Egy idős 55, 60+hölgyet kinyalni, utánna meg jól megdugni!
De jó lenne egy vörös punciszőrös hölggyel szexelni
Egy vékony hölggyel lenni ......
Két nap múlva a haverral sikerüljön különleges élményekben részesíteni a páromat.
Életem álma szeretkezni egy extrém kövér,200-250 kg-os nővel. Ráfeküdni a hatalmas,hájas testére,ölelgetni a hatalmas hasát,fenekét. Ha valaki segítene ekkora hölgyet találni,meghálálnám.
egy nagyon nagyon vékony lánynak a segglyukat szétdugni
Nekem mondjuk pont mániám a vörös.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 11. hétfő 12:31

Törölt felhasználó (4266002)
VIP

Szóval már egy vörös nem is jó!
Szóval már egy vörös nem is jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 09. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 09. szombat 11:08
Törölt felhasználó (4164602)

Szeretném ha egy szőke duci nő lovacskázna a farkamon jó hosszú ideig!
A szomszéd asszony előtt lebukni,mikor hokizok,s besegítene!
69 pozban nyalni kozben 2 en nyalogatják szopogatják a farkam mellete a hölgy le is pisilhetne.
egy budapesti titkos hölgy szeretőre, akár idősebb koroszályból... titkos légyottok, vágyak kölcsönösen

szex rulettet csinálni 6-8 hölgy és egyikből ki a másikba be. Amelyikben elsülök az a nyertes
Zuhogo esőbe egy fedett helyen ahol szinte senki se jár, ott egy 30év körüli nővel szexelni......
Egy Budapesti bi párral hármasba hancúrozni
Én Budapesten lakom, 2 sarokra tőlem van egy tánciskola, ahol mint is tanítanak, van bachata is.
(Ott tanulok salsázni is)
Én úgy látom, hogy egyre divatosabb ez a tánc is, szóval előbb-utóbb mindenhol tanítani fogják. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 09. szombat 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 09. szombat 02:52

Én úgy látom, hogy egyre divatosabb ez a tánc is, szóval előbb-utóbb mindenhol tanítani fogják. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 09. szombat 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)

Hmmm. Nehéz lessz. Csak mert ha csak nem valamelyik nagyvárosban vagy közelében laksz, egész egyszerűen nem tanítják ezt a táncot.Salsa mindenhol van , de azt már regota táncolom.
Szeretném ha egy szőke duci nő lovacskázna a farkamon jó hosszú ideig!
Cuckold,h egyszerre többen lerendezük a barátnőmet itt Tirolban
Én szeretném ki probálni egy tele élvezet puncit kinyalni,ha lenne itt egy közelembe levő pár,szivesen ismerkednék velük,tudnám honorálni is
Hmmm. Nehéz lessz. Csak mert ha csak nem valamelyik nagyvárosban vagy közelében laksz, egész egyszerűen nem tanítják ezt a táncot.Salsa mindenhol van , de azt már regota táncolom.
(Ez egy válasz Laci_Maci üzenetére (2020. 05. 08. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 08. péntek 23:32

Az tényleg izgi.
Konkrétan a bachatát nem tudom, de társastáncot, salsát már tanulom egy ideje, mindegyik kellemes, izgalmas dolog. A bachatát azt még nem próbáltam csak láttam, a látottak alapján bárkit bíztatok arra, hogy tanulja meg és művelje. Ha visszatér az élet az országba, magam is benevezek egy bachata tanfolyamra.

Konkrétan a bachatát nem tudom, de társastáncot, salsát már tanulom egy ideje, mindegyik kellemes, izgalmas dolog. A bachatát azt még nem próbáltam csak láttam, a látottak alapján bárkit bíztatok arra, hogy tanulja meg és művelje. Ha visszatér az élet az országba, magam is benevezek egy bachata tanfolyamra.

Az tényleg izgi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 06. szerda 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 06. szerda 22:35

Törölt felhasználó (4269692)

Valakivel Bachatát táncolni.