a hját a csöcsét a seggét
matrixina01: Nem, sztem tévedésben vagy, akkor is az arc a legfontosabb, hiszed, vagy sem, én is voltam valamikor 14, lehet, hogy te nem. 1. arc 2. egyéb felszerelések, és ide főleg a testméretet írnám....
A szemét, arcát a mosolyát, minden mást csak azután. Egy tekintet mindent elmond.
Sorrend:
1.lábak 2.csipő 3. arc 4.száj 5. szemek 6.fenék 7.mellek 8. haj 9. körmök
Azért ebben a sorrenben mert alacsony wagyok és így emelkedik felfelé a fejem....
(ez persze nm igaz de muszály wót )
1.lábak 2.csipő 3. arc 4.száj 5. szemek 6.fenék 7.mellek 8. haj 9. körmök
Azért ebben a sorrenben mert alacsony wagyok és így emelkedik felfelé a fejem....
(ez persze nm igaz de muszály wót )
ciciket hátulról a fenekét
Ha agya is van, sokkal többet kihozhattok belőle. De ez ma nem divat, illetve nem trendi.......
De talán 38 évesen még a formáim, (kerekek,húsosak, kicsit hájasak is) beindítanának Titeket. És az igéző, csábító női tekintet is.. (Ez egy válasz colUmbia13 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
De talán 38 évesen még a formáim, (kerekek,húsosak, kicsit hájasak is) beindítanának Titeket. És az igéző, csábító női tekintet is.. (Ez egy válasz colUmbia13 üzenetére (2006. 11. 04. szombat 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 04. szombat 12:59
Én először a lábát nézem meg. De persze a külcsíny csak 1 dolog, sokkal fontosabb, hogy a belcsíny jó legyen.
Itt a duplikált topic!
Felhoztam callas77 fórumozó társunk kedvéért!
Lehet folytatni!
"Ki mit néz meg először egy hölgyön? | Nyitotta: callas77 (2007.05.18 20:10)" : Törlésre jelőlve!
---------------------------------------------------
callas77 #1 | ma 20:10
Én természetesen a mellét és a fenekét először,azután a többit.
((törlésre jelőlt topicból áthozva!):tom
Felhoztam callas77 fórumozó társunk kedvéért!
Lehet folytatni!
"Ki mit néz meg először egy hölgyön? | Nyitotta: callas77 (2007.05.18 20:10)" : Törlésre jelőlve!
---------------------------------------------------
callas77 #1 | ma 20:10
Én természetesen a mellét és a fenekét először,azután a többit.
((törlésre jelőlt topicból áthozva!):tom
Én először a lábát nézem meg. De persze a külcsíny csak 1 dolog, sokkal fontosabb, hogy a belcsíny jó legyen.
Elöször az összhatást, majd fokozatosan a többit
Elösször az arcát meg a szemeit, aztán a seggét meg a lábait.
A szemeit és az arcát.
Kicsit nem nagyok az igényeid?:-)))
hatulrol fenek ill. fenek-/derékarany, elölröl mellek, csipö-/derekarany,majd magassag.
de termeszetesen azt mondjuk, hogy a haját es a szemeit!
de termeszetesen azt mondjuk, hogy a haját es a szemeit!
Aha...szopok a melóhelyemen épp eleget!
Ha másra gondolsz, vannak bizonyos személyek az ilyen kívánalmak kielégítésére.
Ha másra gondolsz, vannak bizonyos személyek az ilyen kívánalmak kielégítésére.
A kezét...
Én a fenekét, ezért kellen a nőknek háttal járniuk.
Mennyire könnyű felrántani a szoknyáját:)
Utána lelép e?
Ha megittam 2x2dl4szer már kurvára semit.
Egyről beszélünk azt hiszem. :)
Szép arc, szép mosoly,, valami kisugárzás ()és ne a parfümje sugározzon csak ki belőle, meg a sötétség...
Persyze attól függ mit akarok. Ha csak szex? Na akkor jó alak feszs formás cici hosszú combok és kerek popsi (hogy telt vagy vékony lényegében mindegy).
De ha nem csak ennyi a cél akkor a beszédkészség, sokat számít. Innentől döntse el a szakértő mit is nézek meg. :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép arc, szép mosoly,, valami kisugárzás ()és ne a parfümje sugározzon csak ki belőle, meg a sötétség...
Persyze attól függ mit akarok. Ha csak szex? Na akkor jó alak feszs formás cici hosszú combok és kerek popsi (hogy telt vagy vékony lényegében mindegy).
De ha nem csak ennyi a cél akkor a beszédkészség, sokat számít. Innentől döntse el a szakértő mit is nézek meg. :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (57133)
2006. 10. 18. szerda 23:15
Engem a szeme az ami elsőnek érdekel.Mjad az arca...ha az megfog akkor nagyon nem is izgat a többi.....és lehesssen vele beszélgetni...értelmesen.