Találtál már szexpartnert itt a Goldengate-n? Hogyan találj?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Találtál-e partnert már itt, és ha nem, mit érzel hibának, mi a sikertelenség oka szerinted?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek!!!!

pasinak: ha találni akarsz valakit. legyen egy normális bemutatkozásod, legyél őszinte dugni akarsz akkor dugni és kész, na persze ne alpári módon jelezd. fórumozzál értelmesen szóljál hozzá az amatőr képekhez, persze ne annyit, hogy "faxa", hanem értelmesen kerek mondat. "nagyon csinos a hölgy,szívesen megismerném" nők felmérik és megítélnek ez alapján, söt könnyebben is reagálnak vissza ha van is hozászolásod és értelmes.
ha nem titokban keressel vállad be az arcod, ha titokban, vagy egyéb okok, akkor egy zorró álarccal is látszanak a szemeid, nők egy része szem fétises, illetve legyen gondozott kézfejed, ha meg van azt sem árt rá csempészni a fotóra, másik nagy női fétis. alakos fotó sem árt, de nem levetkőzve, hanem kulturáltan öltözve (itt nem árt ha oldalról letudod fotózni magad lényeg látsszon a segeden feszülő gatya, de azért ne az érződjön a fotón hogy ez az igazi cél, harmadik női fétis jó seg)... farkadról ne rakj ki képet, max ha pasit keressel, ha akar kér a nő, bár akkor gyanakodj, hogy kép gyűjtögető pasi
bemutatkozásra kitérve még nem árt néha az ön kritikus őszinteség, ezt el is ütheted akár viccelődéssel. "van egy kicsi sör has, na jó nem kicsi, de a bájomat a mosolyom adja, szerencsére nem foghíjas."
ne várjatok áttörést egy sablonos "hello dugni akarok....... ezek a paramétereim...... " adat laptól vagy levéltől sikert.

nőknek: igazán nincs mit tanácsolnom, letolja a bugyit és pasinál megállt az ész.... és.... na jó nem teljesen de majd nem.. minden nő típusnak meg van a maga minden felé kedvelője ahogy a ducinak az ultra szép kigyúrt fiú, ha jelzed, hogy keressel, akkor úgy is írnak és válogathatsz... tudom, hogy idióták a pasik és hiába írod le neki hogy nem öt keresed csak azért is ír és jobb nem írni, mert, akor nem kezd elerősködni, de szerintem akkor is írj neki és max a második levelét válaszolatlan hagyod. "sajna nekik az igen az igen a nem az is igen csak még kéreted magad" elutasítás kezelése is sokat el mond a pasiról, néha pont így derül ki egy pasiról hogy értelmes amit le irt az elutasításra. illetve fordíthatsz a folytatón is az az te keresed meg aki tetszik, de ehhez olvasgasd a fórumot, a képek reakcióit és tuti találsz értelmest akire rá írva jóval nagyobb az esély értelmes normális pasira.

általában ezek a sikeresek trükkjei itt.

Az eddigi hozzászólások

... 70 71 72 73 74 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#9322   2023. 09. 08. péntek 11:44
A_Felszemu_Hatlovetu A_Felszemu_Hatlovetu
Megosztom veletek az elmult hetek, honapok tapasztalatait. Mindegyik esetben parokrol beszelunk:

1. Par
Rajuk irtam, mert az adatlapjuk alapjan kozel voltak. Mint kiderult (miutan egy normalis, bemutatkozo szovegre annyi volt a valasz, hogy “jo nagy faszod van”)baromira nincsenek kozel, sot, meg csak nem is egy orszagban vagyunk. Erre felajanlottam, hogy mi lenne, ha a tribute dolgok fele vennenk az iranyt. Erre raokeztak, mire megirtam nekik, hogy szivesen keszitek felveteleket, de szeretnem, hogyha a kuldenenek egy kepet, ami valahogyan nekem szol, hiszen a kep, amit en is kuldeni fogok, szinten a holgyrol fog szolni, es az ugy fair, hogyha a tribute-ot kero fel is olyan kepet oszt meg, ami egyedi, ha mar a patronom az o kepen csattan. Azota is varom a kepet…

2. Par
Ok kifejezetten kepcseret kertek, holgy is nagyon csinos volt, irtam nekik normalis bemutatkozo szoveget, valaszoltak is. Egy tribute kepet kuldtem nekik, miutan emailt csereltunk. Viszont a problema ugyanaz volt, mint a fenti parnal, amikor nekem szolo kepet kertem. Jo lett volna egy olyan kep, amirol tudom, hogy nekem keszult, arra szivesen csinalok barmit (meg mielott ebbe barki belekot, szerintem ez igy fair, de ha valakinek nem tetszik ez, azt is meg lehet irni). Azota csend, feltetelezem egy kepgyujtogeto, aki egy par profilja moge bujik. Hat, hasznald egeszseggel a kepet, legalabb latsz valami szepet nyes

3. Par
Ok irtak ram, szimpatikusak voltak, nagyjabol ugyanazt kerestuk, es ugy tunt, tudunk egyutt kompromisszumokat kotni. A bibi ott volt, hogy masnapra kerestek valakit, ami nekem akkor mar foglalt volt, viszont felajanlottam egy masik idopontot. A valasz azota is erkezik, gondolom az nehezen ment at, hogy nem fogok rogton ugrani, amikor egy par csettint, ugyanis ahogy az adatlapomon van, nem mindenkivel es nem mindenaron (ha meg rogton akarnak valakit, vannak weboldalak, biztos talalt volna rosszlanyt vagy rosszfiut maganak…)

4. Par
Szinten ok irtak ram, reszletesen elmondva, hogy mit szeretnek. En ezt viszonoztam egy normalis bemutatkozo levellel, valamint leirtam azt is, hogy miben egyezik az izlesunk, es en miket szeretek. Valasz arra nem erkezett, meg akkor sem, amikor egy szinten normalis levelben megkerdeztem, hogy mi a hallgatas oka. A valasz azota is erkezik…

Ezekkel a sztorikkal csak annyit szeretnek jelezni, hogy itt az emberi minoseg, illetve az egymassal valo kommunikacio, es egymassal valo banas minosege nagyon alacsonyan van - tisztelet a kivetelnek, es tudom, hogy a parok is hasonlo szinvonalu emberekkel szenvednek.
Szoval a GG max arra jo, hogy valakire rairsz poenbol es esetleg bejon, de ennel (csak) sokkal jobb opciok vannak arra, hogy megtalalja azt, amitol beindul.
#9321   2023. 09. 08. péntek 11:25
Manna Ventura Manna Ventura VIP
Egyszer csak megunja, mi így vagyunk vele.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 09. 08. péntek 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 10:41
Nálunk van egy tag,aki a hetedik profilból küldi ugyanazt a sablonüzit.Már a tárgyból tudjuk,hogy ő,mert azt is lusta átírni..
#9320   2023. 09. 08. péntek 10:41
Nudistapár Nudistapár
Nálunk van egy tag,aki a hetedik profilból küldi ugyanazt a sablonüzit.Már a tárgyból tudjuk,hogy ő,mert azt is lusta átírni..
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 19:05
Le is tilthatod, hogy ne tudjon üzeneteket küldeni.
#9319   2023. 09. 08. péntek 09:46
Anna900 Anna900
Sziasztok! Igazad van, tényleg a személyes találkozás a leg jobb szűrő, Az í-re a pont! De nem lehet alap. Sokszor kapom meg én is, hogy nem kell a levélváltás. Találkozzunk, és az eldönt mindent. Erre a 24 óra se volna elég. Nem ebből áll az életem, és ezt sokan negativan kezelik
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 21:27
".. Még mindig a találka a legjobb szűrő. Csak ahhoz meg idő kell.."
Ha előszűrés nélkül mindenkivel találkozni szeretnénk, akkor nagyjából főállású partnerkeresőként működne. És nem a külső rostálja meg leginkább a jelentkezőket. circling
#9318   2023. 09. 08. péntek 08:20
30as párocska 30as párocska
Mi is tiltjuk az ilyeneket , de nálunk tiltva is maradnak .
(Ez egy válasz Joker007 üzenetére (2023. 09. 08. péntek 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 08. péntek 06:42
Le kell tiltani és a probléma megoldva. Én azokat is tiltom akiktől nem jön válasz egy hétig nyes
#9317   2023. 09. 08. péntek 06:42
Joker007 Joker007
Le kell tiltani és a probléma megoldva. Én azokat is tiltom akiktől nem jön válasz egy hétig nyes
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 18:02
Sokan panaszkodnak,hogy nem érkezik válasz az üzenetre. Őszinte leszek, én sem strapálom már magam vele. Az adatlapomon egyértelműen ki van írva, hogy jelenleg nem keresek. Ennek ellenére csak jönnek-jönnek az üzenetek. A csúcstartò egy srác, aki miután válaszoltam neki, hogy jelenleg nem keresek, még 85 azaz nyolcvanöt üzenetet küldött... A konklúzió: a válasz egyeseknél olaj a tűzre, sokszor zaklatást vált ki, mert megérzi, hogy nem kamu az illető. Jelenleg megtaláltam az állandò partneremet, ezért nem keresek.
#9316   2023. 09. 07. csütörtök 23:03
X Törölt felhasználó (4712614)
Ijjaj vigyor2
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 21:27
Ha előszűrés nélkül mindenkivel találkozni szeretnénk, akkor nagyjából főállású partnerkeresőként működne. És nem a külső rostálja meg leginkább a jelentkezőket. circling
#9315   2023. 09. 07. csütörtök 21:27
pár-Bp-28 pár-Bp-28
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4712614)
2023. 09. 07. csütörtök 16:05
Sokszor kevés amit magadból adsz, illetve megint csak az esélyhez jutunk vissza. Ha kevesen érdeklődnek nincs mit mutatnod. Ezt akarom írni. De ha van egy komoly üdülőd, netán medencéd is már több vagy. Egzisztencia is mérvadó. Nem mindegy hogy anyu apuval él valaki vagy teljesen egyedül. Az ember ha azt tapasztalja kevés akkor megpróbálja 1 el jobb színben feltüntetni magát. Amivel elsősorban magának hazudik, majd a partnerének. Volt anno egy sportos autóm. Márkát nem írok. Nagy hangja volt, feltűnő, jól nézett ki. Mindenki megnézett amerre jártam. Volt egy lány aki oda volt érte. Vezetni akarta. Én utáltam vezetni, mert nem szeretek a középpontban lenni. (Ebből nem kell messze menő következtetéseket levonni, egyszerűen szerényebb életmódhoz szoktam és szeretem). Meggyőződésem ha nincs akkor az a kocsim akkor nincs 2. randi. A környezet valóban fontos akár egy képen, de az az igazán mérvadó ha ott vagy a helyszínen és te magad vonod le a következtetést, hogy igényes-e a környezetére az ember. 1 kép nem kép. Én ehhez tartom magam hogy abból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Abból nem lehet megismerni a másikat. Kellenek a szűrők, de nem kell túlzásba esni. Még mindig a találka a legjobb szűrő. Csak ahhoz meg idő kell. És aki csak üríteni akar az nem fog időt szánni a megismerésre.
#9314   2023. 09. 07. csütörtök 21:19
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Amikor hölgy választ a fiúk közül akkor nem mindig csak a jóképű/nem jóképű a döntő. Emlékeztet valakire, nem jó a kisugárzása, a szeme nem tetszik stb.
Ha nem is ismerjük egymás gondolatait, de azért jó eséllyel tudjuk mi/ki jön be a másiknak. Mégis vannak esetek amikor meglepetést okoz a hölgy - van hogy egy jó kinézetű férfira mond nemet, vagy épp fordítva.- egy anti GeorgeClooney bejön neki...
És még egy eshetőség - van 5-6 jó jelentkező, de időd nincs mindenkivel találkozni is. Pár embertől akkor is elköszön valaki.
Aki meg nem válaszol, sohase bánd. Az is egy válasz és még minősíti is az illetőt.
(Ez egy válasz gzssz üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 13:51
"e) arcos képet kérnek, aztán lepattintanak (utóbbi két eset gyakran azzal együtt is megtörténik hogy ők is küldnek képet magukról). = ez számomra már itt egy korrekt hozzáállás. Nem jöttél be és ezt közlik is veled. Szépen elköszön mindenki és mehet tovább a keresgélés."

Egyrészt ha kb. egy hús-vér vibrátort keresnek (mert gyakorlatilag ez a helyzet), akkor nekem kissé túlzó elvárásnak tűnik az, hogy még kiszabottul jóképű is kéne legyek (amellett, hogy természetesen megfelelő méretű a farkam, valamint sem túl alacsony, sem túl dagadt nem lehetek /de van, akiknek túl vékony sem/).
Másrészt annyira nem érzem magam rosszarcúnak vagy anti-fotogénnek, hogy 10-ből 9,5 esetben ez történjen.
#9313   2023. 09. 07. csütörtök 19:05
Manna Ventura Manna Ventura VIP
Le is tilthatod, hogy ne tudjon üzeneteket küldeni.
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokan panaszkodnak,hogy nem érkezik válasz az üzenetre. Őszinte leszek, én sem strapálom már magam vele. Az adatlapomon egyértelműen ki van írva, hogy jelenleg nem keresek. Ennek ellenére csak jönnek-jönnek az üzenetek. A csúcstartò egy srác, aki miután válaszoltam neki, hogy jelenleg nem keresek, még 85 azaz nyolcvanöt üzenetet küldött... A konklúzió: a válasz egyeseknél olaj a tűzre, sokszor zaklatást vált ki, mert megérzi, hogy nem kamu az illető. Jelenleg megtaláltam az állandò partneremet, ezért nem keresek.
#9312   2023. 09. 07. csütörtök 19:00
Porthos61 Porthos61
Pedig erre elég egyszerű a megoldás. Kapcsold ki a társkereső oldalad. Szerintem ez már érthetővé teszi a dolgot.
#9311   2023. 09. 07. csütörtök 18:02
Honey honey Honey honey
#9310   2023. 09. 07. csütörtök 16:07
Csak vélemény. Nincs nekem gondom az idősebbekkel sem. De szeretnék több velemkorú lányhoz, nőhöz eljutni. Értékes kapcsolatot szeretnék. Ebben minden benne van szerintem.
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 12:16
Szerintem te sem tudod, hogy mit szeretnél! Az adatlapod szerint 18-48 éves kor között keresel nőt, itt meg azon is panaszkodsz többeközött, hogy a negyvenes nők találnak meg téged.
#9309   2023. 09. 07. csütörtök 16:05
Sokszor kevés amit magadból adsz, illetve megint csak az esélyhez jutunk vissza. Ha kevesen érdeklődnek nincs mit mutatnod. Ezt akarom írni. De ha van egy komoly üdülőd, netán medencéd is már több vagy. Egzisztencia is mérvadó. Nem mindegy hogy anyu apuval él valaki vagy teljesen egyedül. Az ember ha azt tapasztalja kevés akkor megpróbálja 1 el jobb színben feltüntetni magát. Amivel elsősorban magának hazudik, majd a partnerének. Volt anno egy sportos autóm. Márkát nem írok. Nagy hangja volt, feltűnő, jól nézett ki. Mindenki megnézett amerre jártam. Volt egy lány aki oda volt érte. Vezetni akarta. Én utáltam vezetni, mert nem szeretek a középpontban lenni. (Ebből nem kell messze menő következtetéseket levonni, egyszerűen szerényebb életmódhoz szoktam és szeretem). Meggyőződésem ha nincs akkor az a kocsim akkor nincs 2. randi. A környezet valóban fontos akár egy képen, de az az igazán mérvadó ha ott vagy a helyszínen és te magad vonod le a következtetést, hogy igényes-e a környezetére az ember. 1 kép nem kép. Én ehhez tartom magam hogy abból nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Abból nem lehet megismerni a másikat. Kellenek a szűrők, de nem kell túlzásba esni. Még mindig a találka a legjobb szűrő. Csak ahhoz meg idő kell. És aki csak üríteni akar az nem fog időt szánni a megismerésre.
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 12:58
Senki nem mondta,h másnak adja ki magát.Önmagát mutassa be,kommunikáljon többet,s többet...a szavaiba meg fonja bele a gondolatait,érzéseit,tapasztalatát..etc...
Egyébként meg igen,a képek sokat elárulhatnak,a testen kívül a környezet is bemutatja az adott személyt.Itt is láttunk már penészes falat,tök zsíros-koszos padlót,és egyéb ilyen nyalánkságokat környezetként.
De jártunk már úgy,hogy jól szituált pár(mi nem tartjuk magunkat annak,sőt a szó is irritáló)menedzser taggal hirdetés szerint.Erre a 20éves kocsijukba úgy fért be az ember,ha leveszi a cipőjét,a házról meg nem tudtuk eldönteni,hogy éppen lebontják,vagy a régészek ásták ki.Jah,és a cégüknél szinte mki menedzser a portáson kívül.Szóval még így is be lehet nyalni a dolgot,ezért van sok szűrő.
#9308   2023. 09. 07. csütörtök 15:45
Davee92 Davee92
Lényeg a lényeg összességében nagyon nehéz megfelelő jó partnert találni! Ezen az oldalon nekem sem jött még össze, nálam is többen eltűntek! De nem háborgok meg akadok ki ha nem jön össze! Viszont néha kompromisszumokat kell kötni! Ahogy szokták mondani nem kell a tökéletes, elég a jó is!
#9307   2023. 09. 07. csütörtök 15:32
Turbojancsi Turbojancsi
Hali. Hát igazán érdekes dolgokat olvastam itt az elmúlt pár órában. Köszönöm a véleményeket! Azért ne szedjétek szét eggymást. Üdv
#9306   2023. 09. 07. csütörtök 14:20
gzssz gzssz
Persze, hiszen nem vagyok kiszabottul jóképű - de ezt már írtam.
(Ez egy válasz idealis üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 14:13
Nem rosszból, de akkor lehet valahol nálad van a "hiba"..... confused
#9305   2023. 09. 07. csütörtök 14:13
idealis idealis
Nem rosszból, de akkor lehet valahol nálad van a "hiba"..... confused
(Ez egy válasz gzssz üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 13:58
Ha az a kettő is azt írja vissza hogy "bocs, nem ilyen lovat keresünk", akkor...írnám, hogy baszhatom, de ugye pont nem.
#9304   2023. 09. 07. csütörtök 13:58
gzssz gzssz
Ha az a kettő is azt írja vissza hogy "bocs, nem ilyen lovat keresünk", akkor...írnám, hogy baszhatom, de ugye pont nem.
(Ez egy válasz idealis üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 13:54
A 10-ből szerintem kb 2, maximum 3 az aki normális is, ténylegesen pár is és komolyan is keresnek! Neked azzal a kettővel kell foglalkoznod, a többit meg hagyd a picsába... hehe Feleslegesen baszod fel magad és keresed a választ rá, de nincs! El kell engedni....
#9303   2023. 09. 07. csütörtök 13:54
idealis idealis
A 10-ből szerintem kb 2, maximum 3 az aki normális is, ténylegesen pár is és komolyan is keresnek! Neked azzal a kettővel kell foglalkoznod, a többit meg hagyd a picsába... hehe Feleslegesen baszod fel magad és keresed a választ rá, de nincs! El kell engedni....
(Ez egy válasz gzssz üzenetére (2023. 09. 07. csütörtök 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 07. csütörtök 13:51
"e) arcos képet kérnek, aztán lepattintanak (utóbbi két eset gyakran azzal együtt is megtörténik hogy ők is küldnek képet magukról). = ez számomra már itt egy korrekt hozzáállás. Nem jöttél be és ezt közlik is veled. Szépen elköszön mindenki és mehet tovább a keresgélés."

Egyrészt ha kb. egy hús-vér vibrátort keresnek (mert gyakorlatilag ez a helyzet), akkor nekem kissé túlzó elvárásnak tűnik az, hogy még kiszabottul jóképű is kéne legyek (amellett, hogy természetesen megfelelő méretű a farkam, valamint sem túl alacsony, sem túl dagadt nem lehetek /de van, akiknek túl vékony sem/).
Másrészt annyira nem érzem magam rosszarcúnak vagy anti-fotogénnek, hogy 10-ből 9,5 esetben ez történjen.

... 70 71 72 73 74 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 01. 10. csütörtök
Üzenetek: 10742db
Utolsó üzenet: ma 05:58

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!