Igen, találtam. 33 éves és nagyon csinos.
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 12. 08. péntek 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Így van. Én se keresgélek, írogatok, mert minek... Úgyis megtalál az aki lát bennem fantáziát...vagy a FB-on..vagy...
legalábbis eddig így volt
Hol így kell aktívan "viselkedni", hol úgy, máshol beszélgetni kell, hogy "látható" legyél. Ennyi nekem bőven elég
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 08. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 08. péntek 20:13
legalábbis eddig így volt

Hol így kell aktívan "viselkedni", hol úgy, máshol beszélgetni kell, hogy "látható" legyél. Ennyi nekem bőven elég

Törölt felhasználó (4679872)

Allítólag én nem is keresek, nő se vagyok, férjem sincs az itt regisztrált kanok alapján... mert vannak elvárásaim... nis loserek, ezért nem jut nektek ingyen pina...
Allítólag én nem is keresek, nő se vagyok, férjem sincs az itt regisztrált kanok alapján... mert vannak elvárásaim... nis loserek, ezért nem jut nektek ingyen pina...
Ó, bocsánat. Több volt, mint 35.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 08. péntek 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 08. péntek 12:19
Törölt felhasználó (4500742)

Igy van! Igaz!
Találr már itt valaki 18- 35 éves korig csinos nőt itt?
Igy van! Igaz!
(Ez egy válasz dunlopboy80 üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 07. csütörtök 14:21

Csomó ember ide csak unaloműzésből jár. Amikor meg már a tettek mezejére kellene lépni, akkor meg gyáva nyúl. Nem szoktam ismerkedő leveleket írni... teljesen felesleges ( amúgy is pont olyanokat keresek akik nem "átlagosak" .
De ha már egyszer rámír, hogy felkeltettem az érdeklődését, van-e kedvem ismerkedni...? és itt ennél a pontnál megmakkan... Hát bammeg... döntsd már el.
Meg a nagy kedvenc, hogy bejelentkezik egy partyba... el is jön... mindent le is szervez, hogy el is tudjon jönni. Ott áll a kapuban. DE nem mer bemenni, hogy nehogy véletlenül ismerősbe botoljon ( egy közel kétmilliós nagyvárosban )
Tényleg az ilyenek mit várnak?
De ha már egyszer rámír, hogy felkeltettem az érdeklődését, van-e kedvem ismerkedni...? és itt ennél a pontnál megmakkan... Hát bammeg... döntsd már el.
Meg a nagy kedvenc, hogy bejelentkezik egy partyba... el is jön... mindent le is szervez, hogy el is tudjon jönni. Ott áll a kapuban. DE nem mer bemenni, hogy nehogy véletlenül ismerősbe botoljon ( egy közel kétmilliós nagyvárosban )
Csomó ember ide csak unaloműzésből jár. Amikor meg már a tettek mezejére kellene lépni, akkor meg gyáva nyúl. Nem szoktam ismerkedő leveleket írni... teljesen felesleges ( amúgy is pont olyanokat keresek akik nem "átlagosak" .
Persze hiszen ez egy magyar oldal.
Másogy nem is lehet csak magyarul. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 07. csütörtök 12:14
Másogy nem is lehet csak magyarul. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4702588)

A kit keresek kategória magyar
A kit keresek kategória magyar
Ezzel személyesen mondjuk semmi gond nem lenne , ha valaki megkérdezi . Ott több az esélye hogy fordul a kocka . Csak nem azért tünteti fel itt szerintem aki komolyan gondolja hogy aztán az ellenkezője találja be .
Nálunk ezért is van kint más elérhetőség , az ajtó nyitva mégsem engedünk be bárkit . (Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 07. csütörtök 10:59
Nálunk ezért is van kint más elérhetőség , az ajtó nyitva mégsem engedünk be bárkit . (Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy utána be lehessen írni ide, hogy nem válaszoltok.

Hogy utána be lehessen írni ide, hogy nem válaszoltok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 07. csütörtök 10:53

Törölt felhasználó (4702588)

Azt magyarázza meg nekem valaki ; mikor fel van tüntetve két nyelven - kiírásban és kategóriában mit keresünk . Miért próbálkoznak ?
Azt magyarázza meg nekem valaki ; mikor fel van tüntetve két nyelven - kiírásban és kategóriában mit keresünk . Miért próbálkoznak ?
Sajnos az esetek 80 százalékában választ sem kapok!
És igen, pont erről szól a dolog. Ha valaki a való életben hozzászól, vagy kérdez valamit, akkor gondolom nem megy el mellette szó nélkül, hanem válaszol ha kérdezik, vagy reagál valamit arra, amit neki mondanak.
(Ez egy válasz Sangria17 üzenetére (2023. 12. 06. szerda 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 19:08

Az meg a másik. Mert némelyik odáig se jutott el az életben, hogy legalább egy válaszra illik méltatni azt aki hozzám szól...
Az meg a másik. Mert némelyik odáig se jutott el az életben, hogy legalább egy válaszra illik méltatni azt aki hozzám szól...
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 12. 06. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 06. szerda 14:56

Volt, akinek csak gratuláltunk a feltöltött tartalmaihoz, annyit nem írtak vissza, hogy "kössz, bazdmeg".
Volt, akinek csak gratuláltunk a feltöltött tartalmaihoz, annyit nem írtak vissza, hogy "kössz, bazdmeg".
(Ez egy válasz Sangria17 üzenetére (2023. 12. 05. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 05. kedd 20:41

Mi is így vagyunk. Teljesen bele untunk... Lassan lassan megutáltuk az egész ismerkedést ahogy van... A sok donhuan élőben egy nyúl. A másik azonnal mindent a harmadik azt hiszi az asszony egyedül keres csak... Balfaszok
Mi is így vagyunk. Teljesen bele untunk... Lassan lassan megutáltuk az egész ismerkedést ahogy van... A sok donhuan élőben egy nyúl. A másik azonnal mindent a harmadik azt hiszi az asszony egyedül keres csak... Balfaszok
(Ez egy válasz gáborgábor79 üzenetére (2023. 12. 05. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 05. kedd 19:28

Én nem is foglalkoztam olyan adatlappal ahol nem volt kép.
Pláne akik keresnek a fórumba párként és heteró férfi adatlappal.
Igen voltak nekem is képek csak leszedtem mert hálistennek találtam egy normális párt.
Igen voltak nekem is képek csak leszedtem mert hálistennek találtam egy normális párt.
90 %ban mert a fantáziát kielégíti, hogy eljut egy olyan szintre ahol azt érezheti kell a párnak hiszen külön kapott képet. Megvan az önbizalom növelés, megetette az egót.
Innentől vagy továbbmegy a játék addig amíg valósan találkozni nem kell, mert ott már bizony a bátorság hiánya, az asszony, a család, stb mind akadályozó tényező.
Volt már Nálam olyan pár akiknél ez a hölgyben olyan frusztráció okozott, hogy kezdte magát hibáztatni érte. Meggyőződése volt, hogy nem is vonzó, nem kívánatos, stb.
Egy csinos, kedves nőt kell elképzelni, olyan szexuális kisugárzással hogy a Geiger-Müller kiakadt volna ha van Nálam
Majdnem 3 órásra nyúlt a Yoni-masszázs program, mert az elején annyit kellett "helyre tenni" mentálisan.
Erre írtam, hogy ez a fajta mentalitás pont eléri célját. A karma dolgozik, a párok átbaszása csökkenő aktivitás okoz, amivel újra szűkül a kör és a végén marad a hiány, de soha nem lesz már online sem kielégítve. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 12. 05. kedd 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 05. kedd 16:07
Innentől vagy továbbmegy a játék addig amíg valósan találkozni nem kell, mert ott már bizony a bátorság hiánya, az asszony, a család, stb mind akadályozó tényező.
Volt már Nálam olyan pár akiknél ez a hölgyben olyan frusztráció okozott, hogy kezdte magát hibáztatni érte. Meggyőződése volt, hogy nem is vonzó, nem kívánatos, stb.
Egy csinos, kedves nőt kell elképzelni, olyan szexuális kisugárzással hogy a Geiger-Müller kiakadt volna ha van Nálam

Majdnem 3 órásra nyúlt a Yoni-masszázs program, mert az elején annyit kellett "helyre tenni" mentálisan.
Erre írtam, hogy ez a fajta mentalitás pont eléri célját. A karma dolgozik, a párok átbaszása csökkenő aktivitás okoz, amivel újra szűkül a kör és a végén marad a hiány, de soha nem lesz már online sem kielégítve. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 12. 05. kedd 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez mondjuk teljesen igaz, nekünk is voltak hullám völgyek ez ügyben rendesen. A sok ígérgetés, a meghiúsult találkozó. Vagy rögtön azonnal bele a közepébe türelmetlenség. Sok esetben okozta azt hogy a párunk hölgy tagja hagyta az egészet a fenébe. Csak azt nem értjük a mai világban a net mellett mi értelme a képeket kéregetni mikor ott a google. Több millió videó és kép található rajta.
Én nem is foglalkoztam olyan adatlappal ahol nem volt kép.
Igen voltak nekem is képek csak leszedtem mert hálistennek találtam egy normális párt. (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 12. 04. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 04. hétfő 22:55
Igen voltak nekem is képek csak leszedtem mert hálistennek találtam egy normális párt. (Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 12. 04. hétfő 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig a kép a legfontosabb. Anélkül mit sem ér az egész.