Semmi extra nincs ma már abban, ha valaki bemegy. Csak sokan álszenteskedni akarnak...
Én a múltkor az egyik üzlettársammal futottam össze egy szexshopban Épp síkosítót és egy jókora vibrátort vett az asszonynak
Én a múltkor az egyik üzlettársammal futottam össze egy szexshopban Épp síkosítót és egy jókora vibrátort vett az asszonynak
Simán.
Katja ott veszi a játszós jelmezeket is, mert fel lehet próbálni.
Katja ott veszi a játszós jelmezeket is, mert fel lehet próbálni.
persze, és többször vásároltam is. eleinte filmeket, majd később már "komolyabb" dolgokat is. sőt! volt olyan barátnőm, akivel közösen mentünk, és közösen választottunk
Persze. Én úgy jártam oda mintha a tescóba járnék.
Természetesen bár volt ,hogy a termékek válogatása alatt végig mértek háááát volt némi inger a jóra .
Állandó üzletbe járok vásárolni. Minden alkalommal fura érzés, de tudom, a feleségem -meg én is- hamarosan nagyon fogjuk élvezni a "kis" újdonságot.
Én bemerek,csak olyan párom nincs,aki velem tartana.
Szerintem is izgi.Írjatok ha mentek
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2016. 01. 03. vasárnap 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi le szoktunk menni a szexshop alatti moziba. Izgalmas!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 29. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1138642)
2015. 12. 29. kedd 13:42
És a szex shop alatt lévő kabinokba ki mer lemenni?Dob utca
Persze
Majdnem minden felnőtt él szexuális életet. Kevesebb felnőtt iszik, és mégkevesebb dohányzik. Ezek szerint egy dohányboltba a legcikibb bemenni, a kocsmába picit kevésbé. A legtermészetesebb felnőtt bolt pedig elviekben a szexshop.
Valószínű a "mersz" dolog csupán azon múlik, milyen gyakran jár be vásárolni az ember, mennyire válik rutinná (mint pl egy napi cigivétel).
Valószínű a "mersz" dolog csupán azon múlik, milyen gyakran jár be vásárolni az ember, mennyire válik rutinná (mint pl egy napi cigivétel).
És a szex shop alatt lévő kabinokba ki mer lemenni?Dob utca
Ha nem muszlim területen van, akkor igen.
De ott nem is lenne.
De ott nem is lenne.
aha, simán, és még vásárolni is merek
20 évvel ezelőtt még nagyon meggondoltam, hogy bemenjek-e (végül akkor is bementem), ma már simán.
Miért is ne? Feleségemmel többször is benézünk... Eladók általában nagyon kedvesek
Most is ott vagyok
Ez szerintem csak egy bizonyos kor alatt jelent problémát. Egy idő után az ember levetkőzi a szégyenlősségét.
igen
Naná