Jó lenne egy állandó szexhaver, akivel titokban megélhetném, leginkább passzív, biszex vágyaimat.
Nyaraláson a feleségem melleivel előttem élvezkedik egy fiatalal fiú. Tapogatja, összefogja, szopja, megdugja és a végén ráélvez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 03. 10. szombat 07:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3502482)
2018. 03. 10. szombat 07:09
igen, a feleségem
barátunk irt a minap ismét szeretne monival alig várom
Egy olyan masszőr hölgyre -az érettebb korosztályból- én is vágynék, aki amellett hogy kellemesen megmasszíroz, cserfes mozdulatokkal, fogásokkal izgatna is közben. Netalán tán még a popsimba is bekeredzkedne az ujjával finoman
feleségem 59
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2018. 03. 05. hétfő 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 05. hétfő 04:17
Egy 60+os nő, vagy masszőr aki garantáltan kimasszíroz mindent belőlem a farkam minimális érintésével..
igen, a feleségem
(Ez egy válasz zizike73 üzenetére (2018. 03. 10. szombat 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Találni egy olyan nőt vagy párt, ahol a hölgy imádja az oralt.
mi a baj ?
(Ez egy válasz nyitottbppar üzenetére (2018. 03. 08. csütörtök 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 08. csütörtök 23:43
a barátnőm külföldön van, azóta rámmászott az anyja, és most hármast akar, két pasival.
semmi extra...amit eddig megéltem és élveztem...pl. 3-as..4-es, semmi nem kötelező....csak amit mindenki kíván. együtt vacsi...barátságos hangulat...
És mi tart vissza? Én örülnék ha barátnőm anyját elkaphatnám egy éjszakára.
(Ez egy válasz nyitottbppar üzenetére (2018. 03. 08. csütörtök 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 08. csütörtök 23:43
a barátnőm külföldön van, azóta rámmászott az anyja, és most hármast akar, két pasival.
Megdugni egy jó kis egzotikus félvér csajt.
Egy 60+os nő, vagy masszőr aki garantáltan kimasszíroz mindent belőlem a farkam minimális érintésével..
élőben szexet megnézni
nagyon jó amit írsz. én utánuk mentem volna, imádnám nézni ha látom hogy élvezi.
(Ez egy válasz silverférj üzenetére (2018. 03. 02. péntek 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 03. 02. péntek 12:31
Tudom , hogy abszolút lehetetlen , de itt azért tömegében hasonlóan - álomképek vannak . Arról szoktam képzelődni , hogy kerti buliban vagyunk a nejemmel - nem nagy 10-15 párral, és néhány fiatal sráccal ( a házigazda fiai és azok barátai) . A fürdőruhás indítás már maga eléggé pikáns , de a tánc közben merevedő farkokhoz dörgölőző kis feleségek már eléggé izgatóak . Aztán lekerülnek a cicifixek , majd az alig bugyik . Páran a hintaágyon iszogatva nézzük , amint egyre jobban emelkedik a hangulat (is). A nejemre rászáll előbb kettő , majd három férfi . feszülten figyelem (és álló farokkal ) a történteket . Látom itatják szorgosan , aminek meg jön a hatása , minden átmenet nélkül megfogja a legnagyobb kínálkozó faszt , elé térdel és szopni kezd . És innen nincs megállás , a másik kettő is felkínálja a farkát egy kis szopásra . Ekkor felemelik , és a srác szobájába mennek . Pár óra eltelik ( nem volt pofám utánuk leselkedni , pedig szerettem volna ) mire visszajönnek . A történtekről csupán az árulkodott , hogy egy kis szürke folyam szivárgott a puncijából .
én pont ezt akarom.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2018. 02. 21. szerda 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 02. 21. szerda 15:54
Látni a feleségem ahogy más faszát szopja.Látni amint más fasza jár ki,be a pinájába.
(sajna még nem mondott reá igent)
(sajna még nem mondott reá igent)
Egyszerre több pasit elégiteni ki oralisan vagy teleélvezett puncit nyalni
Tudom , hogy abszolút lehetetlen , de itt azért tömegében hasonlóan - álomképek vannak . Arról szoktam képzelődni , hogy kerti buliban vagyunk a nejemmel - nem nagy 10-15 párral, és néhány fiatal sráccal ( a házigazda fiai és azok barátai) . A fürdőruhás indítás már maga eléggé pikáns , de a tánc közben merevedő farkokhoz dörgölőző kis feleségek már eléggé izgatóak . Aztán lekerülnek a cicifixek , majd az alig bugyik . Páran a hintaágyon iszogatva nézzük , amint egyre jobban emelkedik a hangulat (is). A nejemre rászáll előbb kettő , majd három férfi . feszülten figyelem (és álló farokkal ) a történteket . Látom itatják szorgosan , aminek meg jön a hatása , minden átmenet nélkül megfogja a legnagyobb kínálkozó faszt , elé térdel és szopni kezd . És innen nincs megállás , a másik kettő is felkínálja a farkát egy kis szopásra . Ekkor felemelik , és a srác szobájába mennek . Pár óra eltelik ( nem volt pofám utánuk leselkedni , pedig szerettem volna ) mire visszajönnek . A történtekről csupán az árulkodott , hogy egy kis szürke folyam szivárgott a puncijából .
Sziasztok! Régi vágyam hogy egy párhoz harmadikként csatlakozva ketten kényeztetjük a hölgyet.Szendvics de akár ketten a punciba felállás is.Sok minden egyéb amit hármasban össze lehet hozni.