Egy tele lőtt puncit élvezésig ki nyalni! Párok?
Hölgyet találni kölcsönös franciára,a hölgyet élvezésig nyalni.
Egy 50-70 közötti extra igényes nő szeretőjének lenni!
Több is van. Pl.Egy idősebb párnál a hölggyel együtt cumizni a párját. Vagy egy nőies transzival együtt lenni, aki megszopatna, kinyalna és végül megdugna. Kipróbálnám.
Egy csinos,perverz hölgyet megöklözni...
Vágyam hogy a hétvégén a gozkabinban míg a párommal ülünk egy pasi mellém üljön és még fogja a farkam vagy a párom szép puncijat
Egy lány kéne nékem,
Aki hideg mint a hó.
Egy lány kéne nékem,
Aki semmire se jó.
Egy lány kéne nékem,
Aki engem meg nem ért.
Egy lány kéne nékem,
Csak tudnám, hogy miért.
Egy lány kéne nékem,
Aki hazug és gonosz.
Egy lány kéne nékem,
Aki rám csak rosszat hoz.
Egy lány kéne nékem,
Aki koszos és büdös.
Egy lány kéne nékem,
Aki engem elüldöz.
Egy lány kéne nékem,
Aki öreg és kivert.
Egy lány kéne nékem,
Aki engem nem szeret.
Trallalallalallalallalallala
Mondd el, mondd el hol van ő!
Mondd el!
Mondd el!
Ááá.. Egy lány igen, egy lány,
Egy olyan, aki nincs.
Egy lány kéne nékem,
Akinek pólyája van bizony.
Aki hideg mint a hó.
Egy lány kéne nékem,
Aki semmire se jó.
Egy lány kéne nékem,
Aki engem meg nem ért.
Egy lány kéne nékem,
Csak tudnám, hogy miért.
Egy lány kéne nékem,
Aki hazug és gonosz.
Egy lány kéne nékem,
Aki rám csak rosszat hoz.
Egy lány kéne nékem,
Aki koszos és büdös.
Egy lány kéne nékem,
Aki engem elüldöz.
Egy lány kéne nékem,
Aki öreg és kivert.
Egy lány kéne nékem,
Aki engem nem szeret.
Trallalallalallalallalallala
Mondd el!
Mondd el!
Ááá.. Egy lány igen, egy lány,
Egy olyan, aki nincs.
Egy lány kéne nékem,
Akinek pólyája van bizony.
Engem érdekelne első meleg élményem. Akartam indítani ilyen topikot de letiltottak azzal hogy már van ilyen. Végig olvastam 12 oldal címet de nem találtam.
egy szexi vietnámi csajjal lenni
Ez kicsit durva lesz, egy ilyen tematikájú oldalon! De, most csak egyszerűen átölelni, hozzábújni, a hajába túrni, érezni az illatát, a bőrét, hogy itt van............ Persze kizárólag nőre gondoltam!
Neken régi vágyam már egy jó kiadós prosztata orgazmus. De mindenféle pénisz nélküli ingertől. Csak a prosztata masszázzsal. Már szinte az összes erre szánt eszközt megvettem és kipróbáltam, illetve a pozokat is váltogattam de semmi siker nem történt eddig. Van olyan érzésem nem is vagyok rá képes. Nem,nem kérek levelet köszi.
Egy balerina adottságait élvezni.
Sziasztok. Egy szép puncit élvezésig nyalni.
Ami nagyon jól esne: Nagy Kata szinésznő, a Kormányszóvivő asszony, meg a családügyi miniszterasszony. Sajnos soha nem valósul meg hogy velük boldoggá tegyük egymást, de nagyon jó lenne.Persze egy fiatal, feszes testű roma lány sem lenne megvetendő forró puncijával!
Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják,vagy be is szállhatnának... Ez csak megbeszélés kérdése !
Egy kollega, akivel munka után, alatt lerendezhetnénk egymást. Ha magadra ismersz írhatsz privátban.
Nem kell hogy nagy legyen, csak lenne már egy kicsi!
Szőrös puncit nyalni.
Szerencsére minden vágyam teljesítettem/teljesítettünk. Viszont amire ritkán van alkalmam az a pasik kényeztetése. Ne ezt szívem szerint gyakran csinálnám :O
Nekem több is van.
Szeretnék egy nálam idősebb, igényes, csinos 40-50 éves hölgyet kényesztetni.
Szeretnék 2 nővel lenni egyszerre.
Illetve szeretnék egy igényes fiatal srácot lecumiztatni, vagy egy szép transzit.
Szeretnék egy nálam idősebb, igényes, csinos 40-50 éves hölgyet kényesztetni.
Szeretnék 2 nővel lenni egyszerre.
Illetve szeretnék egy igényes fiatal srácot lecumiztatni, vagy egy szép transzit.