Vágyak... Csak őszintén!
Pfúúú.
Jövőre?
1valós,normális,real,borsodi,par,
Jövőre?
1valós,normális,real,borsodi,par,
VÁGY. Na az van. Szeretném a pasim belémélvezne és kinyalna, most erre vágyom.................
vágyak öszintén?nöt sexrabszolgaként tárgyként kezelni.kikötni szemét bekötni szájba punciba popsiba dugni lepisilni,gecimet itatni nyalatni nyeletni,tárgyak haszálata,kis fenék és mell és punci paskolás.stb
Szeretném az unoka tesóm lányát megdugni, annyira jól néz ki,23 éves én meg sajna 43. Már láttam fürdőruciba hát farok állító a csaj. Csak azt nem tudom hogyan kezdjek neki. Nem mondhatom azt hogy úgy megdugnálak. Kinek van valami jó tippje?
A szendvics szexet kipróbálni... punci-punci, punci-popsi. Gumival vagy anélkül és egyszerre beleélvezni a nőbe.
Még egyszer kipróbálnák egy szűz lányt!
szeret nyalni
sret ném meg találni dominám akit nyalhatok mindenüt
Szeretnék egy óriásit dugni a Párommal de sajnos a távolság miatt még egy darabig várnom kell
Feleségemet kikötözze egy vagy 2 férfi és jól elbánjanak vele a szemem láttára és azt csinálnak vele amit akarnak picit meg is alázzák. Én meg csak kiverném erre a farkam óóó de jó lenne.
Szeretném ha 15 évvel idősebb kolleganőmet egy fehérneműben találnám az ágyamban
ha a párom egy szexi takarítónőt játszana, aztán a jól végzett munkájáért jól megjutalmaznék... :P most erre vágynék...
Ha a sors összehozna egy jó alakú, erotikát-szexet szerető és élvező buja gátlásoktól mentes lánnyal.
Az hogy a munkaidő feléhez közeledve valaki bejöjjön bezárja az ajtót maga mögött és bemutassa francia tudását, záráskor visszajön és behajtja a "kölcsönt".
Találni egy olyan nőt, aki szereti ha érzékien, és hosszasan nyalják.
Egy shemale- val szivessen szórakoznék,de aligha lehet nálunk találni.
Találkozni egy 40-50 körüli hölgyel,bemutatkozás után szexelni egy nagyot és mindenki menne a dolgára!
Össze bújni,egy 30-50-es párral,úgy,hogy ők is kezdők,és belekóstolnánk egy kis bi-be is!!!!
Egy idősebb nőt szivessen kényeztetnék,ők tudják mi kell nekik .