Aranykezű mester lehetsz, mert egészen biztosan nem az édes anyanyelvünk ismeretével vetted le a lábáról a hölgyet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 14. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4695015)
2023. 03. 14. kedd 17:08
Nem tudom kinek miért nem jön össze, de ma nekem igen. Tegnap szolt a hölgy nem indul az autó, meg más baja is van,, mennyek el nézzem meg. Oké mentem, férj sehol,le ellenőriztem az autót és indultam volna mikor a hölgy szolt a fizetség?) Illedelmes voltam , nem voltam rámenős! Persze az első aprópénz beszedtem. Jól ki volt éhezve az már szent a lelkem!! Pénteken meg viszem vissza az autót! Csak ennyi, hogy nincs jelentkező!!!!
Nem tudom kinek miért nem jön össze, de ma nekem igen. Tegnap szolt a hölgy nem indul az autó, meg más baja is van,, mennyek el nézzem meg. Oké mentem, férj sehol,le ellenőriztem az autót és indultam volna mikor a hölgy szolt a fizetség?) Illedelmes voltam , nem voltam rámenős! Persze az első aprópénz beszedtem. Jól ki volt éhezve az már szent a lelkem!! Pénteken meg viszem vissza az autót! Csak ennyi, hogy nincs jelentkező!!!!
Jobban jártok ha biszex nős párt kerestek. Max megmondjátok hogy nem szeretnétek másé csak csajos játékot. Vannak ilyen férjek akik benne vannak, én is ilyen vagyok
(Ez egy válasz Csókosék üzenetére (2023. 03. 07. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 07. kedd 18:01
Mi bisex nőt keresünk harmadiknak! Rengetegen vannak a társkeresőn ,akik állítólag egyedül csatalakoznának párhoz,de üzit sem olvasnak...Akkor mennyire lehetnek valósak? :/
Mi bisex nőt keresünk harmadiknak! Rengetegen vannak a társkeresőn ,akik állítólag egyedül csatalakoznának párhoz,de üzit sem olvasnak...Akkor mennyire lehetnek valósak? :/
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 11:35
Sajnos ebből van a több. Még csak egy nemleges válasz sem jön tőlük.
Egyébként lehet találni, nekünk is sikerült.
Egyébként lehet találni, nekünk is sikerült.
Mi is nektek
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, összejött a rendezvény?
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 21:15
Lehet itt is találni csak sok a türelmetlen ember, a rögtön azonnal kell minden. Bár úgy néz ki végre a héten össze jön egy személyes találkozó, azután pedig pár nap és sikerül össze hozni a dolgot.
Sajnos ebből van a több. Még csak egy nemleges válasz sem jön tőlük.
Egyébként lehet találni, nekünk is sikerült. (Ez egy válasz Csókosék üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként lehet találni, nekünk is sikerült. (Ez egy válasz Csókosék üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 05. vasárnap 20:15
Elég esélytelen...Az elmúlt héten 3,számunkra és az ő részére megfelelő partnernek is írtunk.Helyben vagyunk,korban,elvárásokban is passzolna minden,de el sem olvassák az üzenetet,pedig naponta többször belépnek :/
Igen ezzel mi is szoktunk találkozni… nektek biztos válaszolnánk
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655826)
2023. 03. 06. hétfő 10:26
Sajnos mi is jártunk már így..
Van hogy ránkír egy pár,válaszolunk és utána már el is tűnnek..
Akkor minek írnak?
Akkor minek írnak?
Sajnos mi is jártunk már így..
Akkor minek írnak? (Ez egy válasz Csókosék üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor minek írnak? (Ez egy válasz Csókosék üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég esélytelen...Az elmúlt héten 3,számunkra és az ő részére megfelelő partnernek is írtunk.Helyben vagyunk,korban,elvárásokban is passzolna minden,de el sem olvassák az üzenetet,pedig naponta többször belépnek :/
(Ez egy válasz Csókosék üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem egyszerű a találgatás.
Lehet itt is találni csak sok a türelmetlen ember, a rögtön azonnal kell minden. Bár úgy néz ki végre a héten össze jön egy személyes találkozó, azután pedig pár nap és sikerül össze hozni a dolgot.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 27. hétfő 21:02
Találkoztunk swinger klubban ilyen emberrel nem eggyel aki kihasználva hogy a feleség elment a gyerekekkel valakit meglátogatni, élt a lehetőséggel… hát nem sok köszönet volt benne… persze lehet kivétel..
És igen a másik csodás csoport aki majd utazik messziről mert neki nem téma a távolság de mikor kiderül, hogy első randink tervezünk szexelni akkor már visszakozik mert így nemesi meg… miért nem keres a rosszkányok oldalán valakit? Ilyenkor érzi azt az ember, hogy csak mi alkalmazkodjunk? Na azért nem úgy van az!
És igen a másik csodás csoport aki majd utazik messziről mert neki nem téma a távolság de mikor kiderül, hogy első randink tervezünk szexelni akkor már visszakozik mert így nemesi meg… miért nem keres a rosszkányok oldalán valakit? Ilyenkor érzi azt az ember, hogy csak mi alkalmazkodjunk? Na azért nem úgy van az!
Igen találtam és nagyon jó emlékeim vannak.
Más oldalakon megtalálták női hírdetők.. nagy naivan elkezdtünk bizakodni.. hát mindegyik éltünk mikor randit egyeztettünk volna tiszteket a ténylegesen női hirdetőknek de sajnos a legnagyobb részük bizony pasi aki erre ráncigálja magának.. egészségükre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4530462)
2023. 02. 27. hétfő 19:54
A nõi hirdetõk sem feltetlenül nõi hirdetõk...
Találkoztunk swinger klubban ilyen emberrel nem eggyel aki kihasználva hogy a feleség elment a gyerekekkel valakit meglátogatni, élt a lehetőséggel… hát nem sok köszönet volt benne… persze lehet kivétel..
És igen a másik csodás csoport aki majd utazik messziről mert neki nem téma a távolság de mikor kiderül, hogy első randink tervezünk szexelni akkor már visszakozik mert így nemesi meg… miért nem keres a rosszkányok oldalán valakit? Ilyenkor érzi azt az ember, hogy csak mi alkalmazkodjunk? Na azért nem úgy van az! (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
És igen a másik csodás csoport aki majd utazik messziről mert neki nem téma a távolság de mikor kiderül, hogy első randink tervezünk szexelni akkor már visszakozik mert így nemesi meg… miért nem keres a rosszkányok oldalán valakit? Ilyenkor érzi azt az ember, hogy csak mi alkalmazkodjunk? Na azért nem úgy van az! (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 02. 26. vasárnap 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 26. vasárnap 18:29
Nyilván azért lehet találni partnert az oldalon,csak elég kitartás és türelem kell hozzá. Nem mellesleg maradjunk annyiban elég nehéz össze hozni valamit is ha az illetőnek semmilyen időpont nem jó amit mi felvetünk. Aztán ha van kérdés,napok hetek múlva jön válasz , megkeresés. Netán egy hónap múlva. Vagy jó dolog ha van valakinek önbizalma,de azért nem egy levelet kaptunk ,hogy úgy jött le a dolog,mi legyünk hálásak hogy be akar szállni, vagy nehogy kihagyjuk őt mert mekkora lehetőség. Értjük hogy a legtöbben a párjuk mellett akarnak ilyen kalandot. Nincs ezzel baj mert nyilván ehhez semmi közünk sincs. Mindenki magán ügye. Csak akkor hogyan képzeli el a dolgot. Jelen esetben nálunk a harmadikat aki beszáll. Esetleg van szabad egy óra anyuci mellett mert elment fodrászhoz,vagy szüleihez és akkor gyorsan,gyorsan legyen találkozó meg szex is. Vagy nem is értjük hogy aki 200-300 km-ről ír persze utazni tud,de gondolom ha már eddig eljön,ha eljön egyáltalán, akkor már legyen valami mert azért utazott stb stb. Az ilyen emberek nem is értem miért nem mennek el egy swinger klubba. Oda akkor megy amikor van ideje, aztán ha úgy alakul megvan a siker.
A nõi hirdetõk sem feltetlenül nõi hirdetõk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 27. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696843)
2023. 02. 27. hétfő 18:20
Itt nem lehet, mert sok női hirdető magányos férfit takar.
Képeidet nézve az eltűnő müvészről annyi jut eszembe,,Az isten marhája
(Ez egy válasz Honey honey üzenetére (2023. 02. 25. szombat 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 25. szombat 08:32
Ohhhh fiùk, ez valami játszótér? Ìr nekem egy pasi, hogy szeretne megismerkedni. Megadja a viber számát. Ìrok neki. Látja az üzit, de nem válaszol. Pár nap mùlva kultùráltan megirom neki, hogy látom hogy már nem érdekli az ismerkedés, de sebaj. Ezek után gyorsan letilt viberen és itt is. Ekkora marhát. Az emberi hülyeség, bunkòság határtalan.
Itt nem lehet, mert sok női hirdető magányos férfit takar.
Úgy lehet találni ha veszed a fáradtságot a levelezésre. Egymás megismerésére.