Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 69 70 71 72 73 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9342   2023. 09. 20. szerda 12:19
szodoma szodoma
A mai nap folyamán találkoztunk egy partnerrel, kivel meg is történt ami kell. Az előzmények arról szóltak mai délelőttre keresünk bi férfit vagy férfiakat. Volt 5 jelentkező , abból egy még mindig a vibert tölti a telefonjára circling , egy fiatalember ki nem volt még ilyen helyzetbe és azóta sem jelentkezett, egy kiről kiderült nagyon enyhén biszex (talán nem is). Ráadásul zavarná a többes. Szintén fiatalabb korosztály ki felvállalta a videóbeszélgetést, de jelezte mégsem jön előtte időben. És végére csak egy maradt ki eljött. Emellett sok levélszemét, ki nem fogta fel mikor és hol. A férfiak sok esetben akkor sem képesek bemenni egy ajtón ha az nyitva áll.
#9341   2023. 09. 16. szombat 09:05
Dzsentri Dzsentri
Nem vitatom, hogy normális életet élni akaró cigányként göröngyös az élet útja. Megvannak ennek az okai, amit ha elkezdenénk boncolgatni akkor szociológiai szakkörbe mennénk át. De ezen az oldalon nem az esélyegyenlőség elvei dominálnak, hanem a biológia. Ki kivel akar ágyba bújni, ilyen egyszerű. Ki mozgatja meg a fantáziáját, kitől nedvesedi vagy merevedik. Ilyen alapon belázadhatnék én is, hogy magas vagyok és nem sunnyogtam el a tornaórát meg a vacsorát sem. Mert nem vagyok átlag méret és el tudom fogadni, hogy a lányok, párok többsége a közép standardra indul.
#9340   2023. 09. 15. péntek 15:45
A Janoka A Janoka
Hát külföldön se sokkal jobb a helyzet. Azt se értik hogy nőt keresünk.
Elutasítás esetén ugye jön a negatív vélemény.
Nők meg beszélnek akár telefonon is aztán eltünek.
#9339   2023. 09. 15. péntek 13:50
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
Abszolut nem szeretnem ervenyteleniteni a te tapasztalataidat, viszont en is szeretnem megosztani az enyem, ami az, hogy sokkal konnyebb ismerkedni, kommunikalni. Felig kulfoldon elek, sokat mozgok mindenfele nemzet tagjai kozott, es nagyreszuket nyitott, baratsagos embernek gondolom, eleg egy mosoly vagy par jo szo, es rogton beszelgetesbe tudsz elegyedni. Ugyanez igaz a kulfoldi lanyokra - jelentos reszukkel konnyu kapcsolatot teremteni, baratsagosak es kommunikativak, hajlandok valaszolni es oszinten elmondani, ha valami nem okes, eleg ritka jelenseg a ghosting is, es konnyebben merik megelni a vagyaikat. Illetve nincsenek lehetetlen, nevetseges elvarasaik (legyel szoke herceg feher lovon, mikozben ugy nez ki, mint egy zsak krumpli, meg ez a meret mania sem divik annyira - ezt a “minimum 20 centis fasz kell” dolgot meg mindig nem ertem, az enyem az atlagnal valamivel nagyobb es vastagabb, es pl az azsiai lanyoknal ezzel mar komoly “pusztitast” lehet vegezni, de nem akarok nagyon off lenni smile ).
Abban egyetertunk, hogy hulyek mindenhol vannak, a kerdes mindig az, hogy mennyi es tapasztalatom szerint a kulfoldiek kozott kevesebb van. Szoval biztos lehet itt is talalni, de minek szenvedjen az ember, ha mas kozegben ertekelik a normalis hozzaallasst, ha mas nem, egy valaszlevellel, hogy bocsi, de nem te vagy az emberem (a kerdes koltoi smile )
#9338   2023. 09. 15. péntek 12:04
X Törölt felhasználó (4650775)
találtunk sok kamust
#9337   2023. 09. 15. péntek 10:27
Dzsentri Dzsentri
Ha csak a fele paraszt, azok mellett egyszerűen el kell menni. A suttyó itt arctalanul még megészebb és gátlástalan, de félre kell tenni. Foglalkozz a másik, normális felével és ne idegesítsd magad az idiótákkal. Szebbek lesznek a napjaid.
#9336   2023. 09. 12. kedd 00:05
Realwoman Realwoman
Kitartás kell hozzá, jó fotók az adatlapra, kreatív bemutatkozó levél, nem sablon szöveg, mert azt végig sem olvassák.
(Ez egy válasz Hamm07 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 15:45
Sziasztok! Szerintem nem lehet találni itt senkit , duma van aztén semmi, :(
#9335   2023. 09. 11. hétfő 20:06
Joker007 Joker007
Hát nálam is! De nekik így is kell maradni wink
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2023. 09. 08. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 08:20
Mi is tiltjuk az ilyeneket , de nálunk tiltva is maradnak .
#9334   2023. 09. 10. vasárnap 18:35
Szia! Nyilvan nem erre az esetre ertem, hogy miert nem lehet valaszolni. Teljesen megertem, ha valami erre legyint egy “Ujabb hulye” sohaj mellett, mert ez komolytalan.
Szamomra az nem tiszta, hogyha megkeres (tehat akar valamit), akkor ket uzenet utan miert hagyja abba? Miert nem irja meg, hogy megsem oke? Nyilvan ez is ugyanaz a szitu, komolytalan, gyerekes emberek, akik az oviban erzik magukat. Es megegyszer: ez nem par vs szolo ferfi problema, hanem az altalanos alacsony emberi minoseg.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 10:02
De mi is leírjuk a heti tapasztalatot. Megkeresett többszöri alkalomra egy srác minket. Mondtuk jól van ám legyen. Telefonszám csere, Viber. Egész héten másfél hete beszélgetés. Képcsere volt, szimpátia is megvolt 3 részről.A találkozó a mai napra leszervezve. Utazunk haza hogy időben el készüljünk. Tegnap este már fura válasz érkezett. Aztán ma pedig jön az üzenet az ilyen árak mellett ez neki elég húzós lenne ez a házi barát dolog. Igazából erre nincs mit írni vagy reagálni érdemben.
#9333   2023. 09. 10. vasárnap 15:52
motmen motmen
Szia. Nem bántás, de olvasgatom, hogy legyen valaki kreatív. De nálatok nem lehet mibe belefűzni a szöveget... smile Pedig jók vagytok.... Még én se tudnék mit írni, pedig lenne írói véna. De sok sikert nektek.
(Ez egy válasz puby09 üzenetére (2023. 09. 04. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 04. hétfő 20:46
Szia. Egye fene legyen a lapja semmitmondö. ( a miénk se egy nagy szám,nehéz ütös szöveget kitalálni) de van mod és lehetöség a bemutatkozó üzenetbe nagyot villantani. Ha csunyán akarok fogalmazni akkor ez itt egy piac,testiséget,vágyakat,álmokat adunk-veszünk. Arra kéne rájönni a solo embereknek,hogy nem ök gyakorolnak kegyet avval,hogy beszálnak egy párhoz 3.nak (döntö hányadnak ez egy nagy álma 35-55-ös korosztály mert ilyenben még nem volt részük) Nem azt mondjuk hogy szonetett irjon,de a tetcö ge.i kö kola . sem a helyes megközelités.
#9332   2023. 09. 10. vasárnap 15:45
Hamm07 Hamm07
Sziasztok! Szerintem nem lehet találni itt senkit , duma van aztén semmi, :(
#9331   2023. 09. 10. vasárnap 15:23
motmen motmen
Szia. Ne haragudj, de ez kritika lesz. De ez csak az én véleményem. Nekem az jött le a lapod olvasván, hogy te bárkit, de tényleg bárkit megcsinálnál.... Sajnálom, de ezt érzem. Lehet, ez vet vissza sok mindenkit. De ettől kívánok neked sok sikert.
(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 09. 09. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 22:56
Helló. Maximálisan egyetértek veled.
Itt kb 30 pár írt rám, azokból 20 -- De jó farkad van szinten....Többi viszonylag normálisan írtak.
De a 30 párból találkoztam 2-vel.
Nem is hinné az ember hogy mennyire nehéz itt társaságot találni, mindig van valami amin megtudnak sértődni, vagy igérgetik a találkozást, és mikor megvan beszélve érdekes, mindig közbe jön nekik valami ami miatt nem tudnak találkozni,.
Néha úgy érzem ez elég szánalmas.
#9330   2023. 09. 10. vasárnap 13:45
youngguy21 youngguy21
Tehát utána érkezett a furcsa üzenet. Oké, így már teljesen érhető! smile Mondjuk tényleg nagyon fúrja az oldalakat, hogy vajon mi lehetett az a bizonyos furcsa üzenet, de ez nyilván nem publikus. Az biztos, hogy szerintem nagyon sajnál(hat)ja az illető, de hát erről már lecsúszott.. Azért köszönöm a választ és remélem, hogy jól érzitek magatokat az aktuális házibarát társaságában! (Kissé irigykedem rá, de hát ez az én bajom...) smile
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 12:59
Tegnap este értünk haza, utána érkezett a furcsa üzenet. Nem írtam oda bocsánat. Nem keresünk ez igaz így van. Bár már sokadszorra próbálkozott kitartóan. Gondoltuk nyilván éljük az életünket, ismerkedünk akkor új emberekkel arcokkal.
#9329   2023. 09. 10. vasárnap 12:59
bonnie.clide175 bonnie.clide175 VIP
Tegnap este értünk haza, utána érkezett a furcsa üzenet. Nem írtam oda bocsánat. Nem keresünk ez igaz így van. Bár már sokadszorra próbálkozott kitartóan. Gondoltuk nyilván éljük az életünket, ismerkedünk akkor új emberekkel arcokkal.
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 11:42
Valamit nem értek: azt írtad, hogy a találkozó a mai napra leszervezve. De ha már tegnap este fura válasz érkezett, akkor egyáltalán miért siettetek haza? Mondjuk kíváncsi lennék, hogy vajon mi lehetett ez a fura válasz...
Habár, a társkeresős adatlapotok szerint - elvileg - nem is kerestek partnert, mivel már megtaláltátok, azért dicséretes, hogy mégis megadtátok neki az esélyt és szerintem sajnálhatja, hogy nem élt vele...
#9328   2023. 09. 10. vasárnap 11:42
youngguy21 youngguy21
Valamit nem értek: azt írtad, hogy a találkozó a mai napra leszervezve. De ha már tegnap este fura válasz érkezett, akkor egyáltalán miért siettetek haza? Mondjuk kíváncsi lennék, hogy vajon mi lehetett ez a fura válasz...
Habár, a társkeresős adatlapotok szerint - elvileg - nem is kerestek partnert, mivel már megtaláltátok, azért dicséretes, hogy mégis megadtátok neki az esélyt és szerintem sajnálhatja, hogy nem élt vele...
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 10:02
De mi is leírjuk a heti tapasztalatot. Megkeresett többszöri alkalomra egy srác minket. Mondtuk jól van ám legyen. Telefonszám csere, Viber. Egész héten másfél hete beszélgetés. Képcsere volt, szimpátia is megvolt 3 részről.A találkozó a mai napra leszervezve. Utazunk haza hogy időben el készüljünk. Tegnap este már fura válasz érkezett. Aztán ma pedig jön az üzenet az ilyen árak mellett ez neki elég húzós lenne ez a házi barát dolog. Igazából erre nincs mit írni vagy reagálni érdemben.
#9327   2023. 09. 10. vasárnap 11:08
hay hay
Akkor is bátorítanék mindenkit, akinek van rá hajlandósága, mert igen is működik. Egy gyors rövid beszámoló:
Egy bejegyzést követően kaptunk is vagy közel tucat jelentkezőt. Nyilván a diszkréció miatt a közelieket félre is tettük. Kb. 3 jelentkezővel volt képcsere, és ezek közül egy kb. 50 km-es maradt a kosárban elsőre. Pár rövidke mail váltás után le is szerveztük 1 héten belül a talit, és nagyon is sikeres lett, pedig az első talitól több bénázást vártam mindegyikünk részéről. De aránylag profin lezajlott és a lényeg, hogy mindegyikünk megelégedésére.
A képcsere is kimondottan csak alkatra szólt, nyilván a hölgyről ment kicsit sexibb kép is. És nem volt előtte sem kávézós találkozás, sem telefonos beszélgetés. A pár mailból és a képből na meg a fórumon tett hozzászólásokból rengeteg mindent le lehet szűrni. A hölgy nem is tudott semmi konkrétat a talikor, meglepetés szerűen alakítottuk fiúk, és be is jött nagyon. És mindegyikünk részéről van hajlandóság a továbbiakra is.
Nem igazán kell túlbonyolítani, mert szerintem ilyen körben senki nem párt keres, hanem egy sima kis erotikus fokozódást, a szürke hétköznapokra, egy korrekt partnerrel-párral, de nyilván itt nem is a tökéletességre törekszik egyik fél sem, az esetleg a HÁZIBARÁT esetén elvárás. worship
#9326   2023. 09. 10. vasárnap 10:02
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 08:35
Azert erzed szanalmasnak, mert az. Ovi szint. Az, hogy valamin besertodnek, szinten okes. Csak nem ertem, hogy miert nem irjak meg, hogy xy ok miatt nem akarjak folytatni a beszelgetest - pontosabban tudom, csak nem akarok senkit sem megserteni smile

Csakhogy legyen jo sztori is, erdekes modon volt egy par, akikkel kevesebb, mint egy nap alatt lezongoraztunk mindent (nem lett belole vegul semmi, ez lett a vegkifejlet), de nem volt 100 kerdeses kerdoiv, amire tokeletesen kell valaszolni, mert kulonben besertodnek es eltunnek. Talan azt kene megerteniuk, hogy banjanak ugy masokkal, ahogy azt szeretnek, hogy masok banjanak veluk.
#9325   2023. 09. 10. vasárnap 09:26
Az a baj ez egy örök ördögi kör lesz, és soha nem lehet állást foglalni egyik oldal mellett sem. Szívesen megmutatnánk neked a levelezéseket és a chatet hogy milyen " komolyan gondolja". Férfival hozott minket össze a sors és ezek mellett szó sem esett mennyire értelmes leveleket kapunk. Persze tisztelet a kevés kivételnek.
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 09. 10. vasárnap 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 10. vasárnap 08:35
Azert erzed szanalmasnak, mert az. Ovi szint. Az, hogy valamin besertodnek, szinten okes. Csak nem ertem, hogy miert nem irjak meg, hogy xy ok miatt nem akarjak folytatni a beszelgetest - pontosabban tudom, csak nem akarok senkit sem megserteni smile

Csakhogy legyen jo sztori is, erdekes modon volt egy par, akikkel kevesebb, mint egy nap alatt lezongoraztunk mindent (nem lett belole vegul semmi, ez lett a vegkifejlet), de nem volt 100 kerdeses kerdoiv, amire tokeletesen kell valaszolni, mert kulonben besertodnek es eltunnek. Talan azt kene megerteniuk, hogy banjanak ugy masokkal, ahogy azt szeretnek, hogy masok banjanak veluk.
#9324   2023. 09. 10. vasárnap 08:35

(Ez egy válasz Hell active üzenetére (2023. 09. 09. szombat 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 22:56
Itt kb 30 pár írt rám, azokból 20 -- De jó farkad van szinten....Többi viszonylag normálisan írtak.
Nem is hinné az ember hogy mennyire nehéz itt társaságot találni, mindig van valami amin megtudnak sértődni, vagy igérgetik a találkozást, és mikor megvan beszélve érdekes, mindig közbe jön nekik valami ami miatt nem tudnak találkozni,.
#9323   2023. 09. 09. szombat 22:56
Hell active Hell active VIP
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2023. 09. 08. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 11:44
Megosztom veletek az elmult hetek, honapok tapasztalatait. Mindegyik esetben parokrol beszelunk:

1. Par
Rajuk irtam, mert az adatlapjuk alapjan kozel voltak. Mint kiderult (miutan egy normalis, bemutatkozo szovegre annyi volt a valasz, hogy “jo nagy faszod van”)baromira nincsenek kozel, sot, meg csak nem is egy orszagban vagyunk. Erre felajanlottam, hogy mi lenne, ha a tribute dolgok fele vennenk az iranyt. Erre raokeztak, mire megirtam nekik, hogy szivesen keszitek felveteleket, de szeretnem, hogyha a kuldenenek egy kepet, ami valahogyan nekem szol, hiszen a kep, amit en is kuldeni fogok, szinten a holgyrol fog szolni, es az ugy fair, hogyha a tribute-ot kero fel is olyan kepet oszt meg, ami egyedi, ha mar a patronom az o kepen csattan. Azota is varom a kepet…

2. Par
Ok kifejezetten kepcseret kertek, holgy is nagyon csinos volt, irtam nekik normalis bemutatkozo szoveget, valaszoltak is. Egy tribute kepet kuldtem nekik, miutan emailt csereltunk. Viszont a problema ugyanaz volt, mint a fenti parnal, amikor nekem szolo kepet kertem. Jo lett volna egy olyan kep, amirol tudom, hogy nekem keszult, arra szivesen csinalok barmit (meg mielott ebbe barki belekot, szerintem ez igy fair, de ha valakinek nem tetszik ez, azt is meg lehet irni). Azota csend, feltetelezem egy kepgyujtogeto, aki egy par profilja moge bujik. Hat, hasznald egeszseggel a kepet, legalabb latsz valami szepet nyes

3. Par
Ok irtak ram, szimpatikusak voltak, nagyjabol ugyanazt kerestuk, es ugy tunt, tudunk egyutt kompromisszumokat kotni. A bibi ott volt, hogy masnapra kerestek valakit, ami nekem akkor mar foglalt volt, viszont felajanlottam egy masik idopontot. A valasz azota is erkezik, gondolom az nehezen ment at, hogy nem fogok rogton ugrani, amikor egy par csettint, ugyanis ahogy az adatlapomon van, nem mindenkivel es nem mindenaron (ha meg rogton akarnak valakit, vannak weboldalak, biztos talalt volna rosszlanyt vagy rosszfiut maganak…)

4. Par
Szinten ok irtak ram, reszletesen elmondva, hogy mit szeretnek. En ezt viszonoztam egy normalis bemutatkozo levellel, valamint leirtam azt is, hogy miben egyezik az izlesunk, es en miket szeretek. Valasz arra nem erkezett, meg akkor sem, amikor egy szinten normalis levelben megkerdeztem, hogy mi a hallgatas oka. A valasz azota is erkezik…

Ezekkel a sztorikkal csak annyit szeretnek jelezni, hogy itt az emberi minoseg, illetve az egymassal valo kommunikacio, es egymassal valo banas minosege nagyon alacsonyan van - tisztelet a kivetelnek, es tudom, hogy a parok is hasonlo szinvonalu emberekkel szenvednek.
Szoval a GG max arra jo, hogy valakire rairsz poenbol es esetleg bejon, de ennel (csak) sokkal jobb opciok vannak arra, hogy megtalalja azt, amitol beindul.

... 69 70 71 72 73 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10742db
Utolsó üzenet: ma 05:58

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!