Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Fiatal férfi érett, idős nővel. Mi vonzza a fiatal fiúkat náluk lényegesen idősebb nőkhöz?

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#165   2013. 09. 12. csütörtök 10:39
X Törölt felhasználó (853039)
37 evesen 44 eves szeretom van, es hat ma is kellemes talalkat beszeltunk meg ami ismet nagyon jo lesz..... crazya
(Ez egy válasz csaba6911 üzenetére (2013. 09. 11. szerda 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 11. szerda 09:19
én 35 évesen 50 éves csajt toltam isteni puncija volt
#164   2013. 09. 12. csütörtök 09:32
srác33 srác33
worship Valóban érzékibbek és finomabbak az igazi érett Nők!
#163   2013. 09. 11. szerda 09:19
csaba6911 csaba6911
én 35 évesen 50 éves csajt toltam isteni puncija volt
#162   2013. 09. 09. hétfő 17:37
X Törölt felhasználó (857830)
Akkor valami rettentő jó génekkel rendelkezhetett... a 69 már azokon is meglátszik (erősen) akik milliókat ölnek a külsejük konzerválásába. Az arccal még lehet trükközni egy ideig, nyaktól lefelé más sokkal kevésbé.
(Ez egy válasz Imádó üzenetére (2013. 09. 09. hétfő 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 09. hétfő 17:25
40 évesen,volt szerencsém,egy 69 éves hölggyel szerelmeskedni!!!Utólag tudtam meg a korát,mert 50 körilinek néztem,és két évig tartott!Fantasztikus volt,és még most is vágyom rá. crazya
#161   2013. 09. 09. hétfő 17:25
Imádó Imádó
40 évesen,volt szerencsém,egy 69 éves hölggyel szerelmeskedni!!!Utólag tudtam meg a korát,mert 50 körilinek néztem,és két évig tartott!Fantasztikus volt,és még most is vágyom rá. crazya
#160   2013. 09. 09. hétfő 17:02
X Törölt felhasználó (891834)
Én 18 éves vagyok de vonzanak az érett szép nők. Szivesen megdugnék akár egy 30-40 de egy 45 éves nőtt is.
A kor az csak egy szám és vannak belevaló perversz érett idősebb nők akik arra vágynak, hogy egy fiatal jól megdugja őket. *****

/moderálva. Szeretném felhvni a Te és MINDENKI MÁS figyelmét a topik leírásra. NEM PARTNERKERESŐ. A jövőben nem csak törlés lehet a jutalom az olvasni nem tudóknak! Ravenna/
#159   2013. 09. 09. hétfő 16:34
X Törölt felhasználó (879189)
Sziasztok35 éves pasi vagyok. ************

/moderálva! OLVASS topik leírást. Ez NEM társkereső! Ravenna/
#158   2013. 09. 09. hétfő 15:32
Bazsa$ Bazsa$
Én is rajongok az idősebb nőkert! Nem tudom mi ez a vonzalom irántuk de egyszerűen csak megvan. A fiatalokat is szeretem de egy idősebbre máshogy nézek. Nem is kell bombázónak lennie.. finom
#157   2013. 09. 09. hétfő 10:04
kapucsino kapucsino
Én nagyon vonzódom a fiatalabb pasikhoz,nemsokára 38 leszek,pár héttel ezelőtt voltunk a párommal egy 23 éves fiúnál,kellemes élmény volt.Persze most a pár női tagja ír smile
Hétvégén meg moziztunk és ott is egy fiatalabb srác csatlakozott hozzánk,írtam róla a mozis topikban.
#156   2013. 09. 08. vasárnap 19:34
X Törölt felhasználó (869446)
Nekem eddig szinte csak tőlem idősebb nőkkel volt dolgom.
18 voltam,amikor egy 27 éves nővel (munkatársam volt) elvesztettem a szüzességem.
Azóta a rekord 36 éves nő volt (én 26 vagyok most),igaz ez nem számít érett nőnek,de azért koromhoz képest mindig volt korkülönbség...
#155   2013. 09. 07. szombat 10:20
X Törölt felhasználó (853039)
Sziasztok! Szerencsesnek erzem magamat,megismerkedtem 2 nappal ezelott egy 45 eves holgyel,ugy kezdodott megbeszeltunk egy talalkat,leultunk kavezgatni es beszelgttunk,ez egy ismerkedesi talalka volt....O egy intelligens,kulturalt,igazi no tipus,aki tudja mit akar.... wow1
Kb. 45 perc beszelgetes utan kiderult vonzodunk nagyon egymashoz,ugy dontottunk "megnezzuk" milyenek a szobak abban a ks panzioban ahol kavezgattunk....
Alig volt idom bezarni a szobaajtot,maris egymasnak estunk,iszonyatos gyorsan lekerultek a ruhaink, heves csokolozas es nyogdecselesek kozben lefekudt az agyra,en elkezdtem csokolni simogatni mindenhol, automatikusan teljessn szetnyitotta a labat szemtelenul szettarta puncijat,nekem nem kellett mas,teljessen felizgulva szinte nekiestem gyonyoru borotvalt baba illtu puncijanak,nyelvem forro es nedves volt,szinte megettem,de annyira hogy az elvezettol meg spriccelt is a nunusa, nem birtam tovabb a szerszamom majdnem szetdurrant annyira kemeny voltam,felehajoltam es automatikussan becsusszant (kicsit meg is lepodtem mert a termeszet atlagnal vastagabb szerszammal aldott meg)...elkezdtem eloszor keverni benne,szamba dugta a nyelvet nyogdecselt a kejtol,elmondhatatlan gyonyoru erzes volt ahogy kitoltom teljessen belulrol,o pedig kozben szinte repdesett s kejtol....teljessen beinditott mennyire elvezi,nincs szebb erzes amikor ekkora elvezetet nyujthat valaki masnak, vadabbra vettem az iramot es "szeretkeztunk" kifulladasig...hatalmasat elveztem bele,szinte atboktem o kozben beleremegett,szinte ragorcsolt amikor beleelveztem.
Kis pihi es beszelgetes utan megismeteltuk,regen nem volt dolgom olyan novel akinek az elvezettol spriccel a puncija,o ilyen....nagon elvezte,termeszetessen en is.
Masodik menet utan eszrevettuk sok ido eltelt,szepen elkezdtunk feloltozni es elindulni haza,mindenki a sajat utjan, az ajto elott mielott kimentuk bucsucsok,kozben nyultam a kis kabatomert,o atolet kozben,nembirtam magammal ez a szenvedelyes oleles es halacsok ismet kokemeny merevedest okozott nalam,visszaakasztottam a kiskabatomat a fogasra melyen a szemebe neztem es ezt mondtam, nincs meg hazamenetel erzed...azt mondta igen...hevessen csokoloztunk kozben olelgettuk egymast,belesugtam a fulebe,most nem vetkozunk...felhuzod a szoknyadat es hatulrol....o leterdelt es letolta rolam a farmert kezebe vette a szerszmomat es mohon szajaba vette,teljessen letorkozta ,szinte forogtak a szemeim annyira finom volt (elmondom o volt a masodik no az eletemben aki le tudta torkozni a szerszamomat)....nem akartam huzni szepen megforditottam ot es hatulrol ugymond magameva tettem....mind a ketten vonaglottunk a kejtol amig el nem mentunk,elmondhatatlan erzes volt...
Mind a ketten kapkodtuk a levegot utanna, alig volt eronk,kis "lenyugodas"utan osszeszedtuk magunkat telleg elindultunk, de utkozben a folyoson is nagyon nehez volt visszatartanunk magunkat hogy nehogy visszaforduljunk .Ugy bucsuztunk el hogy ennek kotelezo folytatasa kell hogy legyen...
#154   2013. 09. 06. péntek 11:46
srác33 srác33
Akkor ne csak ábrándozz hogy megd..ám, hanem tegyél érte, kezdeményezz udvariasan, kacérkodj, ja és finomabban is ki lehet fejezni magunkat, szerintem annál izgalmasabb úgy!
De a vágyaddal egyet értek, én is ezt érzem.
#153   2013. 09. 05. csütörtök 02:24
kadam91 kadam91
Sziasztok! 22 éves srác vagyok és minden vágyam, hogy kipróbálhassam egy idősebb lánnyal. Bízom benne, hogy itt megtalálom hozzá a partnerem és lesz jelentkező. smile

/moderátori bejegyzés: És ha ezt társkeresőben tennéd, talán sikered is lenne! A hullámvasút mellett álltok, fel nem szállnátok rá, de nézitek... ott kéne próbálkozni! Ravenna/
#152   2013. 08. 13. kedd 09:05
srác33 srác33
worship Egy igzi érett Nő, minden porcikájában igazi NŐ !! Finom, izgató, aki minde jót és szépet megérdemel!
#151   2013. 08. 06. kedd 15:12
X Törölt felhasználó (834857)
szia! a nejed is olvassa a topicot?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 08. 04. vasárnap 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (464)
2013. 08. 04. vasárnap 10:30
Sajnos ez nekem megmaradt fantáziának - mind fiatalabb koromból, mind pedig a közelmúltból. Mivel ha nem sekélyes a társalgás, olvasója vagyok az "Izgat ha megdugják a feleségemet" topiknak is, mostanában fordítva jelenik meg a fantáziáimban, kábé mindig az a váza, hogy ismét társasházban lakunk, ahol a velunk szemben lévő lakásban egy 18-20 éves srác lakik, akivel a feleségem elkezd cicázni, szépen lassan elcsábítja és maga fölé teperi. : ) Neki is van hasonló, kefélés közben gyakran emlegeti, hogy egy fiatal srácot el tudna képzelni.
#150   2013. 08. 05. hétfő 23:13
fantasy87 fantasy87
én 22 évesen jöttem össze innen az oldalról egy 33 éves hölggyel. egy alkalom volt, de maradandó smile
#149   2013. 08. 05. hétfő 19:50
papi71 papi71
Ez igazán szép! Csak Te vagy a megmondhatója, hogy igaz is? Ha igen, Gratulálok! Ha nem, akkor is jól hangzik! vigyor2
#148   2013. 08. 04. vasárnap 10:30
X Törölt felhasználó (464)
Sajnos ez nekem megmaradt fantáziának - mind fiatalabb koromból, mind pedig a közelmúltból. Mivel ha nem sekélyes a társalgás, olvasója vagyok az "Izgat ha megdugják a feleségemet" topiknak is, mostanában fordítva jelenik meg a fantáziáimban, kábé mindig az a váza, hogy ismét társasházban lakunk, ahol a velunk szemben lévő lakásban egy 18-20 éves srác lakik, akivel a feleségem elkezd cicázni, szépen lassan elcsábítja és maga fölé teperi. : ) Neki is van hasonló, kefélés közben gyakran emlegeti, hogy egy fiatal srácot el tudna képzelni.
#147   2013. 08. 04. vasárnap 10:00
X Törölt felhasználó (68035)
Sziasztok
Nekem 21évesen volt fél éves kalandom egy 38 éves nővel.
Sok fiatalabb lánnyal voltam már,de az volt maga a mennyország!
Sajnos ő kiköltözött Angliába, én németbe s így ennek az egésznek vége lett, de nagyon jó visszagondolni rá. Életem aktusai voltak!
#146   2013. 08. 04. vasárnap 09:09
X Törölt felhasználó (884954)
Sziasztok!

Szerintem ízlés kérdése (és sokszor a Sors közrejátszása), hogy adott nő vagy férfi kivel kerül intim viszonyba, illetve, hogy mekkora korkülönbség van közöttük, és kinek a javára (lásd "Fiatal kiscsaj, idősebb pasival" topik). Én öt évvel ez előtt ismerkedtem össze egy nálam jóval fiatalabb fiúval (az ő életkorát hadd ne jelöljem meg), de sohasem bántam meg a dolgot. Egy évig találkozgattunk, és csak azért lett vége, mert a szüleivel elköltöztek más városba, különben lehet, hogy még most is tartana.

... 10 11 12 13 14 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2013. 03. 05. kedd
Üzenetek: 385db
Utolsó üzenet: 2021. 12. 15. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!