősítése és a női libidó felhozása érdekében szolidáris orgazmusstop ajánlott, sok-sok, napi szintű min egy órás szeretkezésekkel, 50-szeres multiorgazmussal, heti vagy ritkább elélvezésekkel. És az erőviszonyok lassan visszaállnak, amelyeket, lemerülés nélkül életünk végéig művelhetünk ezzel a módszerrel.
Ilyenkor a párjuk megerősítése és a női libidó felhozása érdekében szolidáris orgazmusstop ajánlott, sok-sok, napi szintű min egy órás szeretkezésekkel, 50-szeres multiorgazmussal, heti vagy ritkább elélvezésekkel. És az erőviszonyok lassan visszaállnak, amelyeket, lemerülés nélkül életünk végéig művelhetünk ezzel a módszerrel.
Nekem nincs rá nagyon szükségem, mert a párom rendszeresen kinyal és megdug. De alkalomadtán szexuális életünk feldobásaként szoktam előtte masztizni
A multkor munka közben ezt az sms-t kaptam a páromtól: "Nos csak azért szólok, hogy neked is jó kedved legyen,
orgazmusom volt!" Megsimogatta magát, Én meg szinte láttam magam előtt, így jól felizgatott!
orgazmusom volt!" Megsimogatta magát, Én meg szinte láttam magam előtt, így jól felizgatott!
nem akartalak én lehurrogni - mert sztem kicsit úgy érezted - , de azt azért leírom, h nekem sem egy unaloműző.
a lényeg, h értelek, csak sztem nincs összefüggésben a kielégültséggel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 27. kedd 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 27. kedd 11:43
a lényeg, h értelek, csak sztem nincs összefüggésben a kielégültséggel.
Törölt felhasználó (101243)
VIP
Nem is azt mondtam, hogy minden nő márpedig így érez, sőt. Elfogadom, ha ez valakinek kifejezetten jó. Én csak azt bátorkodtam megjegyezni, hogy érti valaki, hogy nekem speciel (és szerintem vagyunk ezzel még páran így) miért nem kedves elfoglaltságom különösebben. Mááás megint, ha az ember a Párjának akar tetszelegni. Nade, ettől szép a dolog, hogy nem vagyunk egyformák.
Nem is azt mondtam, hogy minden nő márpedig így érez, sőt. Elfogadom, ha ez valakinek kifejezetten jó. Én csak azt bátorkodtam megjegyezni, hogy érti valaki, hogy nekem speciel (és szerintem vagyunk ezzel még páran így) miért nem kedves elfoglaltságom különösebben. Mááás megint, ha az ember a Párjának akar tetszelegni. Nade, ettől szép a dolog, hogy nem vagyunk egyformák.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 27. kedd 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 27. kedd 11:18
Törölt felhasználó (33028)
VIP
én nem értek ezzel egyet.
mert én nagyon imádom, ha a férjem totálisan felizgul a látványomra, miközben izgatom magam.
ráadásul nekem is jó.
na nem azt mondom, h ha nincs itthon, akkor állandóan csinálom, de valljuk be a pasik is csinálják - ha bevallják, ha nem
mert én nagyon imádom, ha a férjem totálisan felizgul a látványomra, miközben izgatom magam.
ráadásul nekem is jó.
na nem azt mondom, h ha nincs itthon, akkor állandóan csinálom, de valljuk be a pasik is csinálják - ha bevallják, ha nem
én nem értek ezzel egyet.
ráadásul nekem is jó.
na nem azt mondom, h ha nincs itthon, akkor állandóan csinálom, de valljuk be a pasik is csinálják - ha bevallják, ha nem (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 27. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 27. kedd 11:04
ráadásul nekem is jó.
na nem azt mondom, h ha nincs itthon, akkor állandóan csinálom, de valljuk be a pasik is csinálják - ha bevallják, ha nem (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 27. kedd 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243)
VIP
Kéretik ezt arany keretbe foglaltatni, és virtuálisan kilógatni az oldalra, hogy mindenki lássa.
Jé, van olyan hímnemű (a Páromon kívül persze), aki megérti, hogy miért nem kenyerem ez a cselekvés... Ezt szoktam mondani szó szerint, amikor előkerül a téma, hogy nem, én nem szeretek, és nem is esik jól maszturbálni. Mármint persze a szex relációjában nézve, nem azt jelenti,hogy fáj, vagy hogy nem érzek semmit, de a béka hátsója alatt van, egy jó lepedőgyűrögetéshez képest mindenképp. Minek? Partnerrel összehasonlíthatatlanul jobb érzés, vagy csak én vagyok béna saját magammal.
Még egyszer: minden tiszteletem a Tied, csatlakozva Liana0-hoz.
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Kéretik ezt arany keretbe foglaltatni, és virtuálisan kilógatni az oldalra, hogy mindenki lássa.
Jé, van olyan hímnemű (a Páromon kívül persze), aki megérti, hogy miért nem kenyerem ez a cselekvés... Ezt szoktam mondani szó szerint, amikor előkerül a téma, hogy nem, én nem szeretek, és nem is esik jól maszturbálni. Mármint persze a szex relációjában nézve, nem azt jelenti,hogy fáj, vagy hogy nem érzek semmit, de a béka hátsója alatt van, egy jó lepedőgyűrögetéshez képest mindenképp. Minek? Partnerrel összehasonlíthatatlanul jobb érzés, vagy csak én vagyok béna saját magammal.
Még egyszer: minden tiszteletem a Tied, csatlakozva Liana0-hoz.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 21. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 17:49
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Szerintem meg az a nő, akinek ténylegesen megfelelő, aktív és jó szexuális élete van, a párja odafigyel rá, harmonikus és kiegyensúlyozott a szexuális élete, az nincs rászorulva a maszturbálásra.
Ez nem az élet élvezete, hanem pont annak hiánya és egyfajta pótcselekvés - az igazi helyett.
Ez nem az élet élvezete, hanem pont annak hiánya és egyfajta pótcselekvés - az igazi helyett.
Ezt hívják barátnőnek, esetleg szexkapcsolatnak
Keresgélésedhez sok sikert, de:
ez nem társkereső
ON:
imádom nézni, ahogy a barátnőm maszturbál előttem
és még jobban élvezi (meg persze én is), ha közben a szájába rakom a farkam
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2010. 07. 26. hétfő 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 26. hétfő 21:58
Keresgélésedhez sok sikert, de:
ez nem társkereső
ON:
imádom nézni, ahogy a barátnőm maszturbál előttem
Keresem azt a hölgyet akivel egymás előtt vagy egymásnak akár külön-külön is maszturbálnánk.
Természetesen először csak beszlégetnénk telefonon majd élőben és ha létrejön a közös szimpátia akkor.....
mark.kovacs@vipmail.hu
Természetesen először csak beszlégetnénk telefonon majd élőben és ha létrejön a közös szimpátia akkor.....
mark.kovacs@vipmail.hu
Keresem azt a hölgyet akivel egymás előtt vagy egymásnak akár külön-külön is maszturbálnánk.
mark.kovacs@vipmail.hu
mark.kovacs@vipmail.hu
Így van!Örülök, hogy vannak még férfiak, akik így gondolják!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 03. 21. péntek 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 17:49
Szerintem meg az a nő, akinek ténylegesen megfelelő, aktív és jó szexuális élete van, a párja odafigyel rá, harmonikus és kiegyensúlyozott a szexuális élete, az nincs rászorulva a maszturbálásra.
Szerintem egy nő nem csak azért maszturbál mert ki van éhezve! Én szeretem nézni ahogy a párom játszik a punijával. Közben az ujjait is nyalogathatom,a farkam is feláll. utána már minden megy a "jól megszokott" kerékvágásban.