engem is
főleg mostanság
(Ez egy válasz scary8106 üzenetére (2024. 05. 25. szombat 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Engem személy szerint izgat .
nagyon szeretem látni mikor mással van. Őt is felizgatja ha ott vagyok és nézem őket.
Nálunk a hölgy tagunk nagyin féltékeny típus. Így csak a plusz pasi játszik, de nem baj azt is imádjuk.
Én is próbáltam rávenni a páromat ilyesmire de nem szeretne látni más nővel szexelni, én szívesen megnézném ahogy egy mádik pasival szexel. Pedig szexközben olyanokat mondunk egymásnak hogy azt hiszem benne lenne.
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 05. 15. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon szeretjük mi is, teljesen felpörget, de nagyon
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 05. 15. szerda 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 15. szerda 08:10
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Minket is felizgat látni a párunkat mellettünk mással dugni.
Az nagyon jó
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2024. 05. 15. szerda 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádni való mikor ki elégítem a feleséget a férj elött.
Èn azt szeretem,ha a feleségemet látom mással.
Minket is felizgat látni a párunkat mellettünk mással dugni.
AHHA VANNAK - én is ilyen vagyok
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak!
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2023. 03. 19. vasárnap 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
igen, az én párom is szereti, nagyon felizgul rá. szerencsés vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 20. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 08:30
Törölt felhasználó (4661907)
nagyon izgató-
és imádom nézni változatlanul
Gratulálok ilyen rendes feleség nem sok van
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 04. 30. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó is lenne átélni, izgalmasan hangzik.
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 04. 30. kedd 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 30. kedd 08:25
már írtam, de csak ismételni tudom, engem például kifejezetten izgat, de ez visszafelé is igaz
- sőt, imádom nézni amikor egy másik nő puncijában jár ki be a farka, - nagyon nagyon be tud pörgetni
ezt imádjuk mi is így ahogy leírtad, szuper
dolog
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2017. 03. 22. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 22. szerda 16:43
Létezik
Engem izgat, ha mással dug a férjem.
Szeretek közben csókolózni vele, símogatni, és a farka tövét fogni, miközben dugja az idegen puncit.
![wink](images/smilies/wink.gif)
Szeretek közben csókolózni vele, símogatni, és a farka tövét fogni, miközben dugja az idegen puncit.
már írtam, de csak ismételni tudom, engem például kifejezetten izgat, de ez visszafelé is igaz
- sőt, imádom nézni amikor egy másik nő puncijában jár ki be a farka, - nagyon nagyon be tud pörgetni
Nekem van.
Igen nálunk pl .. engem izgat ha a páromat dugják előttem ő meg arra indul be ha másik nővel vagyok előtte, szóló hölgyet nehezebb találni
Vannak olyan Nők,akiket izgat,ha férje,párja más Nőt dug???