ezidáig nem tudtam ki ő....
de láttam valahol..és nagyon kellemesen csalódtam benne...isteni a humora...nagyon jó ember.......
de láttam valahol..és nagyon kellemesen csalódtam benne...isteni a humora...nagyon jó ember.......
Köszi! Valóban nem rossz kép!
Nos, ő is Hargitai Bea:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos, ő is Hargitai Bea:
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 26. csütörtök 09:50
dokikám!
ezeket a fotókat nyugodtan betehetted volna az igéző tekintetek topicba is!
ezeket a fotókat nyugodtan betehetted volna az igéző tekintetek topicba is!
dokikám!
ezeket a fotókat nyugodtan betehetted volna az igéző tekintetek topicba is! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ezeket a fotókat nyugodtan betehetted volna az igéző tekintetek topicba is! (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2007. 04. 26. csütörtök 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Arra a Playboyos részére veretem a legtöbbet
Szerintem ez a nő egy igazi vadállat lehet, nálam Bódy Szilvi után ő következne.
Egyébként elég koravén, meg tipikus kiélt kurvás feje van, meg a viselkedése is, dehát nála ez jön be pont.
Egyébként jól be volt hízva a rettegés fokában, mi lesz ezzel pár év múlva ? Úgy eltűnik a süllyíesztőben, hogy ihajj. De még így husosan is nagyon ott van. Betömném minden lukát keményen.
Egyébként elég koravén, meg tipikus kiélt kurvás feje van, meg a viselkedése is, dehát nála ez jön be pont.
Egyébként jól be volt hízva a rettegés fokában, mi lesz ezzel pár év múlva ? Úgy eltűnik a süllyíesztőben, hogy ihajj. De még így husosan is nagyon ott van. Betömném minden lukát keményen.
Azért ezt nem mondanám. Bárcsak ilyen lenne a legrondább nő, akkor nem kéne keresni a jó csajokat
ugye-ugye!!!
Pár hónapja láttam 1 benzinkútnál,és hosszas töprengés utén jöttem rá,hogy ő az!Mit ne mondjak,nagyon kiábrándultam belőle,mert smink nélkül nagyon csunyácska volt!!És az arcbőre sem volt szép...
Jók az új képei, elég szexisen néz ki.
ha nem lennek foglalt, akkor nem rugdosnam ki az agyambol...de egyebkent tulsagosan barbibaba...es arra esküszöm, ha a sajat szememmel latom a lanyt fenybeallitas meg smink nelkül...mert a fotokon gyönyörü nök tudnak neha olyan rondak lenni, hogy bottal nem piszkalnam meg öket...pelda: egyik volt gimis osztalytarsam
modellkedett....mi meg kiröhögtük, hogy : ez a förmedveny?!..aztan hozta magarol a kepeket...a kepeken egy 25-nek kinezö bombazo volt...a valosagban meg 16 eves volt, es fogalmazzunk ugy: nem szimpatikus külsejü
modellkedett....mi meg kiröhögtük, hogy : ez a förmedveny?!..aztan hozta magarol a kepeket...a kepeken egy 25-nek kinezö bombazo volt...a valosagban meg 16 eves volt, es fogalmazzunk ugy: nem szimpatikus külsejü
Tenyleg "tutajos" !
A felso ajak peremet kisse dusitani kene es rogton o lenne a magyar Pamela Anderson!
(Belsoleg is kb. egyeznek...)
Amugy, felmasznek a Hargitara!
A felso ajak peremet kisse dusitani kene es rogton o lenne a magyar Pamela Anderson!
(Belsoleg is kb. egyeznek...)
Amugy, felmasznek a Hargitara!
Ő!