szia gyönyörüek a képitek vágyadhoz kicsit messze vagy tegnap beszéltem egy bi lánnyal aki lányt keres a párja egy fekete srác akkora farokkal hogy időnként mikor szopja fél hogy szájzárat kap sok sikert
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 13. szerda 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3976702)
2020. 05. 13. szerda 06:31
Sziasztok!
Egy extra méretű fiúval kefélni a férjem jelenlétében.
Hölgyek kényeztessenek
Sziasztok!
Egy szimpatikus pár szeretkezését végig nézni és közben kiverni.
Jó lenne,ha vége volna ennek a vírusnak,hogy élhetnénk a vágyainkat!
Egy idős 55, 60+hölgyet kinyalni, utánna meg jól megdugni!
De jó lenne egy vörös punciszőrös hölggyel szexelni
Egy vékony hölggyel lenni ......
Két nap múlva a haverral sikerüljön különleges élményekben részesíteni a páromat.
Életem álma szeretkezni egy extrém kövér,200-250 kg-os nővel. Ráfeküdni a hatalmas,hájas testére,ölelgetni a hatalmas hasát,fenekét. Ha valaki segítene ekkora hölgyet találni,meghálálnám.
egy nagyon nagyon vékony lánynak a segglyukat szétdugni
Nekem mondjuk pont mániám a vörös.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 11. hétfő 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4266002)
VIP
2020. 05. 11. hétfő 12:31
Szóval már egy vörös nem is jó!
Szóval már egy vörös nem is jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 09. szombat 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4164602)
2020. 05. 09. szombat 11:08
Szeretném ha egy szőke duci nő lovacskázna a farkamon jó hosszú ideig!
A szomszéd asszony előtt lebukni,mikor hokizok,s besegítene!
69 pozban nyalni kozben 2 en nyalogatják szopogatják a farkam mellete a hölgy le is pisilhetne.
egy budapesti titkos hölgy szeretőre, akár idősebb koroszályból... titkos légyottok, vágyak kölcsönösen
szex rulettet csinálni 6-8 hölgy és egyikből ki a másikba be. Amelyikben elsülök az a nyertes
Zuhogo esőbe egy fedett helyen ahol szinte senki se jár, ott egy 30év körüli nővel szexelni......
Egy Budapesti bi párral hármasba hancúrozni
Én Budapesten lakom, 2 sarokra tőlem van egy tánciskola, ahol mint is tanítanak, van bachata is. (Ott tanulok salsázni is)
Én úgy látom, hogy egyre divatosabb ez a tánc is, szóval előbb-utóbb mindenhol tanítani fogják. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 09. szombat 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én úgy látom, hogy egyre divatosabb ez a tánc is, szóval előbb-utóbb mindenhol tanítani fogják. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 09. szombat 02:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2020. 05. 09. szombat 02:52
Hmmm. Nehéz lessz. Csak mert ha csak nem valamelyik nagyvárosban vagy közelében laksz, egész egyszerűen nem tanítják ezt a táncot.Salsa mindenhol van , de azt már regota táncolom.